tatlım dışardaydım.yeni geldim.sonucu aldım.2 yıl sonra 0 harici bir değer ( değerim 22)aldığım için ufak çaplı bir kutlama yaptık.. bu benim 10.gün değerim.12 nisan asıl test günüm.benimki 3.gün 8 hücreli transferiydi.umutla pazartesiyi bekliyorum.doktorumun hemşireleri yorum yapmaktan kaçındılar.sizlerinde duaları ve iyi dilekleriyle umarım değerim katlanır ve buradan gerçekten hamileyim diye yazarım
oohhhh maaşallah gayet ii bence hadi hayırlısıbu arada dün doktora gittik yumoşlar 18-17-17-16.5-15 doktor iyi dedi. bu akşam çatlatma iğnemi olucam. pazartesi saat 8 de yumoşlar toplanacak. ya sizce iyi mi yumoşlarımın büyüklükleri...
çok saol canım rabbim sanada nasip etsin inşallahgizemli83 tebrik ederim seni allah kucağına almayı nasip etsin inşş bende o günleri görürüm mayısta tedaviye başlıcam ve şimdiden çok heyecanlıyım.kendine dikkat et opuyorumnanaktan
inşallah sende bize böle haberler vereceksin rabbim hayırlısını nasip etsingizemli tebrikler hayatım çoook sevindim senin adına.benim bugün 4.günüm canım beklemedeyim hala ama böyle haberleri alınca içim pır pır ediyo valla
inşallah herşey yolunda giderde tedaviye başlarsın canımslm arkadaslar bende bu ay adetım olunca 3.tup bebk tedavıme start verıcen ıns
bugun dr gıttım genetık testler yapılmıstı bısorun yok dr suan ıcın ı problem yok dedı pıhtılasma fak bakılacak bakalım hayırlısı
gizemli83 tebrik ederim canııımmm ama sen bi yere 45.55 negatif yazmışsın ama ben bakıorum bakıorum bulamıorum o yazdığını negatif değil o sonuç barizzzzzzz pozitif canım hamişiiiiiimmm gözün aydın benim de 7. gün derim 44.95 gibi bişeydi görkemliden haber varmı o sonucua göremiorum benim sayfadamı problem varrrrr
nası merak ettim seni he nihayet cvp yazdın e gebelik başlamış baksana tutuncak inşallah daha fazla bakalım test gününde de katlanmış olcak mı inşallah olur bende senin gibiyim hamileyim falan yazamadım öle bizim kızlar gibi kalp atışını görmeden inanmicam herhalde
hayırlı olsun görkemli bence değerim ıyı gıbı gozukuyor tabı onemlı olan artması ıns atar hayırlısı tabı dualarımız senınle kacıncı denem ve nerde yaptırmıstın acaba
canım tebrik ederim bence hamilesin
inşallah pazartesi asıl gününde bu değer katlanacak ve meleğin seninle olacak..
denizcim sağol canım.artık hayırlısı olsun.sana mesaj yazacaktım sen burdan yakaladın beni.eğer bebişim benimleyse senin moral vermelerinin katkısı büyük .az başını ağrıtmadım.sende en kısasürede bebişine kavuşacaksın normal yoldan.okudum yumoşların çok iyi durumdaymış.hepimizin emekleri karşılık bulur inşallah.
tatlım dışardaydım.yeni geldim.sonucu aldım.2 yıl sonra 0 harici bir değer ( değerim 22)aldığım için ufak çaplı bir kutlama yaptık.. bu benim 10.gün değerim.12 nisan asıl test günüm.benimki 3.gün 8 hücreli transferiydi.umutla pazartesiyi bekliyorum.doktorumun hemşireleri yorum yapmaktan kaçındılar.sizlerinde duaları ve iyi dilekleriyle umarım değerim katlanır ve buradan gerçekten hamileyim diye yazarım
nası merak ettim seni he nihayet cvp yazdın e gebelik başlamış baksana tutuncak inşallah daha fazla bakalım test gününde de katlanmış olcak mı inşallah olur bende senin gibiyim hamileyim falan yazamadım öle bizim kızlar gibi kalp atışını görmeden inanmicam herhalde
siz iki cesaretsiz temkinli kadın (gizemli ve görkemli) hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimm die yazmazsa kutlama olur mu olmazzzzzzzz topikte halaysız kalırsınız tabi:):):)önce siz inancaksınız o heyecanı bize yansıtcaksınız biz sonra üstümüze düşen herşeyi yaparızzz:):)şaka bir yana gizemli ben senin ilk değerini yazıp sonucu ilk söylediğinn msj ı göremiorum kaçıncı sayfada??siz sıkı sıkı sahip çıkın bakiiim bebeklerinize şöyle olsun hamileyim dicem falan demeyin hamilesiniz işte siz inanınki fıstık yavrular daha çok mücadele etsin...
benim sonucumda bi sorun yok çok şükür değerimde gayet ii artmış pazartesi son kan tahlili yapılıcak haftaya p.tesi de keseyi görmeye gidices inşallahh..
çok öpüorum sizi ççççççoooooooooooookkkkk tebrik ediorum tekrar inanılmaz sevindim sağlıkla kucağınıza almanız tek dileğim..
slm gelbebek bugün test yaptırdınmı merak ettim . o sonuç yazan sayyfayı bende göremedim neden bilmiyorum gizemliye sordum hatta
bu arada kahve lekelenme üzerine topik açmışlar allaha emanet bebeğim kızlar inşallah bişey olmaz
slm gelbebek bugün test yaptırdınmı merak ettim . o sonuç yazan sayyfayı bende göremedim neden bilmiyorum gizemliye sordum hatta
bu arada kahve lekelenme üzerine topik açmışlar allaha emanet bebeğim kızlar inşallah bişey olmaz
canım 24. sayfada görkemliye cvp yazarken yazmışım bu arada sonucum şöle die 694 nolu msjım benim
bu arada yeni topic açtım beklerim 2010 aralık 2011 ocak annleri diye tğp bebeğin içinde çünkü 2010 aralık annleri ve 20 10 aralık annleri olan iki farklı topic var ve çok karışık bize özel olsun dedim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?