sizin bu yazdıklarınız biraz mide bulandırıyor ama anlamadım ne yapmaya çalıştığınızı
her transferden sonra mı allah allah bana transferden 35,5 saat önce vurun dediler evde yapılan bir iğneydi ovitrel di galiba adı sana niye öle yapmışlarki ilk defa duyuyorum bende nerde yaptırdın canım sen tüpü
ohaoldumsmile slm zeynep ben biraz topiclere bakıyorum kızlar hepinizin yolu açık olsun bizde 500 yasin okduk yakında duamız olack 8 yasini bitirince dua edecğiz dualarımıza siizde ekliyoruz alalha emanet olun
kızlar bencede masalelif haklı sormadan yapmayın ben o kürü yaptım bal çörek otu tarçın hiç adet sancısı çekmem o ay çok ağrılı oldu gerçekten işe yarıyo eğer yapmanız sakıncalıysa eşinize keçiboynuzu kürü yapın yada keçiboynuzu pekmezi yedirin
tatlım ya doktora böyle bişey sorarsak koca karı ilaçlarına mı bel bağlıyorsunuz tıbbi ilaçlar kullanıyoruz incir kürüde ne derse belli olmaz doktorlar bu tarz şeylerden pek hoşlanmıyorlar ya napayım bilemedim ben şimdi bi yandan size de hak veriyorum.
önemli değil canım o iğneyi sadece 1 kere vurunuyor banada vurmuştu doktor neden bilmiyorum transferden sonra çatlatma iğnesi ne alaka onu bilmiyorum ben başka doktora danıştım netten o bana transferden sonra preglyn neden vurdu anlamadım dedi bende zaten olmayacağını hissetmiştim doktor hatasıydı iyi seçmek lazımmış doktoru
arkadaşlar, 1. tedavimdede 2. dede doktor bana transferden 5 gün sonra bu iğneyi verdi sanırım b hcg salımını arttırıyor, iğneden hemen sonra test yaparsanız pozitif olma ihtimali yüksek
canım ben transferden 6 gün(transfer günü dahil) sonra pregnly diye bir iğne oldum.1 toz 1 su şeklinde (1cc)çok azdı.transferin8.gününde testtte ikinci çizgi silik çıktı, bugün sabah ilk idrarımla bidaha denedim.yine silikti çizgi .pazara kadar bu hormon vucudumdamı dolanacak böyle iğneden 4 gün sonra yine silik çizgi çıkıyo:uhm:
merhaba nurcum sakın kan testi yaptırma şimdi senin kanında beta hcg hormonu var iğne vurunduğun için test yaptırsan kandada çıkar ve seni yanıltır kendi tarih gününü bekle
zeynep nasıl bu kadar eminsin hamile olmadığıma. bu iğneyi vurunupta hamile kalan yokmu hiç. merak etme canım, ben hazırlıklıyım her iki sonucuda ,ama sen böyle dan dan söyleyince beni çok üzdün arkadaşım sende biliyosunki insan bu durumda çok hassaslaşıyo, bırakta pazara kadar içimde ümit olsun :dilcikar:
inşallah seninki koyulaşırda pozitifi görürsün
canım seni çok iyi anlıyorum aslında. sende beni yanlış anlama lütfen, ama insan çok hassas oluyo bu dönemde sende biliyosun neyse dua edelimde rabbim hepimize nasip etsin bu duyguyu sen kayseridemi yaptırdın tedavini
canım seni çok iyi anlıyorum aslında. sende beni yanlış anlama lütfen, ama insan çok hassas oluyo bu dönemde sende biliyosun neyse dua edelimde rabbim hepimize nasip etsin bu duyguyu sen kayseridemi yaptırdın tedavini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?