Nisan ve Mayısta tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalım:))

:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepipuyorumnanaktanopuyorumnanaktan oleeeeeeeeeeey be

Herkese Merhaba, Bizde son 1 yıldır bebek yapmak için uğraşıyorduk...Doktorum 1 yıl bekleyelim demiştii..Sonunda eşimden sperm sayısı için test istediler yaptırdık birde benden hormon testi...Benim hormon testim normal çıktı ancak eşimde morfolojik sorun çıktı.(%0)doktorum direk tüp bebek dedi.Aşılama sizin için zaman kaybı olur dedi...Kafam çok karıştııı böyle bir durum yaşayan oldu mu aranızda...Bu hafta rahim filmi ve bazı kan tesleri yaptıracağızzz ve mayıs ta tüp bebek düşünüyoruzzz...

DUA Bekliyorum,
isteyen herkes inş. sağlıklı ve hayırlı bebeklere kavuşur inş.
Bugün itibari ile Umut Tüp bebek de Süleyman Tosun ile tedaviye başladık.
İlk iğnemi bugün oldum.
İnş. hayırlısı olur.

Allah hayırlısı ile bebeğinizi kucağınıza almayı nasip eder işallah,,dularım sizinlee

canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yaşasın seni 2010 aralık bebeiş anneleri topiğine bekliyorum orası en düzgün olanı bide biz tüp bebekliler için 2010 aralık 2011 ocak tüp bebek anne..... topiği var onada beklerim:teytey::lepi::teytey:
tebrik ederim canım gerçekten çok güzel bir haber oldu
gizemliden sonra senin haberin dahada iyi geldi size düğün bayram şimdi
rahat hamilelikler kolay doğumlar dilerim arkadaşım gözünüz aydın.
çok saol canım darısı tüm isteyenlerin başına inşallah
:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepipuyorumnanaktanopuyorumnanaktan oleeeeeeeeeeey be
nurcum canım yaaaa teşekkürler :)))
canım bencede doktor en mantıklısına kara vermiş aşılama zaman kaybı tamamen siz hayırlısı ile tüp bebeğe başalayın yalnız benim anlamadığım şu tüp bebeğe başlamayı düşünün bir doktor neden senden hsg istemiş hsg de tüplere bakılır e tüp bebek yaptırıcaksan tüplerle işin yok bebek direk rahme konuyo ama rahminin durumunu görmek mi istedi acaba gerçi onuda ultrasonda görürdü ama .........
rabbim senin kucağınıda tüm isteyenelerin kucağınıda doldursun inşallah hadi bismillah bakalım

canımmmmmmmmmm gözün aydınn çooook sevindimmm harika bi haber bu bugünün 2. harika haberii çok tebrik ediorum ve öpüorum seni bu arad 475 kaçıncı gün değeri çift embri konulduysa ikiz olabilir belki değerin yüksek çünkü:):)

canım bencede doktor en mantıklısına kara vermiş aşılama zaman kaybı tamamen siz hayırlısı ile tüp bebeğe başalayın yalnız benim anlamadığım şu tüp bebeğe başlamayı düşünün bir doktor neden senden hsg istemiş hsg de tüplere bakılır e tüp bebek yaptırıcaksan tüplerle işin yok bebek direk rahme konuyo ama rahminin durumunu görmek mi istedi acaba gerçi onuda ultrasonda görürdü ama .........

Ogün sorunu öğrendiğimiz gündü doktor birçok şey anlattı neden rahim filmi istediğiyle ilgili..Yanlış anlatmakta istemiyorum ama iç çeberde bir tabakanın güçlenmesinide sağlıyor gibi bişey dedi..Bu hafta gideceğim daha sakin kafayla dinleyip nedenini anlatabilirim.....Zaten kafam çok karıştı iyce çıktık bir yola sonumuz hayır olaaaa

Ogün sorunu öğrendiğimiz gündü doktor birçok şey anlattı neden rahim filmi istediğiyle ilgili..Yanlış anlatmakta istemiyorum ama iç çeberde bir tabakanın güçlenmesinide sağlıyor gibi bişey dedi..Bu hafta gideceğim daha sakin kafayla dinleyip nedenini anlatabilirim.....Zaten kafam çok karıştı iyce çıktık bir yola sonumuz hayır olaaaa[/QUOTE]

olur olur sen hiç merak etme ilk zamanlar insan öle oluyor ilk zamanlar geçicek hepsi inşallah

fıstık nasılsın nasıl gidiyo durumlar

canım benim çıldırıcam bu site beni delirtti:)
ben biraz önce sen daha bana bu msj yazmadan önce sana msj attım ve şöyle yazdım gizemliii sana yazdığım tebrik mesajını okudun değil mi okumadıysan bişey yazmadım sanarsan çok ayıp olur sana...
şimdi girdim sen bu yazdığım msj cvp yazmışmısın die aaaaaa yok msj yazdığım msj yok yani çok ilginçç
ben iim tatlım bugün test yaptım tekrar ama sonuç yarın çıkacak şimdilik bi sorun yok çok şükür sen nasılsın cnm

canım tedavin hayırlı olsun benimde dr. süleyman tosun

morel buluyorum böyle haberler okuyunca kızlar tebrik ediyorum darısıda başımıza...

canım aynı şey bizdede oldu 5 yıldır çocuk sahibi olamadık. ama şartlardan dr a yeni gittik. bende bi sorun yoktu, ama eşimin sperm sayısı ve kalitesi çok düşüktü bizede direkt tüp bebek dedi dr aşılama ilaç tedavisi boşuna zaman kaybı olur dedi. bizde tüp bebek yaptık canım, şu an sonuç bekliyoruz hayırlısı bakalım.

canım çok teşekkür ederimmm , değer 12. gün değeri banada yüksek gibi geldi ama merkezi aradım normal dediler ikiz olma ihtimalide sıfır gibi hem tek embriyo hemde mikro ile :)

Ayyyyy, Narcım senin adına çok ama çok sevindim. rabbim emeklerini boşa çıkarmadı. şimdi sağlık ve sıhhatle kucağına alırsın inşallah. değerlerinde süperr: dua et bizler için oldu mu?

tahlili medicana mı yaptırdın canım? ist.iseniz bizde yaptırın diyorlarda.

kızlar günaydın.. dün yumoşlarımı aldılar.. 4 tane olgun varmış.. sabah aradım 3ü döllenmiş.. bir aksilik olmazsa perşembe günü transfer işlemini yapacaklar.. Allahım inşallah, inşallah herkesin dileği kabul olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…