Nisan ve Mayısta tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalım:))

hatlar mı karıştı ne gelbebekkk senin sonucunu diyorum 7. gün yaptırmıştıkya beraber bugün doktora gitcektinya

ay evet bana ne olduysa üstüme alınmışım sonucu 44,95 ti galiba ama hangi sayfada bulabilmek için gelbebek26 yazan yer tıkla tüm mesajlarını bul de öle daha kolay bakabilrisin canım

hatlar mı karıştı ne gelbebekkk senin sonucunu diyorum 7. gün yaptırmıştıkya beraber bugün doktora gitcektinya

tmm kuzucum anladım hatlar mı karıştı derken??
bugünkü değerim 197 sonucun sorunsuz olduğunu iyi olduğunu söylediler ama ne olursa olsun dikkat et dediler p.tesi tekrar kan testi yapacaksın dediler haftaya p.tesi keseyi görebilirmişiz

oyyyy miniş ya büyümüş görüyomusun annesi...allah nasip ederde keseyi görürsün inşallah canım bende görürsem eğer senle çok yakın zamanlarda doğum yapıcaz

bu arada tüp bebekte yeni topic açtım 2010 aralık anneleri 2011 ocak anneleri diye beklerim

inşallah canım yaaaa hepimiz aynı anda doğuralım nüfus patlaması olsun hatta tüp bebekle uğraştığı için tepedekilerede kapak olsun:)) cnm senin açtığın topiği kapatabilirler aynı topikten var die daha önce kapattılar çünkü

evt cnm pazarteside test yapıcam banada 20 nisana randevu verdiler kalp atışınıda duyucaz dedi doktor bende ona şaşırdım bu kadar erken duyabilirmiyizki

haydaa...
ben sizden önce yaptırdım transferi 29 mart ta ..
dün 12.günümdü...hemşire test günümün 14.gün olduğunu benim erken yaptığımı söyledi ( 12.güne erken dedi oysaki ben 5.7.10. ve 12.gün test yapmış, aralardada idrar testi yapmışım o 12.güne erken diyor..) ben tek tek değerlerimi sıralıyınca tamam dedi siz 14.gün test yapmayın artık :)))))
ama pazartesiye 12 gün ekleyip keseyi görmeye öyle gelin dedi....yani çok geç değilmi yaaaa
daha önce çıkmaz diyoooo
ama size haftaya gün vermişler....üstelik benim değerim çok yüksek ikiz galiba ama çıkmaz diyor yaaa....ben çaktırmadan gitsem mi sonra yanlış saymışım derim ::))))))))

ohh değerin katlamış maşallah maşallah....çok sevindim...yola devam..:teytey:

teşekküer ederim:kedi::kedi:

hepimiz en huzurlu en keyifli şekilde yolun sonuna kadar gidip kucaklayalım bebekleri..

senin doktorun yada hemşireler fazla garantici sanırım pazartesi senin 14. günün üstüne 12 gün sonra gel demişler 26 gün eder ee 26 gün sonra bende görürüm o fıstıkları::))

gerçi şu olabilir direk kalp atışını duyacaklardır belki ki bence de mantıklı sonuçta en önemlisi kalp atışı..kalp atışını duymak için bana vedikleri zamanda ortalama 26. güne denk gelior çünkü..

evt cnm pazarteside test yapıcam banada 20 nisana randevu verdiler kalp atışınıda duyucaz dedi doktor bende ona şaşırdım bu kadar erken duyabilirmiyizki

cnm sen dün test yaptın mı kan testi hiç konuşamadık..değerin nasıl bi sorun yok değil mi boşuna üzülmüşsün değil mi..

aydında doktorun kim olacak karar verdin mi bi sakıncası yoksa söylermisin ben karar veremedim de sürekli doktorumun kim olacağna...

