Nisan ve Mayısta tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalım:))

kızlar bencede masalelif haklı sormadan yapmayın ben o kürü yaptım bal çörek otu tarçın hiç adet sancısı çekmem o ay çok ağrılı oldu gerçekten işe yarıyo eğer yapmanız sakıncalıysa eşinize keçiboynuzu kürü yapın yada keçiboynuzu pekmezi yedirin

Selam kizlar
Bende mayis basinda dondurulmus yumurta ile tüp bebek tedavisine baslayacagim, yurtdisinda yasiyorum ama umarim benide araniza alirsiniz.zemuszemus

kızlar günaydın ben sabah bidaha test yaptım. çook silik çıktı 2. çizgi, birde inanılmaz kasık ve karın ağrılarım olmaya başladı özellikle geceleri uyutmuyo valla sizdede böyle şeyler oldumu kızlar ya.bugün transferimin 9.günü 8 hücreli emriyo benim kibenneyaptımki

Selam kizlar
Bende mayis basinda dondurulmus yumurta ile tüp bebek tedavisine baslayacagim, yurtdisinda yasiyorum ama umarim benide araniza alirsiniz.zemuszemus
ne demek canım girdin bile aramıza hadi bakalım inşallah hayırlı olur senin için kaçıncı denemen olcak
saol bitanem eşime anlattım yaşadıkarını aynısını onun ablasında yaşamıştı nası üzüldü gözleri doldu sana dua ettik dün inşallah en kısa zamanda sende anne olucaksın
allahhhhhhhhhhhhhhhhh seni bizim topiğe bekliorum o zaman 2010 aralık 2011 ocak tüp bebekle anne olanlara ay sen eğer çatlatma iğnesinin etkisi değilse hamilesin he bak söliim e bi halay çekiim bari nurcum:teytey::teytey::teytey::teytey:

gizemli saol canım ya ama emin olamaıyorum bir türlü silik çizgiler sinirimi bozuyo. kan testi yaptırmaya cesaret edemiyorum.zaten pazar günü test günüm seninde böyle karın ağrıların oldumu bide sendede silik çizgi oluyomuydu canım ya

bak şimdi 5. gün embriyosu benimki
transferin 6. günü ikinci çizgi silik yok gibi ama öğlen idrarıyla yapıldı
transferin 7. günü değerim 46,55 sabah yapılan idrar testi ikinci çizgi yine yok gibi
transferin 9. günü kan testi 136,2
transferin 10 günü idrar testi ikici çizgi silik tam böle kıpkırmızı değil ama gittikçe koyulaştı testlerdeki çizgi durumu
ve doktor bana çoğul gebelik olabilir dedi inşallah öledir

değerlerim maaşallah bu ama bende daha fazla değeri olup idrarda görmeyenler bile var canım
yaptırsanya şu kan testini rahatlasan sende bende benide meraklandırdın

merhaba nurcum sakın kan testi yaptırma şimdi senin kanında beta hcg hormonu var iğne vurunduğun için test yaptırsan kandada çıkar ve seni yanıltır kendi tarih gününü bekle

nası yani arkadaşım? ne için yardımcı oluyor doktor mu tüp bebek merkezi mi ne bu şimdi?

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba nurcum sakın kan testi yaptırma şimdi senin kanında beta hcg hormonu var iğne vurunduğun için test yaptırsan kandada çıkar ve seni yanıltır kendi tarih gününü bekle

canım tüp bebek tedavisinde sadece çatlatma iğnesinde hsg değerini olumsuz etkileyen durumlar vardır bende progyex iğne kullanıyorum mesela urun kullandığı iğneyi bilmiyorum ama eğer progesteron içeren iğne kullanıyosa onda hcg hormonu yok benim bildiğim

canım bende aynısını kullandım preglyn nur arkadaşta kullanmış o iğneden gönlüm tabiki hamile olmasından yana ama bende yaşadım diye o iğnede beta hcg var araştır istersen ben doktora bile sordum

canım bende aynısını kullandım preglyn nur arkadaşta kullanmış o iğneden gönlüm tabiki hamile olmasından yana ama bende yaşadım diye o iğnede beta hcg var araştır istersen ben doktora bile sordum

ay canım kusura bakma o zaman haklısın ben progyex kullanıyorum ondansa eğer hcg yok dedim ama eğer senin dediğin gibiyse peki kan testi günü iğneyi bırakmış mı olcak o zaman nasıl emin olucak doğru sonuç olduğundan yanlış anlama bilmediğimden soruyorum benim tedavi protokolümde o ilaç yoktu o yüzden

herkese merhaba arkadaşlar bugün transferimin 8. günü...umutlu bekleyişim sürüyor az kaldı sonuca...çok heyecanlıyım aynı zamanda da kaygılıyım rabbim hayırlı olumlu sonuçlar almamızı nasip eder inşallah...

önemli değil canım o iğneyi sadece 1 kere vurunuyor banada vurmuştu doktor neden bilmiyorum transferden sonra çatlatma iğnesi ne alaka onu bilmiyorum ben başka doktora danıştım netten o bana transferden sonra preglyn neden vurdu anlamadım dedi bende zaten olmayacağını hissetmiştim doktor hatasıydı iyi seçmek lazımmış doktoru

her transferden sonra mı allah allah bana transferden 35,5 saat önce vurun dediler evde yapılan bir iğneydi ovitrel di galiba adı sana niye öle yapmışlarki ilk defa duyuyorum bende nerde yaptırdın canım sen tüpü

ohaoldumsmile slm zeynep ben biraz topiclere bakıyorum kızlar hepinizin yolu açık olsun bizde 500 yasin okduk yakında duamız olack 8 yasini bitirince dua edecğiz dualarımıza siizde ekliyoruz alalha emanet olun

ahh arkadaşım az kalmış gerçekten inşşş olumlu sonuç alırsın sende bu yolda ki herkeste.senin için dua edelim sende hamile olunduğunda bize edersin hamilelerin duası kabul olurmuş ya :ecrin_bebek: opuyorumnanaktan

canım benim allah razı olsun inşallah canım hayırlı olumlu sonuçlar alırız...dua etmez olur muyum canım hiç rabbim hepimize de sağlıklı hayırlı bebişler nasip etsin inşallah...canım ya hamilelerin duası kabul olurmuş demişsin inşallah ağzından çıkan doğru olur ağzın bal yesin inşllah...hep dua ediyorum hepimiz için inşallah rabbime emanet bebeklerimiz embriyolarımız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…