kızlarrrr bak bu konu çok ilgimi çekti bende çok çektim bu eş meselesinden önce bi inanması ve kabullenmesi aylarını aldı ben okadar araştırdım uğraşştım nerde olsun nasıl olsun o hiç oralı olmadı gitti geldi sadece tüm tedavi ounca konuyla ilgili çok konuşmak istmedi şimdide önce çok sevindi ama şimdi herşey normale döndü ay bnimkimii böle sadece bende aynen böyle bi topik açmayı düşndüm dün gece tüp bebek tedavisinde eşlerimiz ve tavırları die:)[/QUOTE
canım bizim topicte yazıcam bakalım diğerleri ne yazıcak hem listemizde oldu gördün mü
şu sizin geçtiğiniz topiğe öyle imreniyorumki bizde geçicez inşallah sabırsızlanıyorum
bizim içinde dua edin karnızıdaki meleklerin yüzü suyu hürmetine kabul olsun dularınız.
kızlar bişey sorucam size.bu yumurtaları toplama işlemi çatlatma iğnesinden 36 saat sonra yapılıyor ya ya akşam yada gece saatlerine falan denk gelirse nasıl ayarlıyorlar bileniniz varmı?
canım bizde kimseye sölemeyelim dioduk ama kayınpederimden maddi destek aldık o yzüden benim ailem bi arkadaşım ve kayınpederim biliyo aslında ben söleme taraftarıyım benim tek yumurtalığım var kanser hastasıyım bebeiğiminde allahın izniyle ikiz olma ihtimali var şimdi doğal oldu desem ikiz diye inanmayabilirler yada bak görüyomusun tek yumurtalıkla ikizi oldu diyebilirler nie nazar olur die söyleyelim diorum ama eşim pek istemiyor sadece ikimizin ailesi bilsin diyor
yani etrafındaki insanlar olaya vakıfsa sölemek mantıklı birgün bi şekilde duyulursa kötü olur diye benim görümcemde tüp yaptırdı aynı doktorda o yüzden onlara sölicem
ama görümcemin kayınvaldesi biraz alem..tüp bebeği başkasının spremiyle oluyor zannediyo inanmıyo öle olmadığına o yüzden o sölemedi pek kimseye
vaziyete bağlı yani başını ağrıtacak bak çocukalrı olmamaış bunlar kısır tüp bebek yaptırmış diyecek olanlar varsa söleme kimse başını ağrıtmasın
selam kıslar,
gebelik testi için kan örneğini aç karnına mı vermek zorundayız? hiç hatırlamıyorum. cevaplarsanız sevinirim.
ben hiç kan testi yaptırmadım canım ama bi kere bi arkadasımla gitmiştim ona aç gel demişlerdi yinede tecrübeli arkadaslar daha ii bilir.bugün mü tahlil günün ?
hayır canım hcg etkilenmiyo açlıktan tokluktan istediğin gibi yaptırselam kıslar,
gebelik testi için kan örneğini aç karnına mı vermek zorundayız? hiç hatırlamıyorum. cevaplarsanız sevinirim.
aman dediğin gibi boşverrrr çocuk tutsunda kim neye inaırsa inansın napıcaksın bazen anlatsanda anlamıyorlarbenim kayınvalidem de öyle sananlardan daha bizim bu tüp meselesi ortada yokken söyledi bikere saçmalama anne olurmu öyle şey bikere kanunen yasak böle bişey dedim
Allah başa verdi oğlu yaptıracak kadın inanmazmış oğlunun çocuğu olduğuna valla hiçte umrumda değil ister inansın ister inanmasın.
ayyy canım benim sen hamile olmasanda gel bişiler yaz ihssettiklerini paylaş bu topicler hepimizin topicleri inaşşal sende diğer kızlarda en kısa zamanda gelceksinizşu sizin geçtiğiniz topiğe öyle imreniyorumki bizde geçicez inşallah sabırsızlanıyorum
bizim içinde dua edin karnızıdaki meleklerin yüzü suyu hürmetine kabul olsun dularınız.
