opuyorumnanaktan
tedaviye nerede başlıyorsun canım.
(bir gün hz. musa sahabelerine vaaz verirken yandaşlarından biri daha doğrusu karı koca çıkıp soruyorya musa Allah (C.C) ile konuşurmusun bizim bu zmana kadar çocuğumuz olmadı Allah (C.C) e sorarmısın bizim çocuğumuz olacak mı neyse kısacası Musa konuşuyor soruyor Allah (C.C) diyorki ya Musa söle onlara hiç bir zaman döl tutmayacaklar ve Musa bunu çifte anlatıyor boyunları bükük kabul edip dönüyorlar aradan 5 yıl kadar geçiyor yine böyle bir toplantıda Musa bir bakıyor bu çift yanlarında 4 yaşlarında bir çocukla toplantıda vs. sonra Musa Allah (C.C) ile konuşuyor yarabbi hani sen bana bu çift hiç bir zaman döl tutmayacak demiştin ama onların çocuğu olmuş diyor Allah (C.C) de diyorki evet ya Musa ben sana öle dedim gerçektende onlarında alın yazısında bir evlat sahibi olmak yoktu ama onlar buna rağmen bunu bile bile benden ümitlerini kesmediler isyan etmediler dua ettiler bende verdim diyor)
(bir gün hz. musa sahabelerine vaaz verirken yandaşlarından biri daha doğrusu karı koca çıkıp soruyorya musa Allah (C.C) ile konuşurmusun bizim bu zmana kadar çocuğumuz olmadı Allah (C.C) e sorarmısın bizim çocuğumuz olacak mı neyse kısacası Musa konuşuyor soruyor Allah (C.C) diyorki ya Musa söle onlara hiç bir zaman döl tutmayacaklar ve Musa bunu çifte anlatıyor boyunları bükük kabul edip dönüyorlar aradan 5 yıl kadar geçiyor yine böyle bir toplantıda Musa bir bakıyor bu çift yanlarında 4 yaşlarında bir çocukla toplantıda vs. sonra Musa Allah (C.C) ile konuşuyor yarabbi hani sen bana bu çift hiç bir zaman döl tutmayacak demiştin ama onların çocuğu olmuş diyor Allah (C.C) de diyorki evet ya Musa ben sana öle dedim gerçektende onlarında alın yazısında bir evlat sahibi olmak yoktu ama onlar buna rağmen bunu bile bile benden ümitlerini kesmediler isyan etmediler dua ettiler bende verdim diyor)
nie tek tek yazdım ben bu msjları hiç bilmiorum ayy hakikaten deliriorum paranoid bilinç kaybıı:)
ben okudum fıstık o kitabı çok da hoşuma gitmişti ama ne ilgimi çekti biliomusun bizim göbekten yediğimiz iğnelri o kadın kalçadan yedi..hatta ben daha tedaviye başlamamıştım okuduğumda onun ki gibi olcak sanıyordum göbekten diince hemşirem şaşırmıştım..
ben umut tüp bebek merkezinde doktor süleyman bey ile başlayacağım kısmetse
aslında okumak isterdim hemde çok ama kanser teşhisi konulduğundan beri bende yazıyorum bebeğim olduğundada kitap haline getiricem o yüzden etkilenmemek için okumamam daha ii
kızlar bu arada geçen yıl bu gün yumurtalığım alındı ve sezryan ameliyat oldum kanser olduğumu öğrendim ve bu süreç başladı....tam bir sene oldu ve inşallah tam senesinde anne olduğumu öğrenirimde tüm kabus biter..
hepimiz hepimiz en kısa zamanda güzel haberler alırız inşallah
vay vay vay... walla cin gibisin birtek ben biliyorum sanıyordum kitabi hee...almışta okumuşta..o hooo...ben geç kalmışım yahu :)))
evet ya o zamanlar kalçadanmış demekki..bizimkiler zamane tüpçüleri şekerim kalça malça banal...:ecrin_bebek:
yaaaa yokmusun e biz senden nası haber alıcaz peki sırf sen merak etmiyorsun canım bizde seni merak ediyoruz neyse pazar yada pazartesi görüşürüz o zaman yolculukta dikkat et belini kasıklarını sıkmayacak şeyler giy öptüm canım hayırlı haberler alman dileğiyle
selam arkadaşlarrr
bende haftaya çarşamba başlıycam kısmet olursaaa
Ankara Maya da deniycezzz inşalaahhh
ilk denemem olucakk
çok heyecanlı ve stresliyimm
ve de korkuyorummm
Allah hepimizim gönlüne göre versin inşallahhh
kolaylıklar ve sabır diliyorum herkesee
hehehe:):)o senin cinliiğin şekerim ben ayşe armanı çok severimde yıllardır okumadığım yazısı yoktur o yazarın kocasıyla röportaj yapmıştı ayşe arman adam da ntv ve grubunun ceo su falan yani gayet kompleksiz orda bahsediodu kitaptan merak edip almıştım...bizim tüpler tam bi fırlama olcak canım biz sölicekmiyiz onlra tüpsünüz çocum siz dicekmiyizz:):)
inşallah canım ya 12:30 da çıkıcakmış sonuç bakalım ne çıkıcakgizemli senin bu belirtilerin bende hala devam ediyor..bazen kesiliyor ben bişey oldu sanıyorum..bence sen yarın sonucu aldığında burada halay çekicez...o ince sızılar falan aynı yaniii....güzel haberlerini bekliyorum ve inanıyorum iyi haber gelicek senden...
of ya öle heycanlıyım ki 2 saat sonra falan çıkıcak sonuç bakalım ne diceklersen beni boşver tatluuum yarın önemli olan sizsiniz ben mutlaka haberinizi alırım hiçbişey yazamasam da 1 dakika da olsa girer bakarım beni onlıne görürseniz de cevap yazmazsam bilinki olmadık bi yerden girip bakmışımdır:):) pazar günü görüşürüz zaten şimdiden çok kutluorum sizi kocaman da öpüormm küçük tatlı annelerrrr görkemlii senide şimdiden kutluyorum canım öpüorumm yarın hayatınızın en anaç günlerinizin başlangıcı olsun inşallaahhhhh....
bencede söleriz biz öle sizi kolay yoldan bulmadık derizCanım akşamdan beri bizim evdeki konu bu:)) Şimdi benim 3 yumoş döllendi ya, laboratuvarda 3 bebişim var diyorum. eşim diyo ki, ne sorumsuz annesin sen, onları orada anasız bıraktın daha ilk günden, doğduklarında söylicem, bu ananız sizi ilk gün daha yanlız bıraktı orda dicem diyo:)))zemuszemuslülülülülülü
ay bende hep öle diorum yavrularım ordamısınız falan diye kısmet belkide ikiz olur aayyy inşallah
Onların zamanına kadar daha neler çıkar, fırlama olurlar bence, bilirler herbişeyi, Söyleriz kız, sizi bulana kadar neler yaşadık diye anlatırız bebişlerimizeolumunekankayizsmile
selam bende nisanın 30 na lucrine başlıyorum. ilk deneme. yüce rabbim herkesin gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?