kızlar test yaptım az önce silikte olsa 2. çizgiyi gördüm.bugün 7.günüm inşallah meleğim sıkıca tutunmuştur bana,test tarihim 18 nisan.:Saruboceq: allahım sen hepimize nasip et bu duyguyu yarabbim
merhaba arkadaşlar bende mayısın ilk haftası başlıyorum tedaviye.günler yaklaştıkça heyecanım daha çok artıyor en çok yumurta toplama işleminden korkuyorum gerçi daha önce kist ameliyatında narkoz almıştım çok da zor olmamıştı ama şimdi az bi narkoz veriyorlarmış galiba hissetmekten çok korkuyorum,ayılırken neler yaşıcam bundan da korkuyorum,hastanede ne kadar kalınıyor işlemden sonra biri bana yardımcı olursa çok sevinirimeyvahedigeldismile
arkadaşlar bende nisan sonunda başlıyorum ve çok korkuyorum yumurtalar toplanırken narkozdan uyanamam diye of bide tutacakmı çok yoruldum allahım hepimize nasip etsin bide devlet şansımızdan teke düşürdü iyice moralim bozuldu
cnm 7 .gün yaptırdım ben sonucu aldım 26.70 şimdi katlıyomu diye meraktan yapıyorum hemde kahve akıntım geldi dün düşük belirtiside olabilir hamilelik belirtiside dedi hemşire 12. günkü test önemli dedi bakalım birazdaha yüksek sonuç alırsam içim rahatlıcak
dün 8. günümde idrar testi yaptım evde kinci çizgi silikte olsa çıktı
kızlarrr hepinize hayırlı sabahlar gün içinde inşşş güzel haberler duyarsınız
bende bugün ilk iğnemi vurunucam rabbim hayırlısıyla sonlandırmayı nasip etsin nişşş
hayırlı sabahlar,bende mayısın ilk haftası başlıcam tedaviye iğneyi kendin mi vurucaksın zor oluyor mu onu sorcaktım bide nerde tedavi oluyorsun ben mayada başlıcam inşş
kızlar test yaptım az önce silikte olsa 2. çizgiyi gördüm.bugün 7.günüm inşallah meleğim sıkıca tutunmuştur bana,test tarihim 18 nisan.:Saruboceq: allahım sen hepimize nasip et bu duyguyu yarabbim
bende senin gibi çok korkuyorum narkoz olayından ama burda ki tecrübeli arkadaslar kormamıza gerek olmadığını söylüyorlar bizde yaşayıp görücez aslında sonucu olumlu olsunda herşeye razıyım ben.sen nerde tedavi olucaksın bende mayısın ilk haftası başlıyorum ankara mayada
hayırlı olsun seninde tadavin inşş bebişle sonuçlanır evet kendim vurucam vurabilirsem vuramazsam eşim vurucak canım acıyomu henüz bilmiyorum canım bu akşam vurunucam ilk iğnemi benim gürgan clinik canım
canım aynı şey bizdede oldu 5 yıldır çocuk sahibi olamadık. ama şartlardan dr a yeni gittik. bende bi sorun yoktu, ama eşimin sperm sayısı ve kalitesi çok düşüktü bizede direkt tüp bebek dedi dr aşılama ilaç tedavisi boşuna zaman kaybı olur dedi. bizde tüp bebek yaptık canım, şu an sonuç bekliyoruz hayırlısı bakalım.
anladım canım inşş acımaz o zaman akşama vurduktan sonra bana da yaz morel olsun banada :) iğnelerin yanında ekstra bişeyler yapıcakmısın bazı arkadaşlar bitkisel şeylerde uyguluyormuş bende bu konuda biraz karasızımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?