kızlar benim olmadı malesef.iğnelerin etkisiyle 22 çıkmış.kısmet değilmiş.hepinizin iyi niyet ve duaları için teşekkür ediyorum.gizemlicim tebrik ederim.çok sevindim senin adına.ben uzun bir süre girmeyi düşünmüyorum.kendinize iyi bakın.
canım devlette kadın doğumcuya sölüyosun istek yapıo yaptırıyosun ama sonuçlar merkezdekilerden farklı çıkıyo devlette benim tsh ım yüksek çıktı kendi tüp yaptırdığım yerde düşük referans aralıkları bile farklıydı yani sen bilirsin ama bu önmeli bir süreç eğer imkanın varsa kendi merkezinde yaptır derim ama tabiki bu sadece benim fikrim
canım idrarda değil ama kanda çıkar diye düşünüyorum anca çoğul gebelikse idrarda çıkar ama bu kadar sabredemediğine göre sen yap bir test senin blast embriyomuydu eğer öleyse ben 7. günde kan testi yaptırdım sende öle yap istersenkızlar bugün transfer günüm hariç 6.günüm. yumurtalarımda hafif hafif batmalar oluyo test yapsam çıkarmı
sonucu aldım 130.1 kızlar doktor gelişmemiş sanırım diyomuş burdaki istanbulu aradım normal dediler kafam iyice karıştı
ben hepsini özelde yaptırdığım için ben yardımcı olmayorum...hayırlı olsun tedavin....
cevabın için teşekkür ederim ama işte malesef imkanım yok bakalım hayırlısı artık.buarada seni çok tebrik ederim allah bu yolda herkesin yüzünü güldürsün bu süreç nasıl geçcek bizi neler bekliyor bilemiyoruz.inşşş hepimizin sonucu senin ki gibi olumlu olur kendine çok iyi bak ve bu sevincin tadını çıkar bizim içinde dua etmeyi unutma.senin adına çok sevindim inan çokkkk tebrik ederimmhihoyyyt
canım idrarda değil ama kanda çıkar diye düşünüyorum anca çoğul gebelikse idrarda çıkar ama bu kadar sabredemediğine göre sen yap bir test senin blast embriyomuydu eğer öleyse ben 7. günde kan testi yaptırdım sende öle yap istersen
ya o ne demek ya gelişmemiş var işte orda bişey niye gelişmemiş olsun artarak gidiyo işte değerin sen boşver onu istanbudakiler dediğin tüp bebek yaptırdığın yermi
bu kadın doğumcular bizi deli eicek birgün kızlar he
evt cnm istanbuldaki yaptırdığım yer aradım tekrar biz 60 ın üstünü gebe kabul ediyoruz sonuçları fakslayın doktorlarımız arıyacak sizi dedi şuanda gelişip gelişmediği hakkında bilgi veremez kimse dedi
evt cnm istanbuldaki yaptırdığım yer aradım tekrar biz 60 ın üstünü gebe kabul ediyoruz sonuçları fakslayın doktorlarımız arıyacak sizi dedi şuanda gelişip gelişmediği hakkında bilgi veremez kimse dedi
kızlar 9. gün sonucum 136.2
ben galiba HAMİLEYYİİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
rabbim sana şükürler olsun hep buraya bu yazıyı yazacağım günü hayal etmiştim maaşallah subhanallah en sonunda yazdım sana binlerce kere şükürler olsun rabbim nolur en kısa zamanda arkadaşlarımada bu duyguyu yaşat tüm isteyenlerede en kısa zamanda nasip et yarabbim
canım seni tebrik ediyorum inşallah sağlıcakla kucağnıa alırsın darısı bizlere olsun bide birşey sorcam pazartesi snüzüt ameliyatı olcam nisannın 30 una da lucrine başlıycm herhangi bir sakıncası olurmu genel anestezi yapacaklar teredütte kaldım
sanmıyorum canım çünkü düşünsene doğumu bile sezeryanla yapıolar zararı olsa yapmazlardı ama ameliyattan sonra doktrun antibiyotik falan veririse gebelikte kullanılan bir antibiyotik versin onu hatırlat
dra söyldim zaten ameliyat 3 saat falan sürecekmiş antibiyotiklerde bir hafta kullanacam ama anestezi ye kafam takılmıştı çünkü yumurta toplanırkan de anestezi yapacaklar 1 ayda iki defa alcam onun herhangi bir yan etkisi olurmu acaba diye tereddüt ettim
kızlar gecen sene mayıs ayında tedaviye başlamıştım bende....
simdi 5aylık ikiz kızlarımla birlikteyim inşallah rabbim tedavinizi pozitif sonuçlarla sonuçlandırır...
allah yar ve yardımcınız olsun rabbim hepinize ikiz bebekler nasip etsin
biraz yorucu oluyor ama değer.....
sizler için dua ediyorum
çok saol canım benim rabbim herkese nasip etsin en kısa zamandagizemli83 kullanıcısından alıntı
kızlar 9. gün sonucum 136.2
ben galiba HAMİLEYYİİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
rabbim sana şükürler olsun hep buraya bu yazıyı yazacağım günü hayal etmiştim maaşallah subhanallah en sonunda yazdım sana binlerce kere şükürler olsun rabbim nolur en kısa zamanda arkadaşlarımada bu duyguyu yaşat tüm isteyenlerede en kısa zamanda nasip et yarabbim
canım hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah:teytey::teytey::teytey:
çok çok öpüyorum:1hug::asigim:a.s.
narnisan, canım sonucunu bekliyoruzzz, güzel haberler ver bize canımmmmm
canım cumadan beri annemdeyim bilgisayarla haşır neşir olamadım , ama güsel haberlerim var cuma günü verdiğim kanda 117 bugün sabah verdiğimde değerim 475 çıktı... Hamileyimmmmmmmmmmmm ... çok şükür allahım ... allah isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallah :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?