Umarım tedevin güzel sonuçlanır ve bize burdan güzel haberi verirsin...Sonucu ne zaman alacaksın?
canım aynı şey bizdede oldu 5 yıldır çocuk sahibi olamadık. ama şartlardan dr a yeni gittik. bende bi sorun yoktu, ama eşimin sperm sayısı ve kalitesi çok düşüktü bizede direkt tüp bebek dedi dr aşılama ilaç tedavisi boşuna zaman kaybı olur dedi. bizde tüp bebek yaptık canım, şu an sonuç bekliyoruz hayırlısı bakalım.
kızlar test yaptım az önce silikte olsa 2. çizgiyi gördüm.bugün 7.günüm inşallah meleğim sıkıca tutunmuştur bana,test tarihim 18 nisan.:Saruboceq: allahım sen hepimize nasip et bu duyguyu yarabbim
merhaba arkadaşlar bende mayısın ilk haftası başlıyorum tedaviye.günler yaklaştıkça heyecanım daha çok artıyor en çok yumurta toplama işleminden korkuyorum gerçi daha önce kist ameliyatında narkoz almıştım çok da zor olmamıştı ama şimdi az bi narkoz veriyorlarmış galiba hissetmekten çok korkuyorum,ayılırken neler yaşıcam bundan da korkuyorum,hastanede ne kadar kalınıyor işlemden sonra biri bana yardımcı olursa çok sevinirimeyvahedigeldismile
yazarım canım benim moralini yüksek tut kimsenin seni üzmesine izin verme ben öyle yapıyorum ve hep olacak gözüyle bakıyorum.Bitkisel bişeyle uğraşmıyorum canım yaa
o kadar çok bitkisel şey uyguladımki ama sonuç koca bir sıfır kendimi doktoruma adapte ettim o ne derse onu yapıyorum etraftakilere kulak asmıyorum
arkadaşlar bende nisan sonunda başlıyorum ve çok korkuyorum yumurtalar toplanırken narkozdan uyanamam diye of bide tutacakmı çok yoruldum allahım hepimize nasip etsin bide devlet şansımızdan teke düşürdü iyice moralim bozuldu
anladım canım.sizde sorun neydi özel değilse tabii .ben 1sene önce cikolata kisti ameliyatı oldum ben bu yüzden bebeğimiz olmadığını düşünüyordum ama eşimde hareket ve morfoloji sorunu çıktı beklememizin bi faydası olmadığını öğrendik sonra 2,5 yıllık evliyiz evlendiğimizden beri bunlarla uğraştık inşş artık yüzümüz güler hepimizin :ecrin_bebek:
kıslarrrrrr günaydın tedaviye başlıcak arkaadaşlarım şimdiden sonucunuzun pozitif olmasını dileim...nurcummm çok sevindimmm cnm sen bi koşu kan testi yaptır idrarda çıktıysa kanda zaten çıkar tatlım..
kızlar hiç korkmayınn tüm o işlemler olup bitio boşuna korkmuşum dior insan opu işlemi yarım saat sürüo hiçbişey hissetmiorsunuz ben uyandıktan sonra ki uykudan uyanmış gibiydim hiç bir ağrımmm olmadı rahat olun
canım hayırlı olsun.narkoz çok basit.ve kısa süreli oluyo.benim yumurta toplamada transferde narkozla yapıldı.hiç korkma.dozajı senin bünyene göre uzman doktor veriyor.inşalllah tutar diyelim.
kızlar test yaptım az önce silikte olsa 2. çizgiyi gördüm.bugün 7.günüm inşallah meleğim sıkıca tutunmuştur bana,test tarihim 18 nisan.:Saruboceq: allahım sen hepimize nasip et bu duyguyu yarabbim
canım bizde 5 senelik evliyiz. benimde eşimde hareketli sperm sorunu var.. dün yumurtalarım toplandı. eşimden de örnek alındı. maalesef sadece yerinde hareketli sperm %5 oranındaydı. ama çok şükür bugün döllenme işlemi gerçekleşti. senin durumun nasıl..
canım meraba ben test yaptım bugün silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm senle aynıyız sende bir dene bakalım canım
ayy amaşşallah hadi hayırlısı canım benim inşallah hayırlı haberlerini alırızcanım bizim sorunda aynı 13 yumoşum toplandı benim çok şükür 7 tanesi 1.kalitede döllenmiş.4.gün transferim oldu.
nur ben çok korkuyorum.dün yaptım test bozuk çıktı.hiç çizgi yoktu.senden cesaretlendim ama bilmiyorum.iğne yaptırmaya çıktığımda test alayım yarın sabah idrarıyla bakayım.dua et ne olur.bu belirsizlik beni öldürüyor.transferden beri evdeyim hep dinleniyorumç.banyo bile yapmadım bişey olur diye.hiç bi belirti yok.arada bi karın ağrısı oluyo oda heralde düzenli tuvalete çıkamamaktan.bende inşallah yazarım ikinci çizgiyi gördüm diye.beraber hamilelik gçiririz
günaydın narnisan tebrik ediyorum canım benim. darısı biz bekleyenlere inşallah
Ayyyyy, Narcım senin adına çok ama çok sevindim. rabbim emeklerini boşa çıkarmadı. şimdi sağlık ve sıhhatle kucağına alırsın inşallah. değerlerinde süperr: dua et bizler için oldu mu?
tahlili medicana mı yaptırdın canım? ist.iseniz bizde yaptırın diyorlarda.
ayy amaşşallah hadi hayırlısı canım benim inşallah hayırlı haberlerini alırız
masalelifcim sen adam gibi bi test al yarın sabah bizi sevindir merak ederiz muhakkak haber ver bizede
arkadaşlar bende nisan sonunda başlıyorum ve çok korkuyorum yumurtalar toplanırken narkozdan uyanamam diye of bide tutacakmı çok yoruldum allahım hepimize nasip etsin bide devlet şansımızdan teke düşürdü iyice moralim bozuldu
canımbenim darısı sizin başınıza inşallah allahım sizlerin yüzünüde güldürür, seninde güsel haberlerin gelicek allahın izniyle.. tinycim ben bize yakın bi poliklinikte yaptırdım, sgk lı için 25 tl. .. medicana da ücretli yapıyor hem daha yüksektir hemde b. düzüne gitmek için indi bindi yapmıyım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?