Nisan ve Mayısta tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalım:))

hadi canım inşallah, bebek sevinçlerine seni ekleyelim...

iiyim cnm saol ben sana diorum sen rahat rahat hamişim yaz bakiiim şuraya basbaya hamişsin işteee...evet cnm benim msj sayım 20 den de az sanırım o yüzden 70 lerde görünüor haklısın...
bu arada sen nie bebeği istemiorum die bağırdın ben hiç bilmiodum bunu anlatmadın mı daha önce yada ben kaçırdım gerçekten çok merak ettim..

girdiğimiz topik gebelik bölümü altında aralık annelerinin içinde güncel 2010 aralık anneleri esra 37 sanırım açan..

ama o topik de yer alan kızlar daha önce 2010 arlık anneleri die açmışlardı kapattılar var die bu yeni açılanda kapanabilir onlarda bilmiolar yani sonunu

canım ben sıkışmıştım transferden önce 3 kere tuvalete gittim çünkü altıma kaçırıcaktım 3. de kıza sordum dedim ki bir sorarmısınız bendeyse sıra dayaniim ama dayanamıyorum nası bi görsen iki büklümüm buda çıkın siz tuvalete soramam sıra belli değil dedi.bende yaptım tuvaletimi yine su içiyorum beni çağırmasınlar mı...e dedim ben sıkışık değilim embriyo hazır gelmeniz lazım dediler şimdi benim embriyom 2. kalite balsttı zaten pek umutlu değildim...üstüne bide böle olunca başladım ağlamaya bana sonda taktılar içime hava ve sıvı verdiler bi yandanda mesane dolmuşmu diye kasıklarıma bastırıyolar usg probuyla zaten ameliyatlıyım szeryan dikişim var nası acıyo kasıklarım patlicak olmadı mı diorum hala içine su veriyolar üstten bastırıyorlar...bende iyice bıraktım kendimi canımın derdine düştüm istemiyorum onu sevmiyorum olmicak ölüyorum ben diye bağırmaya başladım doktorum canım durduralım mı transferi dedi gerçi blöf yaptı ama bende embriyom zaten ikinci kalite dondurulucak yok buda donupta çöüldüğünde kalitesi azalırsa napıcam hocam yapın ama nolu çabuk ölüyorum ben diye anırdım resmen yani anlayacağın çıkıncada dakikalarca ğaladım allahım beni kurtar nolur nolur diye çok fena geçti benim transferim....hastanenin genel müdürünün yakınıyım şikayet etsem kız işten atılıcak kıyamadım ama kızla konuşucam bilmediğin işlere burnunu sokmasın beni yaktı başkasını yakmasın doktorlar hemşireler nası ii bi gör ama o kız yüzünden mahvoldu benim transferim durum bu yani canım

çook geçmiş canım yaaa valla üzüldüm ama demekki neymiş her ne olursa olsun kaçıncı kalite olursa olsun o bebek sana nasipse önüne geçilmior işte ben hep bu yüzden rahattım hala da rahatım Allahım yazdıysa o çocuk olacak hayırlıysa benim için bebek için eşim için aralıkta gelecek, yok hayırlı değilse yada bana ait olacak bebek henüz bu transfer edilen değilse, zamanı şimdi değilse olmayacak....

kızlar slm.mesajlara bi göz attım ne çok hamile haberi var maşallah pek uğurlu bi sayfa olmuş hepimize uğur getirsin.rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın

slm kızlar nasılsınız bne kaçgündür giremedim pc. bozuktu ne güzel haberler var böyle hamile haberleri darısı hepimizin başına iğnelere başlarken incir suyu içmeyi tavsiye ediyolar yumoşların kaliteli hale gelmesi için haberiniz olsun bende başlayınca deniyecegim zararı olmaz zaten...

aaaa cnm pardon şimdi gördüm ama ben izmirde yaşıyorum üye olurken aydındaydım
7. gün 26.70
9. gün 57.55
12 . gün yarın cnm inşallah artarak devam eder bugün lekelenmemde olmadı ağrılarımda yok denecek kadar az bakalım yarın olmaz bu gece heyecandan

değerinin arttığna çok sevindim cnm yarında artmış olazcak hiç merak etme bende yarın test yapıcam tekrar değere bakılacak...hiç heyecanlanma rahat rahat uyu için ferah olsun..
lekenmenin ve ağrının olmayışına çok sevindim
benim hala hergün ara ara ağrılarım oluor kasıklarımda:)

kızlar günaydın bugün transferin 7.günü. 2 gündür hiç bir ağrım yok korkmaya başladım, gayet rahatım valla göğüslerim acıyo birde akıntım fazla. fitilden olabilirmi

doktorunuz kimdi?

ben çooook memnunum ...
hamila kaldım diye değil çünkü ilki transfer olucakken iptal edildi...donduruldu...ve ilk adetimle beraber 36 yaşıma basarken ilk dondurulmuşlarla hemde ikiz hamile kaldım...ben bahçeci kliniğinde Mustafa Bahçecinin hastasıyım...ama transfer ve toplama umuttta oldu...başarı oranları çook yüksek...hepsi ayrı ayrı çok iyi doktorların kime gidersen git...çünkü merkez iyi...embriyologlar çok önemli labaratuvar ortamları çok iyi...bence 10 numaraaa...
hayırlı olsun ...bence gerçekten doğru bir karar....en azından paragöz ve kasap değiller.....ve emin ol tedavi diğer yerlerle aynı ücrette...

selam kızlar.benim yumurtalar 3nisan cumratsi toplandı.5nisan pztresi transfer yaapıldı.bugün 8.günüm.ama ne bel ağrım ne akıntım ne kasıklarımda ağrı hiç bi şey yok.buda beni korkutuyo.test içinde erken.test günüm ayın 17si.bi idrar testi yaptım oda bozuk çıktı.hamile kalan arkadaşlar transferden test gününe kadar olan değişikliklerinizi vs bana yazın lütfen.çok korkuyorum.bebeğim beni bıraktı diye aklım çıkıyor.lütfen yazın

diğer topicte cevap yazdım canım sana öpüldün

merhaba arkadaşlar.tüp bebek deneyenlere bi sorum olucak tedaviden önce yapılması gereken testleri devlet hastaneleri yapıyor mu? ben ankara mayada tedaviye başlıcam mayısda daha önce görüşmeye gittiğimizde yaptırmanız gereken testler var demişlerdi gitmeden yaptırmalıyız eşimde bende.şimdiden teşekkürleropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…