Nisan ve Mayısta tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalım:))

gizemli hayırlı haberlerini duycaz inşallah canım bende senin gibi oldum şimdi ağrılarım azaldı ince ince oluyo ama korkuyorum azalmasın ağrılarım ya ama ben hissediyorum ya bebeğim benimle

gizemli hayırlı haberlerini duycaz inşallah canım bende senin gibi oldum şimdi ağrılarım azaldı ince ince oluyo ama korkuyorum azalmasın ağrılarım ya ama ben hissediyorum ya bebeğim benimle

ya ne tuaf bir hal içindeyiz ağrım olunca geçsin diyorum olmayınca kesin tutmadı gitti bebeklerim diyorum sanırım azda olsa ağrımız olsa onların bize burdayız anne dediklerini hissedip rahatlasak daha ii..bu arada senin kaçıncı günün canım

hayırlı olsun canım inşallah anne olursun sende sorun nedir sizde ne kadardır deniyorsunuz

sorun eşimde azospermi 7 yıllık evliyiz 3 sene önce öğrendik tüp bebek olocağını ama okulum vardı ertelidk belki kendiliğinden olur diye oda olmadı. şimdi çıktık bi yola bakalım allahım hayırlı eyleye. sana da çok geçmiş olsun daha önce okumuştum rahatsızlığın için allah şifalar versin.:Saruboceq::Saruboceq:

hadi bismillah diyelim o zaman hayırlı bir tedavi olur o zaman ii dileklerin için teşekkür ederim gelişmelerden bizi haberdar et canım öptüm

hadi bismillah diyelim o zaman hayırlı bir tedavi olur o zaman ii dileklerin için teşekkür ederim gelişmelerden bizi haberdar et canım öptüm
bu arada seni tebrik ederim kan testinde negatif yazıyomuş ama değer normal gibi pek de bilgim yok aslında inşallah hamilesindir senin için dua edeceğim pazartesi inşallah tam sonuç çıkar olumsuz düşünme bebişlerin seninle

cannıımmmm saol bende az önce hepinize dua ettim seninde inşallah çok güzel geçer benim dondurma şansım olmadı başka yumurtam yok olan ii içeri kondu diğerleri kötü kalitedeydi inşallah senin bol bol sağlıklı gelişen yumurtaların olur ve bi daha denemene gerek kalmadan anne olursun şimdiki aklın olsa belkide beklemezdin dimi okul falan

gizemli sonucu yazdımı

narnisan, canım sonucunu bekliyoruzzz, güzel haberler ver bize canımmmmm

givzemli hayırlı olsun canımm. sağlıkla kucağına alırsın inşallah. bizler içinde dua et olur mu? bende senin gibiydm hiç yumurtam kalmadı geriye, pekte kaliteli olayan bir yumurta transfer ettiler. bekliyorumm umarım olur. ama ağrı adına hiç br belirti yok perşembe transfer oldu. senin ne zaman başladı sancıların? tekrar tebrikler canım

bu arada acayiip gribim, ilk gün dahil hala hastayım. olumsuz ir etkisi olur mu tutunmada acaba? of of bir sürü soru işaretleri var

Son düzenleme:

yüce rabbim dualarını kabul eder inşallah
annemin 7 sene ablamın da 5 sene bebeği olmayınca onlara bağladık ırsımı acaba diye çünkü ikisininde tedavi olmadan olmuş o yüzden kendiliğinden olsun diye bekledik ama malesef dediğin gibi zaman kaybı oldu hayırlısı olsun bakalım.

doğru söylüyorsun tatlım hayırlısı böyleymiş demek rabbim yüzüne gülsün inşallah öptüm seni bizi gelişmelerden haberdar et

gelsin artık sonuçlar kızlarrr bende dün doktora gittim ama doktor çok ilgilenmedi düşük yapabilirsin dedi ilaçlara devaam dedi gönderdi yat dedi hiç kalkma rapor verdi bir hafta bende istanbulu aradım kendi doktorumu coraspini bırak dedi hala günde bi kere kahve akıntım geliyo pazartesi yine test var herhalde tam o zaman belli olacak

bana bak fıstık hiç kalkmak yok artık bol bol dinlenmece ve varya ben sana dicektim he coraspin içiyomusun kanı sulandırıyo belki ondan kanaman fazla diye....sakın kalkma tamam mı cicim bol bol yat ve ii beslen

bu arada sonucum geldi canım 46, 55 ama sonuçta negatif yazıyo bak bir önceki sayfada da yazdım ne şimdi bu idrar tetsinde de çooookkk açık pembe bir ikinci çizgi var yokla var arası

canım nasıl 45,55 çıkıp negatif oluyormuş ya. hamilesin bence sonucun epey yüksek. 25'in üstünde çıkması hamilelk gösterir demişti bana labaratuardaki doktor

cnm kaçıncı gün senin 46.55 negatif deilki 3 haftalık gebelik aralığına giriyo benimkide 57.55
doktor bana hamilesin dedi bence sende hamilesin tebrikn ederim allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin
benim kanama deil cnm hep kahve telvesi gibi ama bebişime bişey olmıcak inşallah yatıyorum hep

merhaba ırarkadaşlar ben de bu akşam yola çıkıyorum istanbula geliyorum. tüp bebek tedavisi için.umut tüp bebekte olacağım tedavimi. 15 nisan adet tarihim ilaçları gelmeden aldık. buygün leke gelmeye başladı ama. adetim başladı sayılır mı acaba en geç 3. günü tedaviye başlamamız gerek.başlamışsa pazartesş 3. günü oluyorr. inşallah eksik belge yoktur. şanlıurfadan geliyorum. çok heyecenlıyım. korkuyorumda.

canım ya aslında böyle durumlarda söyleyecek bir şey bulmak çok zor. ama nolur çok üzülüp kendini yıpratma. herşey olacağına varırmış. yüce mevlam bir gün bizimde kucaklarımızı dolduracak inşallah. bize düşen umudumuzu hiç kaybetmeyip bol bol dua etmek..

canım leke leke değilde tam dolu dolu olduğunun 3. günü başlıyor tedavin ona dikkat et olur mu hadi bakalım hayırlısı

canım seni böyle güçlü görmek çok güzel.. sen böyle umutlu olduğun süre allahta dualarını bir gün mutlaka kabul edecek. sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…