kızlar günaydın bugün transferin 7.günü. 2 gündür hiç bir ağrım yok korkmaya başladım, gayet rahatım valla göğüslerim acıyo birde akıntım fazla. fitilden olabilirmi
selam kızlar.benim yumurtalar 3nisan cumratsi toplandı.5nisan pztresi transfer yaapıldı.bugün 8.günüm.ama ne bel ağrım ne akıntım ne kasıklarımda ağrı hiç bi şey yok.buda beni korkutuyo.test içinde erken.test günüm ayın 17si.bi idrar testi yaptım oda bozuk çıktı.hamile kalan arkadaşlar transferden test gününe kadar olan değişikliklerinizi vs bana yazın lütfen.çok korkuyorum.bebeğim beni bıraktı diye aklım çıkıyor.lütfen yazın
merhaba arkadaşlar.tüp bebek deneyenlere bi sorum olucak tedaviden önce yapılması gereken testleri devlet hastaneleri yapıyor mu? ben ankara mayada tedaviye başlıcam mayısda daha önce görüşmeye gittiğimizde yaptırmanız gereken testler var demişlerdi gitmeden yaptırmalıyız eşimde bende.şimdiden teşekkürleropuyorumnanaktan
senle aynıyız nur.seninki kaçıncı gün embriyosuydu.benimki toplama gününü saymassak 2.gün.bende de hiç bi ağrı yok.ara sıra göğüslerim ağrıyo ama geçiyo.fitil kullanmadğım için akıntıda yok.bende korkmaya başladım.test yaptınmı hiç.
merhaba arkadaşlar.tüp bebek deneyenlere bi sorum olucak tedaviden önce yapılması gereken testleri devlet hastaneleri yapıyor mu? ben ankara mayada tedaviye başlıcam mayısda daha önce görüşmeye gittiğimizde yaptırmanız gereken testler var demişlerdi gitmeden yaptırmalıyız eşimde bende.şimdiden teşekkürleropuyorumnanaktan
kızlar 9. gün sonucum 136.2
ben galiba HAMİLEYYİİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
rabbim sana şükürler olsun hep buraya bu yazıyı yazacağım günü hayal etmiştim maaşallah subhanallah en sonunda yazdım sana binlerce kere şükürler olsun rabbim nolur en kısa zamanda arkadaşlarımada bu duyguyu yaşat tüm isteyenlerede en kısa zamanda nasip et yarabbim
rabbim sana şükürler olsun hep buraya bu yazıyı yazacağım günü hayal etmiştim maaşallah subhanallah en sonunda yazdım sana binlerce kere şükürler olsun rabbim nolur en kısa zamanda arkadaşlarımada bu duyguyu yaşat tüm isteyenlerede en kısa zamanda nasip et yarabbim
kızlar benim olmadı malesef.iğnelerin etkisiyle 22 çıkmış.kısmet değilmiş.hepinizin iyi niyet ve duaları için teşekkür ediyorum.gizemlicim tebrik ederim.çok sevindim senin adına.ben uzun bir süre girmeyi düşünmüyorum.kendinize iyi bakın.
nasıl olmadı yaa sen progesteron iğnesi yaptırmıyormusun ne olduda kanda beta yüksek çıkmış sen tekrar kanmı verdin bi anlat canım benimkızlar benim olmadı malesef.iğnelerin etkisiyle 22 çıkmış.kısmet değilmiş.hepinizin iyi niyet ve duaları için teşekkür ediyorum.gizemlicim tebrik ederim.çok sevindim senin adına.ben uzun bir süre girmeyi düşünmüyorum.kendinize iyi bakın.
canım bunlar kiinden kişiye göre değişir 9. gün değeri 200 küsür olanlara görede benim değerim düşük mesela sen bunlara takılma artarak gitsin o yetersonunda yazdın cnm tebrik ederim allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bu arada kafama takılıyo benim 9. değerim 57. çok mu düşük bugün yine kan verdim bekliyorum
yaşasınnnn:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool: canım tebrik ederim çok sevindim allah tamamına erdirsin inşallah....allahım bize de nasip etsin inşallah...rabbim bana da buraya hamileyim diye haykırarak yazmayı nasip etsin inşallah...
sonunda yazdın cnm tebrik ederim allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bu arada kafama takılıyo benim 9. değerim 57. çok mu düşük bugün yine kan verdim bekliyorum
kızlar benim olmadı malesef.iğnelerin etkisiyle 22 çıkmış.kısmet değilmiş.hepinizin iyi niyet ve duaları için teşekkür ediyorum.gizemlicim tebrik ederim.çok sevindim senin adına.ben uzun bir süre girmeyi düşünmüyorum.kendinize iyi bakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?