cnm kaçıncı gün senin 46.55 negatif deilki 3 haftalık gebelik aralığına giriyo benimkide 57.55
doktor bana hamilesin dedi bence sende hamilesin tebrikn ederim allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin
benim kanama deil cnm hep kahve telvesi gibi ama bebişime bişey olmıcak inşallah yatıyorum hep
bana bak fıstık hiç kalkmak yok artık bol bol dinlenmece ve varya ben sana dicektim he coraspin içiyomusun kanı sulandırıyo belki ondan kanaman fazla diye....sakın kalkma tamam mı cicim bol bol yat ve ii beslen
bu arada sonucum geldi canım 46, 55 ama sonuçta negatif yazıyo bak bir önceki sayfada da yazdım ne şimdi bu idrar tetsinde de çooookkk açık pembe bir ikinci çizgi var yokla var arası
Gizemli yanlış okumuşsun ilk bende o hatayı yaptım canım
sonuç sayfasında yandaki tablonun değerlerinin arasındaki en düşük değeri örnek göstererek negatif diye bir yazı var diğer değerlerdede 1. hafta 2.hafta diye yazılar var
benimde kendi sonucumu o negatife yakın yazmışlardı....
kadın bana kağıdı verdi ben sayımı okudum ama yanında negaitf yazmıştı sonra hemşireye sordum bu değere nasıl neagtif yazarsınız diye o tablunun 0ila 9 arası çıksaydı siz anlayın ki bu negaitfdir diye ızah etti
tabi ben bugüne kadar kaç kez kan testi verdim biliyorsunuz...hepsinde o tablo var ve en sonunda negatif diye yazıyor snde sanıyorsun ki seninki negatif
LABARATUVARLAR SADECE SONUCU YAZIYOR DEĞERLENDİRME YAPMA HAKLARI YOK...ONU DOKTOR DEĞERLENDİRME YAPABİLİR...BEN YAKLAŞIK 5 KAN VERDİM HEPSİNDE DEĞERİM YÜKSELDİ VE YANINDA ASLA POZİTİF DİYE BİR İBARE YAZMADILAR....SENDE BENİM GİBİ O TABLONUN NEGATİF DEĞERİNİ OKUYARAK NEGATİF SANDIN....
AŞKIMMM BASBAYAAAAAAAA HAMİLESİN İŞTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
Bende bugün doktorumu aradım ve bugün test günüm diye...ilaçlara devam edecekmişim....12 gün sonra keseyi görmek için gideceğiz yaaaa geçermi bu 12 gün yaaa...
kızlar ben paranoyak oldum...bebişler durmuyo gibi geldi...ağrım yok iki gündür...gittim hem kan testi yaptırdım sabah hemde idrar oh çok şükür benimleler...518.9 olmuş...
biri bana duur desin kansız kalıcam ya ......
sonucumu aldımmmmm 57.70 olmuş allahım sana şükürler olsun 2 de doktora gidicem rapor alabilirsem yatacam heeppppppp
(bir gün hz. musa sahabelerine vaaz verirken yandaşlarından biri daha doğrusu karı koca çıkıp soruyorya musa Allah (C.C) ile konuşurmusun bizim bu zmana kadar çocuğumuz olmadı Allah (C.C) e sorarmısın bizim çocuğumuz olacak mı neyse kısacası Musa konuşuyor soruyor Allah (C.C) diyorki ya Musa söle onlara hiç bir zaman döl tutmayacaklar ve Musa bunu çifte anlatıyor boyunları bükük kabul edip dönüyorlar aradan 5 yıl kadar geçiyor yine böyle bir toplantıda Musa bir bakıyor bu çift yanlarında 4 yaşlarında bir çocukla toplantıda vs. sonra Musa Allah (C.C) ile konuşuyor yarabbi hani sen bana bu çift hiç bir zaman döl tutmayacak demiştin ama onların çocuğu olmuş diyor Allah (C.C) de diyorki evet ya Musa ben sana öle dedim gerçektende onlarında alın yazısında bir evlat sahibi olmak yoktu ama onlar buna rağmen bunu bile bile benden ümitlerini kesmediler isyan etmediler dua ettiler bende verdim diyor)
bana bak fıstık hiç kalkmak yok artık bol bol dinlenmece ve varya ben sana dicektim he coraspin içiyomusun kanı sulandırıyo belki ondan kanaman fazla diye....sakın kalkma tamam mı cicim bol bol yat ve ii beslen
bu arada sonucum geldi canım 46, 55 ama sonuçta negatif yazıyo bak bir önceki sayfada da yazdım ne şimdi bu idrar tetsinde de çooookkk açık pembe bir ikinci çizgi var yokla var arası
bu arada dün doktora gittik yumoşlar 18-17-17-16.5-15 doktor iyi dedi. bu akşam çatlatma iğnemi olucam. pazartesi saat 8 de yumoşlar toplanacak. ya sizce iyi mi yumoşlarımın büyüklükleri...
canım çok saol en kısa zamanda rabbim sanada nasip etsin inşallahGizemli hayırlı olsun bebişin, kendine çok dikkat et. çok sevindim canım. sağlıkla kucağına alırsın inşallah hihoyyyt
en iyisini yapmışsın bende bi 3-4 ay uzak kaldım çok ii geldi bazen bura yüzündende bazı şeylere çok kaptırıyoruz kendimizikızlar nasılsınız ben 3-4 gündür nete giremiyorummmm hamişlerimiz gelmiş ne kaddarrrrr güzel hepinizi tebrik ediyoruuummmm ve çokkk öpüyorum sağlıkla kucağınıza aldığınız günleri de görürsünüz umarım benden sonra en 100 mesaj yazılmış kontrol etmem çok zor olacak biraz da yordu beni bu liste açıkçası olumsuzları alıncada kötü oluyorum eşim bile kızıyor artık yeter yaza kadar kafanı dağıtman lazım sen neler yapıyosun diyor biraz da haklı galiba sizlerden değil ama kk dan biraz uzak kalsam ii olacak galiba yine girer sonuçlarınızı öğrenirim dayanamam zaten de nolur affedin beni senağlama
aayyy canım hadi hayırlısı inşallah canım allah yardımcın olsun inşallah güzel yapışırlar annelerinegizemlii tebrikler, darısı bizlere.. benim de yarın 12 de transferim olacak hayırlısıyla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?