Nisan ve Mayısta tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalım:))

(bir gün hz. musa sahabelerine vaaz verirken yandaşlarından biri daha doğrusu karı koca çıkıp soruyorya musa Allah (C.C) ile konuşurmusun bizim bu zmana kadar çocuğumuz olmadı Allah (C.C) e sorarmısın bizim çocuğumuz olacak mı neyse kısacası Musa konuşuyor soruyor Allah (C.C) diyorki ya Musa söle onlara hiç bir zaman döl tutmayacaklar ve Musa bunu çifte anlatıyor boyunları bükük kabul edip dönüyorlar aradan 5 yıl kadar geçiyor yine böyle bir toplantıda Musa bir bakıyor bu çift yanlarında 4 yaşlarında bir çocukla toplantıda vs. sonra Musa Allah (C.C) ile konuşuyor yarabbi hani sen bana bu çift hiç bir zaman döl tutmayacak demiştin ama onların çocuğu olmuş diyor Allah (C.C) de diyorki evet ya Musa ben sana öle dedim gerçektende onlarında alın yazısında bir evlat sahibi olmak yoktu ama onlar buna rağmen bunu bile bile benden ümitlerini kesmediler isyan etmediler dua ettiler bende verdim diyor)

çok güzel ellerine sağlık

rabbime sığınmaktan başka çaremiz yok ki zaten imden isticez kimden medet umacağız..meryeme anaya eşi olamadan çocuk nasip eden rabbim kudretinle bizide müjdelendir kucağımızı boş bırakma evlat hasreti çektirme yarabbim...bu anlamlı kıssa için teşekkürler canım allah razı olsun

ben çikolata kisti ameliyatı oldum gecen yıl biz sorunumuz bu diye biliyorduk ama meğer eşimde de morfoloji sorunu varmış sayı gayet güzel fakat hareket ve morfoloji kötü.osman hocanın demesine göre erkek faktörü benim kistim tekrarlamadı allaha şükür.

ya şafi=şifa veren Musavvir : Tasvir eden, herşeye şekil ve suret veren Bâri : Yaratan, kusursuzca var eden Hâlik : Yaratıcı Mücîb : Duaları kabul eden bunlarla tespih çekelim...

vay vay vay... walla cin gibisin birtek ben biliyorum sanıyordum kitabi hee...almışta okumuşta..o hooo...ben geç kalmışım yahu :)))
evet ya o zamanlar kalçadanmış demekki..bizimkiler zamane tüpçüleri şekerim kalça malça banal...:ecrin_bebek:

gizemli senin bu belirtilerin bende hala devam ediyor..bazen kesiliyor ben bişey oldu sanıyorum..bence sen yarın sonucu aldığında burada halay çekicez...o ince sızılar falan aynı yaniii....güzel haberlerini bekliyorum ve inanıyorum iyi haber gelicek senden...

hehehe:):)o senin cinliiğin şekerim ben ayşe armanı çok severimde yıllardır okumadığım yazısı yoktur o yazarın kocasıyla röportaj yapmıştı ayşe arman adam da ntv ve grubunun ceo su falan yani gayet kompleksiz orda bahsediodu kitaptan merak edip almıştım...bizim tüpler tam bi fırlama olcak canım biz sölicekmiyiz onlra tüpsünüz çocum siz dicekmiyizz:):)

sen beni boşver tatluuum yarın önemli olan sizsiniz ben mutlaka haberinizi alırım hiçbişey yazamasam da 1 dakika da olsa girer bakarım beni onlıne görürseniz de cevap yazmazsam bilinki olmadık bi yerden girip bakmışımdır:):) pazar günü görüşürüz zaten şimdiden çok kutluorum sizi kocaman da öpüormm küçük tatlı annelerrrr görkemlii senide şimdiden kutluyorum canım öpüorumm yarın hayatınızın en anaç günlerinizin başlangıcı olsun inşallaahhhhh....

Hoşgeldiin canım... Ben de Ankarada oturuyorum ve de ailem çanakkalede.. Oradan ankaraya gelin oldum yani. Çanakkalenin içinden misin, kız belki de tanışıyoruzdur:)))

Hadi bakalım hayırlı olsun tedavin:)) Bu site uğurlu gelecek hepimize... Hakkımızda en hayırlısı olsun..

Canım akşamdan beri bizim evdeki konu bu:)) Şimdi benim 3 yumoş döllendi ya, laboratuvarda 3 bebişim var diyorum. eşim diyo ki, ne sorumsuz annesin sen, onları orada anasız bıraktın daha ilk günden, doğduklarında söylicem, bu ananız sizi ilk gün daha yanlız bıraktı orda dicem diyo:)))zemuszemuslülülülülülü

Onların zamanına kadar daha neler çıkar, fırlama olurlar bence, bilirler herbişeyi, Söyleriz kız, sizi bulana kadar neler yaşadık diye anlatırız bebişlerimizeolumunekankayizsmile

Son düzenleme:
yaa arkadaşlar ben bide hep çoğul konuşuyorum.. bebişlerime şunu yaparım, bebeişlerim böle diye.. ıkiz mi olcak ne:)

inşallah canım ya 12:30 da çıkıcakmış sonuç bakalım ne çıkıcak
of ya öle heycanlıyım ki 2 saat sonra falan çıkıcak sonuç bakalım ne dicekler
bencede söleriz biz öle sizi kolay yoldan bulmadık deriz

selam bende nisanın 30 na lucrine başlıyorum. ilk deneme. yüce rabbim herkesin gönlüne göre versin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…