Arkadaslar fsh si yüksek olup dogal veya tup bebekle hamile kalan var mı?
merhaba arkadaşlar bugün transferimin 6. günü....çok meraktayım...dün ara ara her ikş kasığıma da ağrılar vurdu çok şiddetli değildi ama sonra geçti sonra ara ara yine oldu...ağrıma bile sevinir haldeyim ümitlenip hayal kırıklığına uğramak istmiyorum ama çok umutluyum...beklemek zor gerçekten...rabbim hepimizin de emeklerinin karşılığını verir inşallah hepimiz pozitif sonuç alırız...
kızlar slm herkese benim bu sabah hiç belirtim yok ağrı sızı dün değerim 130 çıktı ama çok korkuyorum katlanıyomu diye mraktan ölücem
kızlar ne olucak bizim bu halimiz alın bende de o kadar hiçbir belirti yok değerim benimde katlanmış ama ne mide bulantısı ne kasık ağrısı ne göğüs ağrısı
bide ilerde bu günlerimizi aramayalımda akannehir
merhaba fsh kaç ki yüksek derken? tüp bebekde çok sorun olmuyor bildiğim kadarıyla tabii çok yüksek değilse doktorum bana öle demişti
iyi canım sevindim katlanmasına kaça çıkmış...gebeliğini öğrenene kadar herhangibir belirti ağrı falan yaşamış mıydın canım...
canım ben ilk günden sonra transferin 5. günüde kadar davul gibiydim şişti karnım gaz vardı hep kasıklarım ağrıyordu adet sancısı gibi
ondan sonra arkadaşlarında gazıyla trasferin 7. günü kan testi yaptırdım 46.55 çıktı tabi inanamadık ilk
sonra transferin 9. günü 136,2 çıktı
bugün 10. günüm sanki hiçbir değişikliğim yok sadece adet olmadan önce ben şişerdim canım çok tatlı isterdi o yok bi tek bide göğüslerimin ucu acıyo ama elleyince normalde bişi yok ama ben sütyenimi hiç çıkarmıyoum ağrı olmaz rahat edersin demişlerdi o yüzden mi bilmem ama bariz bi değişiklik yok
he he unutmadan bide çabuk acıkma sık idrara çıkma aydüşünürsen varmış biraz belirti ama öle kasık ağrısı mide bulantısı falan yok bende senin kaçıncı gün bugün
benim bugün 6. günüm bende de pek belirti yok sadece dün hafif kasık ağrısı oldum bugün bişey yok henüz...göğüslerim şiş ama uçlarında falan ağrı yok...seni de tebrik ederim canım tekrar bak güzel güzel katlıyor değerin...allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
ya dikkat ettimde nedense belirtileri olmayanlar hep hamile inşallah en kısa zamanda senin içinde halay çekicez canım ben 7. günde test yaptırdım dayanamadım sen beklicekmisin gününü
ay inşallah ben de hamilelerden biriyimdir allahım çok istiyorum ya nolur hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip ett...inşallah canım benim için de burda halay çekeriz ve tabiki isteyen bu yolda çaba sarfeden herkes için de....ben günümü beklicem sanırım çünkü negatif çıkar diye test yapmaya korkuyorum hep negatif sonuç aldım çünkü önceki aşılamalarda filan...pazartesi 19 nisan test günüm ama belki ben dayanamazsam ctesi kanda baktırırım bilemiyorum hayırlısı inşallah....
canım gezerken gördüm yakın zamanda çatlatma iğnesi vurundunmu
canımmm yaaa insan hep kötü sonuçlar alınca öle oluyo doktorum tebrik etti hamilesin diye eşimle biz hala salak gibiyiz eşim bi durgun yani ne bileyim baba olma çoşkusunu görmedim adamcağız kalbini görelim duyalım bitanem dur daha dur diyip diyip duruyo insan hep kötü şeyler olunca böle oluyor demek
pazar günü yaptırdım canım
arkadaşlar bu tedavinizi ailenizle çevrenizle paylaşıyor musunz?benim eşim kimseye söylemeyelim diyor benim de şimdilik bi tek ablam biliyor ankarada onda kalıcağım için o da.en doğrusu ne sizce?
arkadaşlar bu tedavinizi ailenizle çevrenizle paylaşıyor musunz?benim eşim kimseye söylemeyelim diyor benim de şimdilik bi tek ablam biliyor ankarada onda kalıcağım için o da.en doğrusu ne sizce?
canım bizde kimseye sölemeyelim dioduk ama kayınpederimden maddi destek aldık o yzüden benim ailem bi arkadaşım ve kayınpederim biliyo aslında ben söleme taraftarıyım benim tek yumurtalığım var kanser hastasıyım bebeiğiminde allahın izniyle ikiz olma ihtimali var şimdi doğal oldu desem ikiz diye inanmayabilirler yada bak görüyomusun tek yumurtalıkla ikizi oldu diyebilirler nie nazar olur die söyleyelim diorum ama eşim pek istemiyor sadece ikimizin ailesi bilsin diyor
yani etrafındaki insanlar olaya vakıfsa sölemek mantıklı birgün bi şekilde duyulursa kötü olur diye benim görümcemde tüp yaptırdı aynı doktorda o yüzden onlara sölicem
ama görümcemin kayınvaldesi biraz alem..tüp bebeği başkasının spremiyle oluyor zannediyo inanmıyo öle olmadığına o yüzden o sölemedi pek kimseye
vaziyete bağlı yani başını ağrıtacak bak çocukalrı olmamaış bunlar kısır tüp bebek yaptırmış diyecek olanlar varsa söleme kimse başını ağrıtmasın
canım bizde kimseye sölemeyelim dioduk ama kayınpederimden maddi destek aldık o yzüden benim ailem bi arkadaşım ve kayınpederim biliyo aslında ben söleme taraftarıyım benim tek yumurtalığım var kanser hastasıyım bebeiğiminde allahın izniyle ikiz olma ihtimali var şimdi doğal oldu desem ikiz diye inanmayabilirler yada bak görüyomusun tek yumurtalıkla ikizi oldu diyebilirler nie nazar olur die söyleyelim diorum ama eşim pek istemiyor sadece ikimizin ailesi bilsin diyor
yani etrafındaki insanlar olaya vakıfsa sölemek mantıklı birgün bi şekilde duyulursa kötü olur diye benim görümcemde tüp yaptırdı aynı doktorda o yüzden onlara sölicem
ama görümcemin kayınvaldesi biraz alem..tüp bebeği başkasının spremiyle oluyor zannediyo inanmıyo öle olmadığına o yüzden o sölemedi pek kimseye
vaziyete bağlı yani başını ağrıtacak bak çocukalrı olmamaış bunlar kısır tüp bebek yaptırmış diyecek olanlar varsa söleme kimse başını ağrıtmasın
canım pazar çatlatma iğnesi vurunmuşsun bende çatlatma iğnesinden 5 gün sonra yaptım test silik çizgi çıkmıştı çok sevinmiştim günüm geldi kan testi yaptırdım negatifti doktora sordum bu çatlatma iğnesinde gebelik hormonu varmış silik çizgi çıkabilirmiş onun için fazla sevinme diye yazdım kırdıysam kusura bakma canım aynı duyguyu bende yaşadım çünkü günün gelince kanda kesin çıkar inşallah kandada çıkar pozitif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?