Nisan ve Mayısta tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalım:))

kızlar günaydın bugün transferin 7.günü. 2 gündür hiç bir ağrım yok korkmaya başladım, gayet rahatım valla göğüslerim acıyo birde akıntım fazla. fitilden olabilirmi

senle aynıyız nur.seninki kaçıncı gün embriyosuydu.benimki toplama gününü saymassak 2.gün.bende de hiç bi ağrı yok.ara sıra göğüslerim ağrıyo ama geçiyo.fitil kullanmadğım için akıntıda yok.bende korkmaya başladım.test yaptınmı hiç.

bende ilk günden itibaren ve hala devam eden kasık ağrısı ayaklara vuran bazen arada kayboluyor...onun dışında transferden bugüne kadar hala devam eden idrarda renk ve koku değişimi( genelde normal yolla hamilelikte ilk belirtiler arasında)göğüslerde ağrı ,...ama benim bugün 14.günüm pozitif ve sanırım ikiz ayın 22sinde belli olacak üç gündür yüzüm şiş...ama yukarıda saydıklarımın arasındaki belirtiler herkeste olacak diye bir şey yok....
benim diğer arkadaşlardan tek fark 6.günde idrarda çıkması ki herkeste olmuyor bu salgılanan hormonlar ilk kana sonra idrarara karışırmış...ve 7.gün kan testinde pozitif...ama ben fazla cesaret edip erken baktırdım gereksiz bence gününü bekle ..benim iki olduğu için bu kadar erken çıktı......hayırlı olsun canım... iyi sonuçlar inşallah.....

ben hepsini özelde yaptırdığım için ben yardımcı olmayorum...hayırlı olsun tedavin....

canım cmt gün toplandı.salı transferim yapıldı, 8 hücreli. dr kaliteleri, bölünmeleri iyi dedi ama bilemiyorum valla test yapmadım canım

gorkemlicim sira sende gizemlinin hakayini cekiyoruz, hadi mendil elimizde senin icin bekliyoruz, iyi cikicak Insallah hic korkma
:dance:

canım devlette kadın doğumcuya sölüyosun istek yapıo yaptırıyosun ama sonuçlar merkezdekilerden farklı çıkıyo devlette benim tsh ım yüksek çıktı kendi tüp yaptırdığım yerde düşük referans aralıkları bile farklıydı yani sen bilirsin ama bu önmeli bir süreç eğer imkanın varsa kendi merkezinde yaptır derim ama tabiki bu sadece benim fikrim

kızlar 9. gün sonucum 136.2

ben galiba HAMİLEYYİİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

rabbim sana şükürler olsun hep buraya bu yazıyı yazacağım günü hayal etmiştim maaşallah subhanallah en sonunda yazdım sana binlerce kere şükürler olsun rabbim nolur en kısa zamanda arkadaşlarımada bu duyguyu yaşat tüm isteyenlerede en kısa zamanda nasip et yarabbim

hhıhhhh şöyle aferin sana:):):):)
tebrik ederim cnm tekrar tekrar çok sevindiimmmmmmmmmmmmm sonuna kadar güzel olsun inşallaaahhhhh kocaman öpüldün:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

gözün aydın canım...allah tamamına erdirsin inşallah.darısı bizlere inşallah.....

kızlar benim olmadı malesef.iğnelerin etkisiyle 22 çıkmış.kısmet değilmiş.hepinizin iyi niyet ve duaları için teşekkür ediyorum.gizemlicim tebrik ederim.çok sevindim senin adına.ben uzun bir süre girmeyi düşünmüyorum.kendinize iyi bakın.

sonunda yazdın cnm tebrik ederim allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bu arada kafama takılıyo benim 9. değerim 57. çok mu düşük bugün yine kan verdim bekliyorum

yaşasınnnn:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool: canım tebrik ederim çok sevindim allah tamamına erdirsin inşallah....allahım bize de nasip etsin inşallah...rabbim bana da buraya hamileyim diye haykırarak yazmayı nasip etsin inşallah...

canım benimm bizim içinde ailen ve eşin içinde herşeyden öenmlisi sensin önce senin sağlığın üzülme demek saçma ama mutlaka sende hamile sonucunu alacaksın ben eminim şu an doğru zaman değilmiş dielim...
sen ne zaman kendini hazıer hissedersen birşey sormak istersen biz burdayız canım çokk öpüorummm seni...

nasıl olmadı yaa sen progesteron iğnesi yaptırmıyormusun ne olduda kanda beta yüksek çıkmış sen tekrar kanmı verdin bi anlat canım benim
sonunda yazdın cnm tebrik ederim allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bu arada kafama takılıyo benim 9. değerim 57. çok mu düşük bugün yine kan verdim bekliyorum
canım bunlar kiinden kişiye göre değişir 9. gün değeri 200 küsür olanlara görede benim değerim düşük mesela sen bunlara takılma artarak gitsin o yeter
canım benim blast embriyoydu senin ki nedir bilmiyorum ama bu zamanlarda 5-50 arası 0,2 ile 2 hafta arası 50-500 arasıda a haftayla 2 hafta arası yazıyor 1,5 haftalık bizim bebeişlerimiz işte ama son adet tarihimize göre daha fazla tabi bu dediğim kan testimize göre

kukuleta inşallah canım en kısa zamanda seninde kutlamanı yaparız inşallah..ii dileklerin için çok teşekkür ederim

pretty sn neden bu kadar kafana taktın ki bu değer işini bu herkes de değişen bişey sonuçta senin sonucun gebelik değerleri içinde sen gerisini düşünme bende yaptırdım bugün test az sonra alıcam sen de alınca görüşürüz gene sakın takma kafana benim arkadaşımın şu an kızı var ona hamile olduğunda ilk öğrendiği sonucu 160 mış...düşün reglisi 5 gün geçmiş öyle test yaptırmış bizim reglimiz daha geçmedi bile...

canım çok üzüldüm...bu durumda insan teselli edecek birşey bulamıyor...hepimiz bu yollardan geçiyoruz...bizlerde her şekilde rabbimiz tarafından deneniyoruz...canım allah en kısa zamanda gönlündekini verir inşallah....

ya inan cok uzuldul ve sasirdim ignenin etkisiyle besi yediyi duymustum ama 22yi ilk kez duyuyorum.
bizi haberdar et arada, simdi cok kotu haldesin ama yine ayaga kalkacagiz ne zaman istersen yanindayiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…