kızlar bişey sorucam size.bu yumurtaları toplama işlemi çatlatma iğnesinden 36 saat sonra yapılıyor ya ya akşam yada gece saatlerine falan denk gelirse nasıl ayarlıyorlar bileniniz varmı?
pretty53 canım hamilelik nasıl gidiyor.herşey yolundadır inşallah.birde memorialde ilgi alaka nasıldı memnun kaldınmı?
nurcum preglyn mi verdi doktor kim doktorun
iğneyi akşam yapıyolar cnm ben hastanenin aciline gitmiştim gece 11 de 36 saat sonrada aldılar
canım seni tüp bebek özel bölümdeki
2010 aralık 2011 ocak tüp bebekle anne olanlar topiğine bekliyorum listemizide yaptık aramızda olursan sevinirim
gelirim cnm inşallah evde yatmaktan psikolojim bozuldu arada buraya bakıyorum eşimde sağolsun hiç destek deil moralim yarın düzelir inşallah da gelirim yanınıza
aynı cnm bazen olacağı varsa olur olmazsa olmaz diyor iyice sinirediyo beni tüm ailesi sanırım baskı yapıyorona heralde tüp bebek olunca oğullarının çocuğu olmuyo ya
kızlarrrr bak bu konu çok ilgimi çekti bende çok çektim bu eş meselesinden önce bi inanması ve kabullenmesi aylarını aldı ben okadar araştırdım uğraşştım nerde olsun nasıl olsun o hiç oralı olmadı gitti geldi sadece tüm tedavi ounca konuyla ilgili çok konuşmak istmedi şimdide önce çok sevindi ama şimdi herşey normale döndü ay bnimkimii böle sadece bende aynen böyle bi topik açmayı düşndüm dün gece tüp bebek tedavisinde eşlerimiz ve tavırları die:)[/QUOTE
canım bizim topicte yazıcam bakalım diğerleri ne yazıcak hem listemizde oldu gördün mü
evet canım pregnly dr um bihter hanım sevgi hastanesi
aman bu iğnelerde baş belası boş boşuna insanı heveslendiriyorlar
kızlarrrr bak bu konu çok ilgimi çekti bende çok çektim bu eş meselesinden önce bi inanması ve kabullenmesi aylarını aldı ben okadar araştırdım uğraşştım nerde olsun nasıl olsun o hiç oralı olmadı gitti geldi sadece tüm tedavi ounca konuyla ilgili çok konuşmak istmedi şimdide önce çok sevindi ama şimdi herşey normale döndü ay bnimkimii böle sadece bende aynen böyle bi topik açmayı düşndüm dün gece tüp bebek tedavisinde eşlerimiz ve tavırları die:)
diana007cim dün ilk iğnemi yaptım merak ediyodunya hiç korkulacak bişey yokmuş canım
sinek ısırığı gibi oluyo iğne çok ince başlı olduğundan girdiğini yada çıktığını anlamıyosun bile
çok basitmiş valla süperrrrrr:lepi:
ayy canım saol beni unutmadığın için hadi tedavin hayırlı uğurlu olsun allahım inşş senin yüzünü güldürür.bak bunu sölediğin çok iyi oldu çok korkuyodum çünkü teşekkürler cnmopuyorumnanaktan
herkese günaydın.. haberler iyi gibi. az önce doktorumla konuştuk. 3 yumurtada embriyo olmuş. 2 si 4 hücreli 1 tanesi 2 hücreli. yarın transfer günüm .. dualarınızı eksik etmeyin. ben şimdi dün akşam neler olmuş bi bakiim geliyorum...[/QUOTE
dualarımız seninle canım sana yarın için bol şans diliyorum
herşey iyi gidecek bebişin sana tutunacak 10 gün sonrada onayını alacaksın sakın endişe etme tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?