diana007cim dün ilk iğnemi yaptım merak ediyodunya hiç korkulacak bişey yokmuş canım
sinek ısırığı gibi oluyo iğne çok ince başlı olduğundan girdiğini yada çıktığını anlamıyosun bile
çok basitmiş valla süperrrrrr:lepi:
evt hayla alışamadım bu duruma biraz biraz iyiyim işte ama tam olarak düzelemiyorum çamarışımda ele kola benzeyen şeyler vardı galiba meleğimin oluşmuş eli kolu idi daha 2 aylıktı off offf hiç uyuyamuyorum yanımda ultrason resimleriyle dolaşıyorum bağrıma basıyorum resimlerini bişi sorcam hani tüp bebekle ilgili yeni bi yasa geldi ya işte artık ikiz hamilelikler olmucakmıymış sadece tekli gebeliklermi olucakmış yoksa 2.tedavidemi ikiz embriyo koyuyorlarmış
canım yeni yasaya göre tek embriyo yerleştiriyorlar ve her embriyonun olduğu gibi bölünüp ikiz yada üçüz olma ihtimali tek embriyodada var ama şans meslesi
şimdi bi tek yumurtanın bölünmesiyle oluşan tek yumurta ikizleri vardır
birde çift yumurta koyarlar ikiside tutar çift yumurta ikizi olur
yani önceden 2 veya daha fazla embriyo koyuyolardı ya mesela 2 tane koydular ikisede tuttu ve ikiye bölündü 4 üz bebek oluyo durum bu yani ama yeni yasada tek mebriyo
benim tek mesela değerlerime göre doktorum ikiz dedi bende nasıl olur dedim böl böle anlattı...
ama daha usg ye gitmedim
sana gelince rabbim seni ve eşini ferahlatsın sana yardım etsin inşallah zamanla bunlarda geçicek canım hepsi geçicek
gizemli inanmayacaksın ama, bende bu işe başdağımında yani tedavi süresinde, senin yaşadığın olayı düşünüyordum (tabi seni bilmiyordum) . yani ya embriyo bölünürse ikiz olursa yasa 2 sperm aynı yumurtayı birden döllerse nasıl bir yönetmelik uygulayacaklar diye. şimdi senden okuyunca şaşırdım. demekki oluyormuş, umarımda ikizdirler canım.
hanımlar slm iğnelere başlarken herhangi birşey uyguluyomusunuz yumoşlar kaliteli olsun diye paylaşırsanız sevinirim sevgiler
regli olunca incir kürü ve bal tarçın çörek otu karışımı canım
ben şimdiden başlamayı düşünüyorum.
saol canım benim darısı tüm isteyenlerin başına....ben kanser hastasıyımya bu doğumda rahmimi alma ihtimalleri var bende ikiz olsun çok isterdim bi duydum tek embriyo ay nası üzüldüm bakalım ikiz mi eğer sağlıklı bir ikimiz olursa rabbimin lütfu olur....
canım iki kürüde aç karnınamı almak lazım.. sabah akşam
kızlar aklıma takıldı kafam karıştı şimdi benim mikroenjeksiyon olacak ve tek embirio o zaman ikiz olma ihtimali hiç olmuyo dimi sonuçta bi yumurtaya bi sperm enjekte edecekler
sağol tatlımmm teşekkür ettimm :)
canım iki kürüde aç karnınamı almak lazım.. sabah akşam
canım ben ikisinide akşam yatarken ve sabah kaltığımda içmeyi düşünüyorum
hadi hayırlısı bakalım gelsin kaliteli yumoşlar.
Canım senin yumurta kalitesiyle ilgili bir problemin var mı yoksa sadece yumurtalar kaliteli olsun diye mi kullanacaksın bu kürleri... Ben de mayısta başlayacağım yumurta ile ilgili bir problemim yok ama yine de embriyonun kaliteli olması için ben de bunları kullanabilir miyim?
Canım senin yumurta kalitesiyle ilgili bir problemin var mı yoksa sadece yumurtalar kaliteli olsun diye mi kullanacaksın bu kürleri... Ben de mayısta başlayacağım yumurta ile ilgili bir problemim yok ama yine de embriyonun kaliteli olması için ben de bunları kullanabilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?