Nisan ve Mayısta tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalım:))

canım baktım şimdi 0 dan küçük negatif yazıyo aman kafa yokki adam gibi bakamadım sonuca göre 1,5 haftalık olmuş oluyor bakalım hadi hayırlısı...sen yat kalkma sakın

Gizemli yanlış okumuşsun ilk bende o hatayı yaptım canım
sonuç sayfasında yandaki tablonun değerlerinin arasındaki en düşük değeri örnek göstererek negatif diye bir yazı var diğer değerlerdede 1. hafta 2.hafta diye yazılar var
benimde kendi sonucumu o negatife yakın yazmışlardı....
kadın bana kağıdı verdi ben sayımı okudum ama yanında negaitf yazmıştı sonra hemşireye sordum bu değere nasıl neagtif yazarsınız diye o tablunun 0ila 9 arası çıksaydı siz anlayın ki bu negaitfdir diye ızah etti
tabi ben bugüne kadar kaç kez kan testi verdim biliyorsunuz...hepsinde o tablo var ve en sonunda negatif diye yazıyor snde sanıyorsun ki seninki negatif
LABARATUVARLAR SADECE SONUCU YAZIYOR DEĞERLENDİRME YAPMA HAKLARI YOK...ONU DOKTOR DEĞERLENDİRME YAPABİLİR...BEN YAKLAŞIK 5 KAN VERDİM HEPSİNDE DEĞERİM YÜKSELDİ VE YANINDA ASLA POZİTİF DİYE BİR İBARE YAZMADILAR....SENDE BENİM GİBİ O TABLONUN NEGATİF DEĞERİNİ OKUYARAK NEGATİF SANDIN....

AŞKIMMM BASBAYAAAAAAAA HAMİLESİN İŞTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Bende bugün doktorumu aradım ve bugün test günüm diye...ilaçlara devam edecekmişim....12 gün sonra keseyi görmek için gideceğiz yaaaa geçermi bu 12 gün yaaa...
kızlar ben paranoyak oldum...bebişler durmuyo gibi geldi...ağrım yok iki gündür...gittim hem kan testi yaptırdım sabah hemde idrar oh çok şükür benimleler...518.9 olmuş...
biri bana duur desin kansız kalıcam ya ......

canım ya saol aynen bende de öle oldu çok süpper aydınlattın beni ama ne saçma değil mi yüreğime inicekti walla negatif diye görünce....ay ölemiyim inanamıyorum hala eşimle o kadar olumsuz sonuç alamaya alıştık ki inanamıyoruz yinede temkinli olalım aşkım alıştırmayalaım kendimizi keseyi görelim kalbini duyalım o zaman rahatlicaz dedi ama nası sevindi sölerken foto makinasından videoya aldım gözlerinin içi bir tuaf oldu rabbim herkese nasip etsin inşallah maaşallah barik allah allah hepimizi nazardan korusun tüm isteyenlerede nasip etsin ama ben tam bebeişimi göriim kalbini duyayım o zaman yazıcma hamileyim kızlar diye....sen nasılsın bakalım bugün

ohhh ohh maaşallah olsun canım ya için rahat etmiş kalmazsın kansız sen merak etme..nedense bizler bir alemiz ağrı olsa istemez olmayınca neden yok deriz belirti ararız hayırlısı olsunda ağrı falan olmasın boşver hem canikom bebekler burdayım demek için daha güzel bir değer veremezlerdi herhalde bu arada bebekler dedim hadi hayırlısı

çok güzel bir hikaye.. okuyunca niyeyse ağlamaya başladım.. offf çok sulu göz oldum ben ya (

nasıl ya anlamadım ben şimdi.. 46.55 hamilesin demek değilmiymiş.

bu arada dün doktora gittik yumoşlar 18-17-17-16.5-15 doktor iyi dedi. bu akşam çatlatma iğnemi olucam. pazartesi saat 8 de yumoşlar toplanacak. ya sizce iyi mi yumoşlarımın büyüklükleri...

gizemli83 tebrik ederim seni allah kucağına almayı nasip etsin inşş bende o günleri görürüm mayısta tedaviye başlıcam ve şimdiden çok heyecanlıyım.kendine dikkat et opuyorumnanaktan

gizemli tebrikler hayatım çoook sevindim senin adına.benim bugün 4.günüm canım beklemedeyim hala ama böyle haberleri alınca içim pır pır ediyo valla

bu arada dün doktora gittik yumoşlar 18-17-17-16.5-15 doktor iyi dedi. bu akşam çatlatma iğnemi olucam. pazartesi saat 8 de yumoşlar toplanacak. ya sizce iyi mi yumoşlarımın büyüklükleri...

büyüklükleri gayet iyi canım bence. kolaylıkla da atalatırsın toplamayı umarım ağrısız sızısız.

Gizemli hayırlı olsun bebişin, kendine çok dikkat et. çok sevindim canım. sağlıkla kucağına alırsın inşallah hihoyyyt

kızlar nasılsınız ben 3-4 gündür nete giremiyorummmm hamişlerimiz gelmiş ne kaddarrrrr güzel hepinizi tebrik ediyoruuummmm ve çokkk öpüyorum sağlıkla kucağınıza aldığınız günleri de görürsünüz umarım benden sonra en 100 mesaj yazılmış kontrol etmem çok zor olacak biraz da yordu beni bu liste açıkçası olumsuzları alıncada kötü oluyorum eşim bile kızıyor artık yeter yaza kadar kafanı dağıtman lazım sen neler yapıyosun diyor biraz da haklı galiba sizlerden değil ama kk dan biraz uzak kalsam ii olacak galiba yine girer sonuçlarınızı öğrenirim dayanamam zaten de nolur affedin beni senağlama

gizemlii tebrikler, darısı bizlere.. benim de yarın 12 de transferim olacak hayırlısıyla..

Gizemli hayırlı olsun bebişin, kendine çok dikkat et. çok sevindim canım. sağlıkla kucağına alırsın inşallah hihoyyyt
canım çok saol en kısa zamanda rabbim sanada nasip etsin inşallah
en iyisini yapmışsın bende bi 3-4 ay uzak kaldım çok ii geldi bazen bura yüzündende bazı şeylere çok kaptırıyoruz kendimizi
gizemlii tebrikler, darısı bizlere.. benim de yarın 12 de transferim olacak hayırlısıyla..
aayyy canım hadi hayırlısı inşallah canım allah yardımcın olsun inşallah güzel yapışırlar annelerine

slm arkadaslar bende bu ay adetım olunca 3.tup bebk tedavıme start verıcen ıns
bugun dr gıttım genetık testler yapılmıstı bısorun yok dr suan ıcın ı problem yok dedı pıhtılasma fak bakılacak bakalım hayırlısı

gizemli83 tebrik ederim canııımmm ama sen bi yere 45.55 negatif yazmışsın ama ben bakıorum bakıorum bulamıorum o yazdığını negatif değil o sonuç barizzzzzzz pozitif canım hamişiiiiiimmm gözün aydın benim de 7. gün derim 44.95 gibi bişeydi görkemliden haber varmı o sonucua göremiorum benim sayfadamı problem varrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…