gizemli hayırlı haberlerini duycaz inşallah canım bende senin gibi oldum şimdi ağrılarım azaldı ince ince oluyo ama korkuyorum azalmasın ağrılarım ya ama ben hissediyorum ya bebeğim benimle
ben umut tüp bebek merkezinde doktor süleyman bey ile başlayacağım kısmetse
hayırlı olsun canım inşallah anne olursun sende sorun nedir sizde ne kadardır deniyorsunuz
sorun eşimde azospermi 7 yıllık evliyiz 3 sene önce öğrendik tüp bebek olocağını ama okulum vardı ertelidk belki kendiliğinden olur diye oda olmadı. şimdi çıktık bi yola bakalım allahım hayırlı eyleye. sana da çok geçmiş olsun daha önce okumuştum rahatsızlığın için allah şifalar versin.:Saruboceq::Saruboceq:
bu arada seni tebrik ederim kan testinde negatif yazıyomuş ama değer normal gibi pek de bilgim yok aslında inşallah hamilesindir senin için dua edeceğim pazartesi inşallah tam sonuç çıkar olumsuz düşünme bebişlerin seninlehadi bismillah diyelim o zaman hayırlı bir tedavi olur o zaman ii dileklerin için teşekkür ederim gelişmelerden bizi haberdar et canım öptüm
bu arada seni tebrik ederim kan testinde negatif yazıyomuş ama değer normal gibi pek de bilgim yok aslında inşallah hamilesindir senin için dua edeceğim pazartesi inşallah tam sonuç çıkar olumsuz düşünme bebişlerin seninle
bu arada seni tebrik ederim kan testinde negatif yazıyomuş ama değer normal gibi pek de bilgim yok aslında inşallah hamilesindir senin için dua edeceğim pazartesi inşallah tam sonuç çıkar olumsuz düşünme bebişlerin seninle
anne adaylarına öyle malum olurmuş:)) .. 3. gözün açılmıştır belki fıstık .. buarada ben kanımı verdim kıslar yarın sabah 10.00 kadar belli olurmuş, nolur dua edinya ben çok bi acayip oldum iyice sarhoş gibiyim hissiyatim kayboldu sankii
cannıımmmm saol bende az önce hepinize dua ettim seninde inşallah çok güzel geçer benim dondurma şansım olmadı başka yumurtam yok olan ii içeri kondu diğerleri kötü kalitedeydi inşallah senin bol bol sağlıklı gelişen yumurtaların olur ve bi daha denemene gerek kalmadan anne olursun şimdiki aklın olsa belkide beklemezdin dimi okul falan
cannıımmmm saol bende az önce hepinize dua ettim seninde inşallah çok güzel geçer benim dondurma şansım olmadı başka yumurtam yok olan ii içeri kondu diğerleri kötü kalitedeydi inşallah senin bol bol sağlıklı gelişen yumurtaların olur ve bi daha denemene gerek kalmadan anne olursun şimdiki aklın olsa belkide beklemezdin dimi okul falan
yüce rabbim dualarını kabul eder inşallah
annemin 7 sene ablamın da 5 sene bebeği olmayınca onlara bağladık ırsımı acaba diye çünkü ikisininde tedavi olmadan olmuş o yüzden kendiliğinden olsun diye bekledik ama malesef dediğin gibi zaman kaybı oldu hayırlısı olsun bakalım.
gelsin artık sonuçlar kızlarrr bende dün doktora gittim ama doktor çok ilgilenmedi düşük yapabilirsin dedi ilaçlara devaam dedi gönderdi yat dedi hiç kalkma rapor verdi bir hafta bende istanbulu aradım kendi doktorumu coraspini bırak dedi hala günde bi kere kahve akıntım geliyo pazartesi yine test var herhalde tam o zaman belli olacak
bana bak fıstık hiç kalkmak yok artık bol bol dinlenmece ve varya ben sana dicektim he coraspin içiyomusun kanı sulandırıyo belki ondan kanaman fazla diye....sakın kalkma tamam mı cicim bol bol yat ve ii beslen
bu arada sonucum geldi canım 46, 55 ama sonuçta negatif yazıyo bak bir önceki sayfada da yazdım ne şimdi bu idrar tetsinde de çooookkk açık pembe bir ikinci çizgi var yokla var arası
cok uzgunum kizlaar agladim uyumusumgecer belki dedim uyandim hala agliyorum benim anlamadigim ben kendi kendimede hamle kaliyorum ama uzun suruyor burda secilmis ozel embriolar var kaliteli disarda buyuyo zamani gelice sana konuluo ama bu olmuo onca emek yok igneydi yumurta tolamadi git geldi yazik yaaaaa yazikkk bizim burda uzun oluyo hep ben subat ayinin 18nde adet olmustum ve o gun baslandi tedaviye halen devamdi yazik degilmi bize onca emek aci SIKINTI dikkat et ama olmasin ben umudu kestim artik olmayacak bu boyle cok SIKIDIM cok bunaldim ALLAHIM sabir ver nolur yaa bizde nasip et bizde bakalarinin cocuklarini uzaktan semeyelim kimsenin kucagina baktirma bizde hakediyoruz hemde nasil anne baba olucaz gozlerinin icine bakicaz yavrularimizin ama yok olmayinca olmuyor iste zorlamanin anlami yok degilmi bogazim dugum dugum bagirarak aglamak istiyorum
merhaba ırarkadaşlar ben de bu akşam yola çıkıyorum istanbula geliyorum. tüp bebek tedavisi için.umut tüp bebekte olacağım tedavimi. 15 nisan adet tarihim ilaçları gelmeden aldık. buygün leke gelmeye başladı ama. adetim başladı sayılır mı acaba en geç 3. günü tedaviye başlamamız gerek.başlamışsa pazartesş 3. günü oluyorr. inşallah eksik belge yoktur. şanlıurfadan geliyorum. çok heyecenlıyım. korkuyorumda.
Günaydın herkese,
ben testimi tekrar yaptırdım bu gün sonuç 2,5. 15'ten 2,5'a düştü. bu sefer kısmet değilmiş. senağlama
Limburg, angel sizleri çok iyi anlıyorum. üzülme demek anlamsız tabi ki ama kendinizi çok yıpratmamaya çalışın yine de. hepimiz hayırlısı olsun diye başladık bu işe. hayırlısı şimdilik buymuş demek ki. ve inanıyorum bir gün mutlaka biz de güzel haberler alıcaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?