Nisan ve Mayısta tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalım:))

canım kendinmi yapıyosun iğneni iğneden korkmam ama kendim yapabilirmiyim bilemiyorum benimde az kaldı başlamama tedaviye adetimi bekliyorum herhangi birşey içiyomusun incir suyu falan

hanımlar slm iğnelere başlarken herhangi birşey uyguluyomusunuz yumoşlar kaliteli olsun diye paylaşırsanız sevinirim sevgiler

canım geçmişolsun.rabbim sabır versin.malesef hepimiz o yasaya takıldık.yaşın 35in üstüyse 2.denemede 2tane koyuluyo sanırım.

gizemli inanmayacaksın ama, bende bu işe başdağımında yani tedavi süresinde, senin yaşadığın olayı düşünüyordum (tabi seni bilmiyordum) . yani ya embriyo bölünürse ikiz olursa yasa 2 sperm aynı yumurtayı birden döllerse nasıl bir yönetmelik uygulayacaklar diye. şimdi senden okuyunca şaşırdım. demekki oluyormuş, umarımda ikizdirler canım.

saol canım benim darısı tüm isteyenlerin başına....ben kanser hastasıyımya bu doğumda rahmimi alma ihtimalleri var bende ikiz olsun çok isterdim bi duydum tek embriyo ay nası üzüldüm bakalım ikiz mi eğer sağlıklı bir ikimiz olursa rabbimin lütfu olur....

Canım allah gönlüne göre versin

kızlar aklıma takıldı kafam karıştı şimdi benim mikroenjeksiyon olacak ve tek embirio o zaman ikiz olma ihtimali hiç olmuyo dimi sonuçta bi yumurtaya bi sperm enjekte edecekler

kızlar aklıma takıldı kafam karıştı şimdi benim mikroenjeksiyon olacak ve tek embirio o zaman ikiz olma ihtimali hiç olmuyo dimi sonuçta bi yumurtaya bi sperm enjekte edecekler

e benim nası ikiz olma ihtimali var o zaman cicim
dur bak ben sana anlatayım bugün 75. baskı banada doktor anlattı tek embriyo duyunca ikiz hayalleri gitti zannettik ama öle değilmiş

şimdi
tek yumurta ikizi:tek yumurta ve tek spermle oluyo bir embriyo oluşuyo ama ikiye sölünüyo rabbimin mucizesi işte
çift yumurta ikizi ise:iki ayrı yumurta iki farklı spermle dölleniyo ve iki ayrı embriyo oluşuyo

yani benimde seninde tüm tek embriyo olanlarında ikiz şansı var

benim değerime göre doktorum ikiz olabilir dedi inşallah öledirler

ay karışık yazdım ama işine yarar umarım

biz habire onu yiyoz bunu içiyoz derken ikiz olacak bizimkilerde galiba fazla gelişecekler dayanamayıp bölünecekler içerde :)

canım ben ikisinide akşam yatarken ve sabah kaltığımda içmeyi düşünüyorum
hadi hayırlısı bakalım gelsin kaliteli yumoşlar.

Canım senin yumurta kalitesiyle ilgili bir problemin var mı yoksa sadece yumurtalar kaliteli olsun diye mi kullanacaksın bu kürleri... Ben de mayısta başlayacağım yumurta ile ilgili bir problemim yok ama yine de embriyonun kaliteli olması için ben de bunları kullanabilir miyim?

valla canım bugüne kadar yumurtan kalitesiz denmedi ama ilk denememiz olucak
kaliteli olup olmadığı toplandığında belli olmazmı sadece bilmiyorum yani kalitelimi değilmi normal düzenli regli oluyorum ama ben senin dediğin gibi kaliteli embriyo olsun diye içiöem canım.

kızlar doktorunuza sormadan kullanmayın.yumurtalarınızda zamansız çatlama yapabilir böyle ek besinler.eşinize yedirin içirin ama siz doktora sorun mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…