Nisan ve Mayısta tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalım:))

kızlar bişey sorucam size.bu yumurtaları toplama işlemi çatlatma iğnesinden 36 saat sonra yapılıyor ya ya akşam yada gece saatlerine falan denk gelirse nasıl ayarlıyorlar bileniniz varmı?

canım benim iğnem aynı diğer iğneler gibi kendi kendine yapılanlardandı göbekten yaptım ben ovitrell miydi neydi ismi öle bişey

pretty53 canım hamilelik nasıl gidiyor.herşey yolundadır inşallah.birde memorialde ilgi alaka nasıldı memnun kaldınmı?

harikaydı cnm hepsi nur hanım ve semra hnm özellikle ilgilendi benimle hepsinden allah razı olsun yarında testim var içim sıkılıyor ama inşaallah bi sorun çıkmaz ben herhalde ultrasonda görmeden inanmayacağım hamile olduğuma rüyalarıma giiriyo sayılar değerler çok taktım kafama ama benim değerlerimle ikiz doğum yapanlar var onlarıda okudum allahım sağlıcakla kucağıma aldırır inşallahhh

canım seni tüp bebek özel bölümdeki
2010 aralık 2011 ocak tüp bebekle anne olanlar topiğine bekliyorum listemizide yaptık aramızda olursan sevinirim

gelirim cnm inşallah evde yatmaktan psikolojim bozuldu arada buraya bakıyorum eşimde sağolsun hiç destek deil moralim yarın düzelir inşallah da gelirim yanınıza

gelirim cnm inşallah evde yatmaktan psikolojim bozuldu arada buraya bakıyorum eşimde sağolsun hiç destek deil moralim yarın düzelir inşallah da gelirim yanınıza

ya al benden o kadar eşim bi tuaf sanki hamile olduğumun haberini almamış gibi kalbinin görelim duyalım öle diyo başka bişey demiyo arada hevesleniyo ama ben ona küstüm tabi
adamcağız hep olumzsuz haberler alınca inanamadı napsın sevindi sarıl bana ama hep temkinli bende üzülüyorum

senin ki nasıl tam olarak

aynı cnm bazen olacağı varsa olur olmazsa olmaz diyor iyice sinirediyo beni tüm ailesi sanırım baskı yapıyorona heralde tüp bebek olunca oğullarının çocuğu olmuyo ya

kızlarrrr bak bu konu çok ilgimi çekti bende çok çektim bu eş meselesinden önce bi inanması ve kabullenmesi aylarını aldı ben okadar araştırdım uğraşştım nerde olsun nasıl olsun o hiç oralı olmadı gitti geldi sadece tüm tedavi ounca konuyla ilgili çok konuşmak istmedi şimdide önce çok sevindi ama şimdi herşey normale döndü ay bnimkimii böle sadece bende aynen böyle bi topik açmayı düşndüm dün gece tüp bebek tedavisinde eşlerimiz ve tavırları die:)

canım hiiiç üzülmeyin... Benimki de aynı maalesef.. Ben şimdi sonuç bekliyorum, adam hiç oralı değil, tek derdi verdiği para, Her konu açıldığında onu konu ediyor. Ama ben yoruldum, onla tartışmıyorum.. Bebeklerimiz hayırlısı ile gelsin de, siz onları boşverin.. Canları isterse yanımızda olurlar, istemezse de kendileri bilir:))))

günaydın arkadaşlar hepinize.sgk tüp bebek raporu için 3 yıllık evlilik şartını kaldırmış benimde biraz kafam karıştı acaba rapor mu alsam diye mayısın ilk haftası tedaviye başlıcaktım bu rapor işi biraz uzun sürüyor galiba.bu konuda bilgisi olan var mı ? aslında kendimi bu kadar hazırlamışken başlamak da istiyorum

diana007cim dün ilk iğnemi yaptım merak ediyodunya hiç korkulacak bişey yokmuş canım
sinek ısırığı gibi oluyo iğne çok ince başlı olduğundan girdiğini yada çıktığını anlamıyosun bile
çok basitmiş valla süperrrrrr:lepi:

ayy canım saol beni unutmadığın için hadi tedavin hayırlı uğurlu olsun allahım inşş senin yüzünü güldürür.bak bunu sölediğin çok iyi oldu çok korkuyodum çünkü teşekkürler cnmopuyorumnanaktan

ne demek tatlım ama gerçekten bende çok korkuyodum nasıl yapacam acırsa diye düşünüyodum ama iç bişey olmadı 2 dk sürdü zaten ve gerçekten hiç hissetmedim içine sıktığın ilacıda yakmıyo rahatlıkla kullanırsın tatlım duaların için Allah razı olsun rabbim dualarını sana çevirsin inşşş canımopuyorumnanaktan

herkese günaydın.. haberler iyi gibi. az önce doktorumla konuştuk. 3 yumurtada embriyo olmuş. 2 si 4 hücreli 1 tanesi 2 hücreli. yarın transfer günüm .. dualarınızı eksik etmeyin. ben şimdi dün akşam neler olmuş bi bakiim geliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…