Nisan ve Mayısta tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalım:))

tatlım dışardaydım.yeni geldim.sonucu aldım.2 yıl sonra 0 harici bir değer ( değerim 22)aldığım için ufak çaplı bir kutlama yaptık.. bu benim 10.gün değerim.12 nisan asıl test günüm.benimki 3.gün 8 hücreli transferiydi.umutla pazartesiyi bekliyorum.doktorumun hemşireleri yorum yapmaktan kaçındılar.sizlerinde duaları ve iyi dilekleriyle umarım değerim katlanır ve buradan gerçekten hamileyim diye yazarım

nası merak ettim seni he nihayet cvp yazdın e gebelik başlamış baksana tutuncak inşallah daha fazla bakalım test gününde de katlanmış olcak mı inşallah olur bende senin gibiyim hamileyim falan yazamadım öle bizim kızlar gibi kalp atışını görmeden inanmicam herhalde

hayırlı olsun görkemli bence değerim ıyı gıbı gozukuyor tabı onemlı olan artması ıns atar hayırlısı tabı dualarımız senınle kacıncı denem ve nerde yaptırmıstın acaba

bu arada dün doktora gittik yumoşlar 18-17-17-16.5-15 doktor iyi dedi. bu akşam çatlatma iğnemi olucam. pazartesi saat 8 de yumoşlar toplanacak. ya sizce iyi mi yumoşlarımın büyüklükleri...
oohhhh maaşallah gayet ii bence hadi hayırlısı
gizemli83 tebrik ederim seni allah kucağına almayı nasip etsin inşş bende o günleri görürüm mayısta tedaviye başlıcam ve şimdiden çok heyecanlıyım.kendine dikkat et opuyorumnanaktan
çok saol canım rabbim sanada nasip etsin inşallah
gizemli tebrikler hayatım çoook sevindim senin adına.benim bugün 4.günüm canım beklemedeyim hala ama böyle haberleri alınca içim pır pır ediyo valla
inşallah sende bize böle haberler vereceksin rabbim hayırlısını nasip etsin

inşallah herşey yolunda giderde tedaviye başlarsın canım

canım yanlış bakmışım ben sonuca zaten çok yüksek değerler alanlardada o negatif yazısı yazıyormuş ben yanlış yorumlamışım sen naptın bakalım nası bebiş kontrole gitmiştin dimi benim haberi verdiğimde hiç çoşku olmadı topicte içi gemiş bizim kızların bugün kendi kendime halay çekicem walla

tatlım bence senin değerin çoook güzel.diğer arkadaşlarınki ile hemen hemen aynı.7.gün için.ikimizde bundan sonrası için pozitif düşünüp değerlerimizin katlanmasını bekliyelim.insan kendi doktorunun ağzından duymadan evet hamileyim diyemiyor dimi?

canım tebrik ederim bence hamilesin
inşallah pazartesi asıl gününde bu değer katlanacak ve meleğin seninle olacak..

hayırlı olsun görkemli bence değerim ıyı gıbı gozukuyor tabı onemlı olan artması ıns atar hayırlısı tabı dualarımız senınle kacıncı denem ve nerde yaptırmıstın acaba

canım sağol duaya ve iyi dileğe ihtiyacım var gerçekten.ben izmir özel şifa hast yaptırdım.ilk denemem.daha önce 2 negatif aşılamam ondan öncede normal yolla 9 haftalık bir düşüğüm var .olmayınca olmuyor işte.umarım hepimiz sağlıklı bebişler sahibi oluruz.

canım tebrik ederim bence hamilesin
inşallah pazartesi asıl gününde bu değer katlanacak ve meleğin seninle olacak..

denizcim sağol canım.artık hayırlısı olsun.sana mesaj yazacaktım sen burdan yakaladın beni.eğer bebişim benimleyse senin moral vermelerinin katkısı büyük .az başını ağrıtmadım.sende en kısasürede bebişine kavuşacaksın normal yoldan.okudum yumoşların çok iyi durumdaymış.hepimizin emekleri karşılık bulur inşallah.

canım çok sağol
ne demek baş ağrıtması dur sen hamile kal ben arkandan gelince nasıl başını ağrıtacağım
yumoşlar iyi amallahım yazdıysa olacak
pazartesi senin haberlerini alamayacağım perşembeye kadar yokum ama inşallah değrein güzelce katlanır bunu kalbimden diliyorum..

oooooooooohhh süper kuzucum gayet pozitif işte pazartesiyede katlanacak sizin ufak çaplı kutlamayı kocaman yapıcak inşallah çooook sevindiim canımm:)

siz iki cesaretsiz temkinli kadın (gizemli ve görkemli) hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimm die yazmazsa kutlama olur mu olmazzzzzzzz topikte halaysız kalırsınız tabi:):):)önce siz inancaksınız o heyecanı bize yansıtcaksınız biz sonra üstümüze düşen herşeyi yaparızzz:):)şaka bir yana gizemli ben senin ilk değerini yazıp sonucu ilk söylediğinn msj ı göremiorum kaçıncı sayfada??siz sıkı sıkı sahip çıkın bakiiim bebeklerinize şöyle olsun hamileyim dicem falan demeyin hamilesiniz işte siz inanınki fıstık yavrular daha çok mücadele etsin...
benim sonucumda bi sorun yok çok şükür değerimde gayet ii artmış pazartesi son kan tahlili yapılıcak haftaya p.tesi de keseyi görmeye gidices inşallahh..
çok öpüorum sizi ççççççoooooooooooookkkkk tebrik ediorum tekrar inanılmaz sevindim sağlıkla kucağınıza almanız tek dileğim..

Son düzenleme:

aaa öle deme bizim tüp bebeğe topic bile açtım daha napiim değerim böle ne bu şimdi diye 23 sayfada yazmışım canım değerimi ama birine laf yetiştirdikten sonra yazmışım arada kaynamış demek

ayrıca kızlar bizim foruma tüp bebek forumuna 2010 aralık 2011 ocak anneleri die açtım biz burda takılsak olmazmı
diğerlerinide toplayalım çünü 2010 aralık anneleri topiiği falan çok karışık bi topik olmuş onlar

slm gelbebek bugün test yaptırdınmı merak ettim . o sonuç yazan sayyfayı bende göremedim neden bilmiyorum gizemliye sordum hatta
bu arada kahve lekelenme üzerine topik açmışlar allaha emanet bebeğim kızlar inşallah bişey olmaz

canım 24. sayfada görkemliye cvp yazarken yazmışım bu arada sonucum şöle die 694 nolu msjım benim

bu arada yeni topic açtım beklerim 2010 aralık 2011 ocak annleri diye tğp bebeğin içinde çünkü 2010 aralık annleri ve 20 10 aralık annleri olan iki farklı topic var ve çok karışık bize özel olsun dedim :))

yaptırdım cnm hiçç birşey olmayacak nolurrr olumsuz bişey getirme aklına temkinlide olma sonuna kadar sağlıklı pozitif gidicek herşey sen p.tesi yaptır sonkez bana öyle dediler hala daha artıosa tamamdır işte gelsin keseler:)

hatlar mı karıştı ne gelbebekkk senin sonucunu diyorum 7. gün yaptırmıştıkya beraber bugün doktora gitcektinya

kuzum 24. sayfa ne yahuu bizim topik şu an 74 sayfa ya sen o kadar gerilerde yazmış olamazsın neyssee önemli olan sonuç e o da şahane daha ne...bu arada o açtığın topiği kapatabilirler ben sana diiim çünkü başka birileri de açtı o topiği zaten var die kapattılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…