amanınnnnn transfer var hadi bismillah ay kendi halim geldi aklıma çok heycanlı herşey en hayırlısı ne ise öle olsun canımherkese günaydın.. haberler iyi gibi. az önce doktorumla konuştuk. 3 yumurtada embriyo olmuş. 2 si 4 hücreli 1 tanesi 2 hücreli. yarın transfer günüm .. dualarınızı eksik etmeyin. ben şimdi dün akşam neler olmuş bi bakiim geliyorum...
ooooo cesur annelere bak sen ben demiştim acımıyo diye onlar bebişlerimize doğru attığımız birer adım diye düşünün ve olumsuz düşünmeyin sakınne demek tatlım ama gerçekten bende çok korkuyodum nasıl yapacam acırsa diye düşünüyodum ama iç bişey olmadı 2 dk sürdü zaten ve gerçekten hiç hissetmedim içine sıktığın ilacıda yakmıyo rahatlıkla kullanırsın tatlım duaların için Allah razı olsun rabbim dualarını sana çevirsin inşşş canımopuyorumnanaktanlmaz:
allah hepızın yardımcısı olsun benimde bebeğim doğal yoldan geldi dün gece kaybettik bebeğimizi
teşekkür ederim gizemlicim. ikizlerini sağlıkla kucağına alman dileğiyle canım. çok sağol cevabın için.
sana tek emb transfer edilmedi mi ki
tek canım sende diğerleri gibi şaşırdın dimi
zaten embriyom yokki başka
hepsi öldü
benim ikiz olma ihtimali var ama daha kesin değil olursada tek yumurta ikiz olucaklar
bir yumurta dölleniyor ama embriyo ikiye bölünüyor..
ben ikiz olsun diye ne dua ne adak yaptım eğer tutarsa mucize olucak
inşşş öle olur cnm ya.hatta senin başına gelen bu mucize benimde başıma gelir yıllardır hep ikizim olmasını istiyordum bende hatta doktorum ilk tüp bebek yöntemini sölediğinde içimden yaşasın belkide ikizim olur demiştim ama bu çıkan yasayla bi çok kişi gibi benimde umudum biraz azaldı artık tek embriyonun tutunması için dua ediyorum
küçük meleğimiz melek olarak gitti cennete dün yoğun kanamayla düşürdüm bebişimi çok üzülüyorum kalbim sıkışıyor boğuluyor gibiyim bebişim gitmeseydi keşke
inşallah ikizdir canım daha keseyi görmedik doktorum değerlere göre öle büyük ihtimal dedi
yalnız mucize gibi kızlar tem ebriyom ikiye bölününce tek yumurta ikizi oluyomuş demek benim öle olucak ikizse çünkü hem yasaya takıldım hemde benim diğer bütün embriyolarım sağlıksızdı
o yüzden sizde sakın umudunuz kaybetmeyin fıstıklar
bakın benim dondurulmuşum bile yok
evt hayla alışamadım bu duruma biraz biraz iyiyim işte ama tam olarak düzelemiyorum çamarışımda ele kola benzeyen şeyler vardı galiba meleğimin oluşmuş eli kolu idi daha 2 aylıktı off offf hiç uyuyamuyorum yanımda ultrason resimleriyle dolaşıyorum bağrıma basıyorum resimlerini bişi sorcam hani tüp bebekle ilgili yeni bi yasa geldi ya işte artık ikiz hamilelikler olmucakmıymış sadece tekli gebeliklermi olucakmış yoksa 2.tedavidemi ikiz embriyo koyuyorlarmış
inşallah bişi daha sormak istiyorum şimdi hiçmi 2 embriyo koyulmucak galiba ikizlere hamilesin allah sağlıkla kucağına almak nasip eylesin meleklerle tutsun bebeklerini allah meleklerle korusun meleklerini allah sağlıklı huzurlu bi gebelik geçirmeni nasip etsin meleklerin hayırlı huzurlu sağlıklı eli ayağı düzgün olsun
gizemli83 senin adına çok sevindim. umarım herşey istedğin gibi sonuçlanır. inşallah bebişlerini sağlıklı bir şekilde kucağına aldığın günlerini de bizimle paylaşırsın. inan bende enaz senin kadar sevindim ve mutlu oldum öpüyorum bebişlere iyi bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?