Nisan ve Mayısta tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalım:))

kızlar test yaptım az önce silikte olsa 2. çizgiyi gördüm.bugün 7.günüm inşallah meleğim sıkıca tutunmuştur bana,test tarihim 18 nisan.:Saruboceq: allahım sen hepimize nasip et bu duyguyu yarabbim

merhaba arkadaşlar bende mayısın ilk haftası başlıyorum tedaviye.günler yaklaştıkça heyecanım daha çok artıyor en çok yumurta toplama işleminden korkuyorum gerçi daha önce kist ameliyatında narkoz almıştım çok da zor olmamıştı ama şimdi az bi narkoz veriyorlarmış galiba hissetmekten çok korkuyorum,ayılırken neler yaşıcam bundan da korkuyorum,hastanede ne kadar kalınıyor işlemden sonra biri bana yardımcı olursa çok sevinirimeyvahedigeldismile

canım hiiiç korkma hiçbişey hisstmiyosun. zaten bu verilen tam narkoz değil, sakinleştirici gibi bişiy ayılırkende biri başında ismini söyleyerek seni uyandırıyo çok rahat ol korkma bende çok korkuyodum ama rahat oluyomuş.sonrasında biraz adet ağrısı gibi bi ağrın oluyo o kadar

arkadaşlar bende nisan sonunda başlıyorum ve çok korkuyorum yumurtalar toplanırken narkozdan uyanamam diye of bide tutacakmı çok yoruldum allahım hepimize nasip etsin bide devlet şansımızdan teke düşürdü iyice moralim bozuldu

bende senin gibi çok korkuyorum narkoz olayından ama burda ki tecrübeli arkadaslar kormamıza gerek olmadığını söylüyorlar bizde yaşayıp görücez aslında sonucu olumlu olsunda herşeye razıyım ben.sen nerde tedavi olucaksın bende mayısın ilk haftası başlıyorum ankara mayada

kızlarrr hepinize hayırlı sabahlar gün içinde inşşş güzel haberler duyarsınız
bende bugün ilk iğnemi vurunucam rabbim hayırlısıyla sonlandırmayı nasip etsin nişşş

pretty meraba canım benim de bugün7.günüm dayanamadım test yaptım ikinci çizgi silik çıktı. ağladım çünkü silikte olsa ikinci çizgiyi görmek beni mutlu etti.kullandığımız hormonlardan hamile gibi çıkmış olabilirmiyim diye merak ediyorum

kıslarrrrrr günaydın tedaviye başlıcak arkaadaşlarım şimdiden sonucunuzun pozitif olmasını dileim...nurcummm çok sevindimmm cnm sen bi koşu kan testi yaptır idrarda çıktıysa kanda zaten çıkar tatlım..
kızlar hiç korkmayınn tüm o işlemler olup bitio boşuna korkmuşum dior insan opu işlemi yarım saat sürüo hiçbişey hissetmiorsunuz ben uyandıktan sonra ki uykudan uyanmış gibiydim hiç bir ağrımmm olmadı rahat olun

kızlarrr hepinize hayırlı sabahlar gün içinde inşşş güzel haberler duyarsınız
bende bugün ilk iğnemi vurunucam rabbim hayırlısıyla sonlandırmayı nasip etsin nişşş

hayırlı sabahlar,bende mayısın ilk haftası başlıcam tedaviye iğneyi kendin mi vurucaksın zor oluyor mu onu sorcaktım bide nerde tedavi oluyorsun ben mayada başlıcam inşş

hayırlı sabahlar,bende mayısın ilk haftası başlıcam tedaviye iğneyi kendin mi vurucaksın zor oluyor mu onu sorcaktım bide nerde tedavi oluyorsun ben mayada başlıcam inşş

hayırlı olsun seninde tadavin inşş bebişle sonuçlanır evet kendim vurucam vurabilirsem vuramazsam eşim vurucak canım acıyomu henüz bilmiyorum canım bu akşam vurunucam ilk iğnemi benim gürgan clinik canım

kızlar test yaptım az önce silikte olsa 2. çizgiyi gördüm.bugün 7.günüm inşallah meleğim sıkıca tutunmuştur bana,test tarihim 18 nisan.:Saruboceq: allahım sen hepimize nasip et bu duyguyu yarabbim

hadi hayırlısı hamilesin cicim bak görürsün şimdiden hayırlı olsun:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

evet canım tek sonucu pozitif olsunda herşeye katlanırız ben antalyada yaptırıyorum alifuat şengör

yeni başlayacak arakadaşlar sakın korkmayın herşey geçiyo en zor olmuşmu diye beklemek yaşayınca sizde görüceksiniz bol bol dua edin hepimizin allah yardımcısı olsun

anladım canım inşş acımaz o zaman akşama vurduktan sonra bana da yaz morel olsun banada :) iğnelerin yanında ekstra bişeyler yapıcakmısın bazı arkadaşlar bitkisel şeylerde uyguluyormuş bende bu konuda biraz karasızımda

canım çok sevindim.bende yapmak istiyorum ama kokrkuyorum olumsuz çıkmasından benimde 8.günüm.

Umarım tedevin güzel sonuçlanır ve bize burdan güzel haberi verirsin...Sonucu ne zaman alacaksın?

yazarım canım benim moralini yüksek tut kimsenin seni üzmesine izin verme ben öyle yapıyorum ve hep olacak gözüyle bakıyorum.Bitkisel bişeyle uğraşmıyorum canım yaa
o kadar çok bitkisel şey uyguladımki ama sonuç koca bir sıfır kendimi doktoruma adapte ettim o ne derse onu yapıyorum etraftakilere kulak asmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…