tinyy ordamısın
sakın üzülme bende transferin ilk gününden bugüne kadar inanılmaz hastaydım...halaaa sürekli öksürüorum hapşuruyorum çok fanaydım yani..hiç bişey olmadı çok şükür içini ferah tut sen hatta transferden 20 dakika sonra idrarımı yapabilmek ıkınmıştım düşün...o ebebek tutunmak istedikten sonra tutunuor sen hiç kötü düşünüp moralini bozma..ne zaman belli olacak sonuuç

canım merhaba benimde transferimin 4. günü bugün...ben de tranferden sonra yatağa gelince yatakta sürgüye idrarımı yaptım dayanamadım sonra yaklaşık 1 saat 20 dk sonra wcye gidip orda idrarımı yaptım...benim de bu kafamı çok kurcalıyordu olumsuz bir etkisi olur mu acaba diye...sen de pozitif sonuç almışsın galiba hayırlı olsun canım inşallah kötü bir etkisi olmaz allahım darısı bizim başımıza inşallah..

gelbebekcim günaydın canım nasılsın bakalım....bu sabah idrar testi yaptım resmen ikinci çizgi çıktı tamam öbürü kadar koyu değil ama resmen var ayrıca benim topic 20 küsürüncü sayfada çünkü sayfamda 50 msj olsun diye işaretledim sizde 20 msj falan gözüküyorsa o yüzden sayfa sayımız farklıdır

kukuleta canım sakın sıkma canını olumsuz olma ben transfere sıkışık bile girmedim sondayla şişrdiler içimi neler yaşadım ağladım istemiyorum koymayın onu içime diye bazı sorunlar oldu çıkıca anıra anıra ağladım resmen altıma sürgü verdiler defalarca hemde ama dün transferimin 7. günüydü ve dayanamadım test yaptım 46,55 çıktı hamile olabilme ihtimalim yüksek sende deöle olur inşallah sakın olumsuz olup bebeğini boş yere gergin bir oramla karşılama çünkü bizim gerginliğimizden tüm vücudumuz etkileniyor

canım bu arada sen gebelik bölümünde hangi topice giriyosun 2010 aralık anneleri 5 kere açılmış ve karışık varmı düzgğn olan

canım çok sağol allah razı olsun içimi çok rahatlattın...çok sevindim canım allah kucağına sağ salim almayı nasip etsin inşallah...kaç tane transfer olmuştu sana belki de ikizdir ha ne dersin 7. günde bile çıktığına göre...rabbim inşallah hayırlısını versin hepimiz için de...ben de çok umutluyum bakalım inşallah...

tocasını çok seven arkadaşım bende hep tocam derim bu arada :)))

canım ben şu yeni tek embriyo kanununa denk gelenlerdenim maalesef sen sakın canını sıkma benim kadar bu bebeği istemiyorum diye ağlayıp zırlayan yoktur herhalde..

canım öle isterim ki ikiz olmasını ben yumurtalık kanseriyim tek yumurtalığım sezeryanla alındı o yüzden bir an önce anne olmam lazım tekrar etme riski var diye tüp yaptık sağlıklı bir çoğul gebeliğim olsa ayyy düşünmesi bile harika

dediğim gibi sende canını sıkma ve dua et ki anneciğine ii yapışsın minikler biz eşimle hergün konuşuyoruz onlarla anneye tutunun sakın bırakmayın diyo hep eşim öle işte canım öptüm seni kendine çok dikkat et görüşelim artık burdan merak ederim durumunu

kızlaaaar merhaba.ben de bu yeni açtığınız topikte olmak istiyorum.allahım nolur herşey yolunda olsun lütfeeeeeen.yarın bakalım anyayı konyayı görcem.sabah 11 de randevum var kan testi için.bide diyorki hemşireler progesteron ve e2 ile birlikte değerlendireceklermiş betahcgyi.tek başına bir anlamı yokmuş falan filan.sizede öylemi yaptılar?

canım çok üzüldüm ama tıpta herşeyin çaresi var lütfen sen de moralini bozma bak bebişin seninle inşallah seni hiç bırakmayacak...ben de görüşmeyi çok isterim sizinle inşallah ben de olumlu gelişmelerimi paylaşırım burdan sizlerle...hepimiz için çok dua ediyorum inşalla rabbim bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almamızı nasip eder amin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…