kızlar 9. gün sonucum 136.2
ben galiba HAMİLEYYİİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
rabbim sana şükürler olsun hep buraya bu yazıyı yazacağım günü hayal etmiştim maaşallah subhanallah en sonunda yazdım sana binlerce kere şükürler olsun rabbim nolur en kısa zamanda arkadaşlarımada bu duyguyu yaşat tüm isteyenlerede en kısa zamanda nasip et yarabbim
DUA Bekliyorum,
isteyen herkes inş. sağlıklı ve hayırlı bebeklere kavuşur inş.
Bugün itibari ile Umut Tüp bebek de Süleyman Tosun ile tedaviye başladık.
İlk iğnemi bugün oldum.
İnş. hayırlısı olur.
canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yaşasın seni 2010 aralık bebeiş anneleri topiğine bekliyorum orası en düzgün olanı bide biz tüp bebekliler için 2010 aralık 2011 ocak tüp bebek anne..... topiği var onada beklerim:teytey::lepi::teytey:canım cumadan beri annemdeyim bilgisayarla haşır neşir olamadım , ama güsel haberlerim var cuma günü verdiğim kanda 117 bugün sabah verdiğimde değerim 475 çıktı... Hamileyimmmmmmmmmmmm ... çok şükür allahım ... allah isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallah :)))
çok saol canım darısı tüm isteyenlerin başına inşallahtebrik ederim canım gerçekten çok güzel bir haber oldu
gizemliden sonra senin haberin dahada iyi geldi size düğün bayram şimdi
rahat hamilelikler kolay doğumlar dilerim arkadaşım gözünüz aydın.
nurcum canım yaaaa teşekkürler :))):lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepipuyorumnanaktanopuyorumnanaktan oleeeeeeeeeeey be
canım bencede doktor en mantıklısına kara vermiş aşılama zaman kaybı tamamen siz hayırlısı ile tüp bebeğe başalayın yalnız benim anlamadığım şu tüp bebeğe başlamayı düşünün bir doktor neden senden hsg istemiş hsg de tüplere bakılır e tüp bebek yaptırıcaksan tüplerle işin yok bebek direk rahme konuyo ama rahminin durumunu görmek mi istedi acaba gerçi onuda ultrasonda görürdü ama .........Herkese Merhaba, Bizde son 1 yıldır bebek yapmak için uğraşıyorduk...Doktorum 1 yıl bekleyelim demiştii..Sonunda eşimden sperm sayısı için test istediler yaptırdık birde benden hormon testi...Benim hormon testim normal çıktı ancak eşimde morfolojik sorun çıktı.(%0)doktorum direk tüp bebek dedi.Aşılama sizin için zaman kaybı olur dedi...Kafam çok karıştııı böyle bir durum yaşayan oldu mu aranızda...Bu hafta rahim filmi ve bazı kan tesleri yaptıracağızzz ve mayıs ta tüp bebek düşünüyoruzzz...
rabbim senin kucağınıda tüm isteyenelerin kucağınıda doldursun inşallah hadi bismillah bakalımDUA Bekliyorum,
İlk iğnemi bugün oldum.
İnş. hayırlısı olur.
canım cumadan beri annemdeyim bilgisayarla haşır neşir olamadım , ama güsel haberlerim var cuma günü verdiğim kanda 117 bugün sabah verdiğimde değerim 475 çıktı... Hamileyimmmmmmmmmmmm ... çok şükür allahım ... allah isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallah :)))
canımmmmmmmmmm gözün aydınn çooook sevindimmm harika bi haber bu bugünün 2. harika haberii çok tebrik ediorum ve öpüorum seni bu arad 475 kaçıncı gün değeri çift embri konulduysa ikiz olabilir belki değerin yüksek çünkü:):)
fıstık nasılsın nasıl gidiyo durumlar
DUA Bekliyorum,
İlk iğnemi bugün oldum.
İnş. hayırlısı olur.
çok saol canım benim rabbim herkese nasip etsin en kısa zamanda
canım cumadan beri annemdeyim bilgisayarla haşır neşir olamadım , ama güsel haberlerim var cuma günü verdiğim kanda 117 bugün sabah verdiğimde değerim 475 çıktı... Hamileyimmmmmmmmmmmm ... çok şükür allahım ... allah isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallah :)))
canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yaşasın seni 2010 aralık bebeiş anneleri topiğine bekliyorum orası en düzgün olanı bide biz tüp bebekliler için 2010 aralık 2011 ocak tüp bebek anne..... topiği var onada beklerim:teytey::lepi::teytey:
canımmmm senin için kendim kadar sevindimmmm darısı isteyen herkesin başına inşallah.. topikte görüşürüz :)
Herkese Merhaba, Bizde son 1 yıldır bebek yapmak için uğraşıyorduk...Doktorum 1 yıl bekleyelim demiştii..Sonunda eşimden sperm sayısı için test istediler yaptırdık birde benden hormon testi...Benim hormon testim normal çıktı ancak eşimde morfolojik sorun çıktı.(%0)doktorum direk tüp bebek dedi.Aşılama sizin için zaman kaybı olur dedi...Kafam çok karıştııı böyle bir durum yaşayan oldu mu aranızda...Bu hafta rahim filmi ve bazı kan tesleri yaptıracağızzz ve mayıs ta tüp bebek düşünüyoruzzz...
canımmmmmmmmmm gözün aydınn çooook sevindimmm harika bi haber bu bugünün 2. harika haberii çok tebrik ediorum ve öpüorum seni bu arad 475 kaçıncı gün değeri çift embri konulduysa ikiz olabilir belki değerin yüksek çünkü:):)
morel buluyorum böyle haberler okuyunca kızlar tebrik ediyorum darısıda başımıza...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?