öyle olmasın. erken yaptım aslında ,biliyorum ama yıllar sonra silik bir çizgi bile beni sevindirdi:gitme:
canım o zaman benden sana tavsiye kimseye söleme orda ablan varnış rahatsız ablam de bişey de ama kimseye söleme öle küçük yerde canını sıkıp başını ağrıtmasınlarmalesef ben küçük bi yerde yaşıyorum burda yayılırsa insanlar bire bin katıp anlatırlar öyle oluyor çünkü buda benim canımı sıkıcak biliyorum hatta şimdi 15 gün ankarada kalmam bile kayınvalidemler tarafından sorun olıcak niye gitti niye bu kadar uzun kaldı diye bende en azından onlara söyleyelim diyorum bide bunun stresini yaşamak istemiyorum açıkcası allahım bu zor günlerin sonunda yüzümüzü güldürür inşş hepimizin
ne kadar güzell ya ikiz olması allahım kucağına almayı nasip etsin.senin yaşadıkların hepimizden daha farklı senin adına gerçekten çok sevindim ama herşey geride kalmış ne güzel şimdi anne oluyorsunopuyorumnanaktan
ahh seni öle ii anlıyorum ki bende bebeğimin kalp atışlarını duyuarsam alllahın izniyle 20 tane gebelik testi alıp zevkine yapıcam o kadar çok tek çizgi gördüm ki inşallah senin ki iğnein etkisiyle değildir canım benim şimdilik böle düşünelim ve dua edelimöyle olmasın. erken yaptım aslında ,biliyorum ama yıllar sonra silik bir çizgi bile beni sevindirdi:gitme:
ne kadar güzell ya ikiz olması allahım kucağına almayı nasip etsin.senin yaşadıkların hepimizden daha farklı senin adına gerçekten çok sevindim ama herşey geride kalmış ne güzel şimdi anne oluyorsunopuyorumnanaktan
canım o zaman benden sana tavsiye kimseye söleme orda ablan varnış rahatsız ablam de bişey de ama kimseye söleme öle küçük yerde canını sıkıp başını ağrıtmasınlar
ahh canım ahhh keşke bende senin gibi sevinebilsem kalp atışını görmeden bizde tam olmicak bunun sevinci...hep üzücü haberler alınca insan ii bişey olunca sevinemiyor
arkadaşlar ilk iğneyi vurulduktan kaç gün sonra yumurtalara bakılıyor her gün mü çok mu soru soruyorum acaba ben yaa
arkadaşlar ilk iğneyi vurulduktan kaç gün sonra yumurtalara bakılıyor her gün mü çok mu soru soruyorum acaba ben yaa
iki günde bir canım
yok cnm ya biz de çok soruyoruz öğreniyoruz değil mi ama...lucrine başladıktan sonra tabi benim uzun protokoldü senin de öyleyse eğer adet olana kadar dr kontrolü yok sonra adetinin 2-3. günü dra gidiyorsun E2 ve vaginal usg yapılıyor gün aşırı çağırıyorlar genelde....benim ilk muayenemden sonra daha yumurtalar küçük diye 3 gün sonra çağırdılar sonrası gün aşırı son 2 gün üstüste muayene ve kan tahlili oldum sonra çatlatma iğnesi ve yaklaşık 36 saat sonra yumurta toplama işlemi ondan 3 gün sonra da embriyo transferi oldum...inşallah sonu da mutlu hayırlı olumlu bir sonla biter...rabbim sana da kolaylıklar versin ve işlerini rast getirsin inşallah...
teşekkürleropuyorumnanaktan
ayyyy canı benim çom saol inaşşal hepiniz yaşayacaksınız bu duyguyu hepiniz en kısa zamanda rabbim hepinizi hamiş yapar inaşşalhdoğru haklısın o zaman sevincini biraz daha sonraya bırak kalp atışılarını duyunca seviniriz hep beraber benim hislerim genelde doğru çıkar bence senii çok mutlu günler bekliyor arkadasım.sende bize umut olursun bundan sonrası için.bence sen bu mutluluğu fazlasıyla hakedenlerdensin
çok teşekkür ederim cnm ya saol inşş hepimizin emekleri olumlu sonuçlanır artık hepimiz için dua ediyorum.ayrıca iyi ki varsınız yoksa bun sorularım cevapsız kalıcaktıopuyorumnanaktan
kızlar sizin gittiğiniz merkezler nereleri ve memnun kaldınız mı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?