Nisan ve Mayısta tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalım:))

kızlar bişey sorucam size.bu yumurtaları toplama işlemi çatlatma iğnesinden 36 saat sonra yapılıyor ya ya akşam yada gece saatlerine falan denk gelirse nasıl ayarlıyorlar bileniniz varmı?

benim iğnem göbektendi. akşam 9.45 te kendim yaptım. 36 saat sonrada yumolarım toplandı.

benim kayınvalidem de öyle sananlardan daha bizim bu tüp meselesi ortada yokken söyledi bikere saçmalama anne olurmu öyle şey bikere kanunen yasak böle bişey dedim
Allah başa verdi oğlu yaptıracak kadın inanmazmış oğlunun çocuğu olduğuna valla hiçte umrumda değil ister inansın ister inanmasın.

selam kıslar,
gebelik testi için kan örneğini aç karnına mı vermek zorundayız? hiç hatırlamıyorum. cevaplarsanız sevinirim.

selam kıslar,
gebelik testi için kan örneğini aç karnına mı vermek zorundayız? hiç hatırlamıyorum. cevaplarsanız sevinirim.

ben hiç kan testi yaptırmadım canım ama bi kere bi arkadasımla gitmiştim ona aç gel demişlerdi yinede tecrübeli arkadaslar daha ii bilir.bugün mü tahlil günün ?

ben hiç kan testi yaptırmadım canım ama bi kere bi arkadasımla gitmiştim ona aç gel demişlerdi yinede tecrübeli arkadaslar daha ii bilir.bugün mü tahlil günün ?

dianacım, bugün değil tahlil günüm daha var fakat aklıma takıldı . hatırlamıyorum . sağol cevabın için canım.

selam kıslar,
hayır canım hcg etkilenmiyo açlıktan tokluktan istediğin gibi yaptır
aman dediğin gibi boşverrrr çocuk tutsunda kim neye inaırsa inansın napıcaksın bazen anlatsanda anlamıyorlar

teşekkür ederim gizemlicim. ikizlerini sağlıkla kucağına alman dileğiyle canım. çok sağol cevabın için.

teşekkür ederim gizemlicim. ikizlerini sağlıkla kucağına alman dileğiyle canım. çok sağol cevabın için.

inşallah ikizdir canım daha keseyi görmedik doktorum değerlere göre öle büyük ihtimal dedi

yalnız mucize gibi kızlar tem ebriyom ikiye bölününce tek yumurta ikizi oluyomuş demek benim öle olucak ikizse çünkü hem yasaya takıldım hemde benim diğer bütün embriyolarım sağlıksızdı

o yüzden sizde sakın umudunuz kaybetmeyin fıstıklar

bakın benim dondurulmuşum bile yok

sana tek emb transfer edilmedi mi ki

tek canım sende diğerleri gibi şaşırdın dimi

zaten embriyom yokki başka

hepsi öldü

benim ikiz olma ihtimali var ama daha kesin değil olursada tek yumurta ikiz olucaklar

bir yumurta dölleniyor ama embriyo ikiye bölünüyor..

ben ikiz olsun diye ne dua ne adak yaptım eğer tutarsa mucize olucak

inşşş öle olur cnm ya.hatta senin başına gelen bu mucize benimde başıma gelir yıllardır hep ikizim olmasını istiyordum bende hatta doktorum ilk tüp bebek yöntemini sölediğinde içimden yaşasın belkide ikizim olur demiştim ama bu çıkan yasayla bi çok kişi gibi benimde umudum biraz azaldı artık tek embriyonun tutunması için dua ediyorum

ya o kadar saçma ki kaç milyar para verdim ben kendi embriyomu istediğim kadar koydururum kime ne ya hayret bişey saçma sapan kurallar kanunlar işte bizim ne çektiğimiz soran yok...

ben o kadar isyan ettim hastanede neden tek ben kanser hastasıyım diye allah verdi cezamı 1 tane döllendi kaldım ortada bu hamileliğim devam etmezse dondurulmuşta yok parada yok wallahi artık naparız bilmiyoruz

bak umudunu asla yitirme ben kanserden buralara geldim insan ne yaşacaksa o oluyo hem olumlu düşünmek ve olucak demek lazım....ve tabiki bol bol dua etmek

küçük meleğimiz melek olarak gitti cennete dün yoğun kanamayla düşürdüm bebişimi çok üzülüyorum kalbim sıkışıyor boğuluyor gibiyim bebişim gitmeseydi keşke

offf yaaaaaa çok kötü bi durum canım canını sıkma diyemeyecğim içinden ne geliyorsa öle davran ama yıpratma kendini o kadar ik gebeliğinmiydi bu

aynen benimde, yumurtalarım kalitesiz dondurulmuş bile yok . (. senin için dua ediyorum csnım. allah gönlüne göre versin. sende benim için et canım . hamile duası almak iidir :)))

canım yeni yasaya göre tek embriyo yerleştiriyorlar ve her embriyonun olduğu gibi bölünüp ikiz yada üçüz olma ihtimali tek embriyodada var ama şans meslesi

şimdi bi tek yumurtanın bölünmesiyle oluşan tek yumurta ikizleri vardır
birde çift yumurta koyarlar ikiside tutar çift yumurta ikizi olur

yani önceden 2 veya daha fazla embriyo koyuyolardı ya mesela 2 tane koydular ikisede tuttu ve ikiye bölündü 4 üz bebek oluyo durum bu yani ama yeni yasada tek mebriyo

benim tek mesela değerlerime göre doktorum ikiz dedi bende nasıl olur dedim böl böle anlattı...

ama daha usg ye gitmedim

sana gelince rabbim seni ve eşini ferahlatsın sana yardım etsin inşallah zamanla bunlarda geçicek canım hepsi geçicek

gizemli83 senin adına çok sevindim. umarım herşey istedğin gibi sonuçlanır. inşallah bebişlerini sağlıklı bir şekilde kucağına aldığın günlerini de bizimle paylaşırsın. inan bende enaz senin kadar sevindim ve mutlu oldum öpüyorum bebişlere iyi bak

ahh canım ahh içim sızladı sana ama geçicek zaman biraz daha zaman...

canım 3. kere deyenlere ve bu genelgeden önce dondurulmuşu olanlara birden fazla embriyo koncak diye biliyorum

sadece şöle bi şans var mesela bi tane koydular tutmadı döllenen sağlıklı yumurtan varsa onlar donduruyolar istediğin zaman iğne hormon falan almadan onu yerleştiriyorlar

mesela benim 9 yumurta toplandı 9 uda döllendi ama bi tanesi kaldı onuda koydular..diğerlerinin hepsi çöpe gitti ben o çöpe giden embriyolarıma bile üzülüyorumda senin üzülmen çok normal...duaların içinde çok teşekkür ederim

senin başına gelen benim görümceminde başına gelmiş o zaman ped falan yok çok ağrısı olunca lehene oturtmuşlar görmüş minicik yavrusunu 8 sene hiç çocuğu olmamış tam umudu kesmişken kendiliğinden gelmiş bebeği şimdi 2 tane çocuğu var allah bağışlasın

fıstık çook saol çok iisin teşekkür ederim darısı tüm isteyenlerin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…