Nisan ve Mayısta tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalım:))

Umarım tedevin güzel sonuçlanır ve bize burdan güzel haberi verirsin...Sonucu ne zaman alacaksın?

Gerçi bir üstte yazmışsın,silikte olsa ikinci çizgiyi gördüğünü ....Buradan okuduklarıma göre silikte olsa ikinci çizgi görenlerin çoğu gebe çıkıyor...Allahım işallah sanada hırlısı ile bebeğini kucağına almak nasip eder....Bence 2-3 gün sonra bir kan testine baktır derim ben..

canım bizde 5 senelik evliyiz. benimde eşimde hareketli sperm sorunu var.. dün yumurtalarım toplandı. eşimden de örnek alındı. maalesef sadece yerinde hareketli sperm %5 oranındaydı. ama çok şükür bugün döllenme işlemi gerçekleşti. senin durumun nasıl..

kızlar test yaptım az önce silikte olsa 2. çizgiyi gördüm.bugün 7.günüm inşallah meleğim sıkıca tutunmuştur bana,test tarihim 18 nisan.:Saruboceq: allahım sen hepimize nasip et bu duyguyu yarabbim

canım inşallah tutunmuştur bebeğin. sen de umut olunsun bizlere...

canım işlem esnasında hiç bir şey hissetmiyorsun rahat ol. sakın endişelenme. daha sonrasın regl sancısı gibi bir sancın oluyor. benim hala devam ediyor sancım. ama tahammül edilemeyecek kadar çok değil..

anladım canım.sizde sorun neydi özel değilse tabii .ben 1sene önce cikolata kisti ameliyatı oldum ben bu yüzden bebeğimiz olmadığını düşünüyordum ama eşimde hareket ve morfoloji sorunu çıktı beklememizin bi faydası olmadığını öğrendik sonra 2,5 yıllık evliyiz evlendiğimizden beri bunlarla uğraştık inşş artık yüzümüz güler hepimizin :ecrin_bebek:

canım hayırlı olsun.narkoz çok basit.ve kısa süreli oluyo.benim yumurta toplamada transferde narkozla yapıldı.hiç korkma.dozajı senin bünyene göre uzman doktor veriyor.inşalllah tutar diyelim.

azosperm canım eşimin hiç spermi çıkmadı ve tese ameliyatı olacak bakalım bende bi problem yok çok şükür inşş hayırlı olur Allah bütün derman dileyenlere şifa versin canım bebğimin hayaliyle değilde kendiyle yaşamak istiyorum artık yaa rabbim sen ve benim gibi bebiş isteyenlere hiç sıkıntı çektirmeden nasip etsin inşşşşş

gelbebek günaydın tatlım cidden çıkarmı kanda bi türlü emin olamadım kullandığımız ilaçlardan böyle çıkmış olabilirmi canım birde sendede silik çıkmışmıydı

canım hayırlı olsun.narkoz çok basit.ve kısa süreli oluyo.benim yumurta toplamada transferde narkozla yapıldı.hiç korkma.dozajı senin bünyene göre uzman doktor veriyor.inşalllah tutar diyelim.

canım meraba ben test yaptım bugün silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm senle aynıyız sende bir dene bakalım canım

kızlar test yaptım az önce silikte olsa 2. çizgiyi gördüm.bugün 7.günüm inşallah meleğim sıkıca tutunmuştur bana,test tarihim 18 nisan.:Saruboceq: allahım sen hepimize nasip et bu duyguyu yarabbim

canım gezerken gördüm yakın zamanda çatlatma iğnesi vurundunmu

canım bizim sorunda aynı 13 yumoşum toplandı benim çok şükür 7 tanesi 1.kalitede döllenmiş.4.gün transferim oldu.

canım meraba ben test yaptım bugün silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm senle aynıyız sende bir dene bakalım canım

nur ben çok korkuyorum.dün yaptım test bozuk çıktı.hiç çizgi yoktu.senden cesaretlendim ama bilmiyorum.iğne yaptırmaya çıktığımda test alayım yarın sabah idrarıyla bakayım.dua et ne olur.bu belirsizlik beni öldürüyor.transferden beri evdeyim hep dinleniyorumç.banyo bile yapmadım bişey olur diye.hiç bi belirti yok.arada bi karın ağrısı oluyo oda heralde düzenli tuvalete çıkamamaktan.bende inşallah yazarım ikinci çizgiyi gördüm diye.beraber hamilelik gçiririz

canım bizim sorunda aynı 13 yumoşum toplandı benim çok şükür 7 tanesi 1.kalitede döllenmiş.4.gün transferim oldu.
ayy amaşşallah hadi hayırlısı canım benim inşallah hayırlı haberlerini alırız

masalelifcim sen adam gibi bi test al yarın sabah bizi sevindir merak ederiz muhakkak haber ver bizede

canımbenim darısı sizin başınıza inşallah allahım sizlerin yüzünüde güldürür, seninde güsel haberlerin gelicek allahın izniyle.. tinycim ben bize yakın bi poliklinikte yaptırdım, sgk lı için 25 tl. .. medicana da ücretli yapıyor hem daha yüksektir hemde b. düzüne gitmek için indi bindi yapmıyım dedim

slm canım aynı dönemde başlıyoruz seninle dedigin gibi yok tutacakmı yok nelerel karşılasacagız kafayı yemek içten bile degil günler yaklaştıkça diyorum bu ay bir bomba patlatsam hamile kalsam:)))hayılrısı diyelim yinede

güzel dileklerin çok teşekkür ederim canım. ama ben kendimde pek umut görmüyorum, 3. gün transfer ettiler kalitesi hakkında pek bir yorum yapamadılar. yumurtalarım kalitesizmiş. hiçte belirtim yok ne ağrı ve sızı. 5.günümdeyim, şu günler geçsede ne olduğunu öğrensem.

kendine ii bak olur mu! iki canlısın artık. tekrar tebrikler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…