Nisan ve Mayısta tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalım:))

öyle olmasın. erken yaptım aslında ,biliyorum ama yıllar sonra silik bir çizgi bile beni sevindirdi:gitme:

bende çok üzüldüm ama gerçekten böyle canım bendede ve bir arkadaşımdada öyle olmuştu ben çok sevindim havalara uçmuştum ama olmadı işte inşallah seninki pozitiftir

canım o zaman benden sana tavsiye kimseye söleme orda ablan varnış rahatsız ablam de bişey de ama kimseye söleme öle küçük yerde canını sıkıp başını ağrıtmasınlar

ahh canım ahhh keşke bende senin gibi sevinebilsem kalp atışını görmeden bizde tam olmicak bunun sevinci...hep üzücü haberler alınca insan ii bişey olunca sevinemiyor

öyle olmasın. erken yaptım aslında ,biliyorum ama yıllar sonra silik bir çizgi bile beni sevindirdi:gitme:
ahh seni öle ii anlıyorum ki bende bebeğimin kalp atışlarını duyuarsam alllahın izniyle 20 tane gebelik testi alıp zevkine yapıcam o kadar çok tek çizgi gördüm ki inşallah senin ki iğnein etkisiyle değildir canım benim şimdilik böle düşünelim ve dua edelim

ayrıca saol canım inşallah bu topicteki bütün melekler anne olucak minik meleklerine kavuşucak sabret bitanem hepimiz o güzel günleri görücez inşallah bol bol dua et

doğru haklısın o zaman sevincini biraz daha sonraya bırak kalp atışılarını duyunca seviniriz hep beraber benim hislerim genelde doğru çıkar bence senii çok mutlu günler bekliyor arkadasım.sende bize umut olursun bundan sonrası için.bence sen bu mutluluğu fazlasıyla hakedenlerdensin

arkadaşlar ilk iğneyi vurulduktan kaç gün sonra yumurtalara bakılıyor her gün mü çok mu soru soruyorum acaba ben yaa

arkadaşlar ilk iğneyi vurulduktan kaç gün sonra yumurtalara bakılıyor her gün mü çok mu soru soruyorum acaba ben yaa

yok cnm ya biz de çok soruyoruz öğreniyoruz değil mi ama...lucrine başladıktan sonra tabi benim uzun protokoldü senin de öyleyse eğer adet olana kadar dr kontrolü yok sonra adetinin 2-3. günü dra gidiyorsun E2 ve vaginal usg yapılıyor gün aşırı çağırıyorlar genelde....benim ilk muayenemden sonra daha yumurtalar küçük diye 3 gün sonra çağırdılar sonrası gün aşırı son 2 gün üstüste muayene ve kan tahlili oldum sonra çatlatma iğnesi ve yaklaşık 36 saat sonra yumurta toplama işlemi ondan 3 gün sonra da embriyo transferi oldum...inşallah sonu da mutlu hayırlı olumlu bir sonla biter...rabbim sana da kolaylıklar versin ve işlerini rast getirsin inşallah...

çok teşekkür ederim cnm ya saol inşş hepimizin emekleri olumlu sonuçlanır artık hepimiz için dua ediyorum.ayrıca iyi ki varsınız yoksa bun sorularım cevapsız kalıcaktıopuyorumnanaktan

ayyyy canı benim çom saol inaşşal hepiniz yaşayacaksınız bu duyguyu hepiniz en kısa zamanda rabbim hepinizi hamiş yapar inaşşalh

canım benim kısa protokldü hep pazartesi çarşamba cumartesi gittim en azından benim böleydi yardımcı olmuşumdur umarım

çok teşekkür ederim cnm ya saol inşş hepimizin emekleri olumlu sonuçlanır artık hepimiz için dua ediyorum.ayrıca iyi ki varsınız yoksa bun sorularım cevapsız kalıcaktıopuyorumnanaktan

rica ederim canım hepimiz de aynı yollardan benzer duyguları yaşayarak geçiyoruz...birbirimize faydalı olup psikolojik destek sağlıyoruz aslında burada...ben de hepimiz için dua ediyorum rabbim isteyen herkesi bir an evvel sağlıklı bebeklerine kavuştursun inşallah...

kızlar sizin gittiğiniz merkezler nereleri ve memnun kaldınız mı...

ben medical park göztepede yaptırdım doktorum serdar koç çoook ii bir doktor sizlerede tavsiye ederim gidemeseniz bile sitesini ziyaret edin googledan serdar koç yazın çıkıyor soru sorunca ertesi gün hemen cevap yazıyor

benim de ankara anatolia ben de çok memnun kaldım...hemen her konuda bilgilendirme yapıyorlar yardımcı oluyorlar...

kızlar bişey sorucam size.bu yumurtaları toplama işlemi çatlatma iğnesinden 36 saat sonra yapılıyor ya ya akşam yada gece saatlerine falan denk gelirse nasıl ayarlıyorlar bileniniz varmı?

pretty53 canım hamilelik nasıl gidiyor.herşey yolundadır inşallah.birde memorialde ilgi alaka nasıldı memnun kaldınmı?

iğneyi akşam yapıyolar cnm ben hastanenin aciline gitmiştim gece 11 de 36 saat sonrada aldılar

sağoll canım cevabın için.daha ilk olduğu için neyle karşılacağını bilemiyor insan ve ister istemez aklına takılanlar oluor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…