ne demek canım girdin bile aramıza hadi bakalım inşallah hayırlı olur senin için kaçıncı denemen olcakSelam kizlar
Bende mayis basinda dondurulmus yumurta ile tüp bebek tedavisine baslayacagim, yurtdisinda yasiyorum ama umarim benide araniza alirsiniz.zemuszemus
saol bitanem eşime anlattım yaşadıkarını aynısını onun ablasında yaşamıştı nası üzüldü gözleri doldu sana dua ettik dün inşallah en kısa zamanda sende anne olucaksıngizemli geçmiş olsun inşallah rahmin alınmaz inşallah kanseri yenersin inş bebişlerin ikizdir allah onları korusun bütün meleklerle allah bütün zararlardan belalardan nazarlardan cinlerden ruhlardan şeytanlardan tuzağa düşürülmekten tehlikeli şeylerden korusun onları canım benim
allahhhhhhhhhhhhhhhhh seni bizim topiğe bekliorum o zaman 2010 aralık 2011 ocak tüp bebekle anne olanlara ay sen eğer çatlatma iğnesinin etkisi değilse hamilesin he bak söliim e bi halay çekiim bari nurcum:teytey::teytey::teytey::teytey:kızlar günaydın ben sabah bidaha test yaptım. çook silik çıktı 2. çizgi, birde inanılmaz kasık ve karın ağrılarım olmaya başladı özellikle geceleri uyutmuyo valla sizdede böyle şeyler oldumu kızlar ya.bugün transferimin 9.günü 8 hücreli emriyo benim kibenneyaptımki
gizemli saol canım ya ama emin olamaıyorum bir türlü silik çizgiler sinirimi bozuyo. kan testi yaptırmaya cesaret edemiyorum.zaten pazar günü test günüm seninde böyle karın ağrıların oldumu bide sendede silik çizgi oluyomuydu canım ya
Canım bende anne adayıyım.15 yıldır bu özlemle bekliyordum.birgün bu kadınlar kulubünde gezinirken bir numara bırakmıştı bir arkadaş onun önerisi üzerine aradım o kadar içten ,o kadr ciddi o kadr samimiydi hemen başladık..şimdi anne adayıyım,numarası bu sizde arayın...maddi manevi yardımcı oluyor.ilaçda yardım cı oluyor
merhaba nurcum sakın kan testi yaptırma şimdi senin kanında beta hcg hormonu var iğne vurunduğun için test yaptırsan kandada çıkar ve seni yanıltır kendi tarih gününü bekle
ArkadaŞım neden yazmıyorsun
canım tüp bebek tedavisinde sadece çatlatma iğnesinde hsg değerini olumsuz etkileyen durumlar vardır bende progyex iğne kullanıyorum mesela urun kullandığı iğneyi bilmiyorum ama eğer progesteron içeren iğne kullanıyosa onda hcg hormonu yok benim bildiğim
canım bende aynısını kullandım preglyn nur arkadaşta kullanmış o iğneden gönlüm tabiki hamile olmasından yana ama bende yaşadım diye o iğnede beta hcg var araştır istersen ben doktora bile sordum
ay canım kusura bakma o zaman haklısın ben progyex kullanıyorum ondansa eğer hcg yok dedim ama eğer senin dediğin gibiyse peki kan testi günü iğneyi bırakmış mı olcak o zaman nasıl emin olucak doğru sonuç olduğundan yanlış anlama bilmediğimden soruyorum benim tedavi protokolümde o ilaç yoktu o yüzden
önemli değil canım o iğneyi sadece 1 kere vurunuyor banada vurmuştu doktor neden bilmiyorum transferden sonra çatlatma iğnesi ne alaka onu bilmiyorum ben başka doktora danıştım netten o bana transferden sonra preglyn neden vurdu anlamadım dedi bende zaten olmayacağını hissetmiştim doktor hatasıydı iyi seçmek lazımmış doktoru
sizin bu yazdıklarınız biraz mide bulandırıyor ama anlamadım ne yapmaya çalıştığınızı
ArkadaŞım neden yazmıyorsun
herkese merhaba arkadaşlar bugün transferimin 8. günü...umutlu bekleyişim sürüyor az kaldı sonuca...çok heyecanlıyım aynı zamanda da kaygılıyım rabbim hayırlı olumlu sonuçlar almamızı nasip eder inşallah...
ahh arkadaşım az kalmış gerçekten inşşş olumlu sonuç alırsın sende bu yolda ki herkeste.senin için dua edelim sende hamile olunduğunda bize edersin hamilelerin duası kabul olurmuş ya :ecrin_bebek: opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?