Nisan ve Mayısta tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalım:))

her transferden sonra mı allah allah bana transferden 35,5 saat önce vurun dediler evde yapılan bir iğneydi ovitrel di galiba adı sana niye öle yapmışlarki ilk defa duyuyorum bende nerde yaptırdın canım sen tüpü

canım söylemek istemiyorum nerde yaptırdığımı ama doktor hatası bana çok hormon ilacı verdi 250 lik vurundum transferden sonra kan değerime baktılar galiba yüksek çıktı ondan bana hemen şu saatte iğne vurunucan dediler o az zamanda nasıl iğne aradık anlatamam tutunacak bebeğimi öldürdüler belkide ondan diyorum iyice araştırmak lazım doktor çok önemli

ohaoldumsmile slm zeynep ben biraz topiclere bakıyorum kızlar hepinizin yolu açık olsun bizde 500 yasin okduk yakında duamız olack 8 yasini bitirince dua edecğiz dualarımıza siizde ekliyoruz alalha emanet olun

slm canım çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun

tatlım ya doktora böyle bişey sorarsak koca karı ilaçlarına mı bel bağlıyorsunuz tıbbi ilaçlar kullanıyoruz incir kürüde ne derse belli olmaz doktorlar bu tarz şeylerden pek hoşlanmıyorlar ya napayım bilemedim ben şimdi bi yandan size de hak veriyorum.

canım bahsettiğin kürler gerçekten işe yarıyor ama.dediğim gibi doktorunun bilgisi dahilinde kullanmalısın.bende kullanacaktım.internetten okudum,yumurtalar erken geliştiğiiçin beklenen zamandan önce çatlıyorlarmış.allah korusun düşünsene daha iğne kullanırken çatladıklarını.tedaviye başlamadan bi kaç ay önce kullanırsan sorun olmaz ama tedaviyle beraber yada hemen öncesinde başlamak tehlikeli.

arkadaşlar, 1. tedavimdede 2. dede doktor bana transferden 5 gün sonra bu iğneyi verdi sanırım b hcg salımını arttırıyor, iğneden hemen sonra test yaparsanız pozitif olma ihtimali yüksek

arkadaşlar, 1. tedavimdede 2. dede doktor bana transferden 5 gün sonra bu iğneyi verdi sanırım b hcg salımını arttırıyor, iğneden hemen sonra test yaparsanız pozitif olma ihtimali yüksek

canım ben transferden 6 gün(transfer günü dahil) sonra pregnly diye bir iğne oldum.1 toz 1 su şeklinde (1cc)çok azdı.transferin8.gününde testtte ikinci çizgi silik çıktı, bugün sabah ilk idrarımla bidaha denedim.yine silikti çizgi .pazara kadar bu hormon vucudumdamı dolanacak böyle iğneden 4 gün sonra yine silik çizgi çıkıyo:uhm:

kızlar merhaba benimde bugün 3.günüm beklemedeyim ama şuan bişey hissetmiyorum birkaçgün sonra benimde başlar heyecanım eminim

canım inşallah hamilesindir bende senin gibi her gün test yaptım pazar yaptım dedin bu pazarmı 4 gün olmuş

merhaba nurcum sakın kan testi yaptırma şimdi senin kanında beta hcg hormonu var iğne vurunduğun için test yaptırsan kandada çıkar ve seni yanıltır kendi tarih gününü bekle

zeynep nasıl bu kadar eminsin hamile olmadığıma. bu iğneyi vurunupta hamile kalan yokmu hiç. merak etme canım, ben hazırlıklıyım her iki sonucuda ,ama sen böyle dan dan söyleyince beni çok üzdün arkadaşım sende biliyosunki insan bu durumda çok hassaslaşıyo, bırakta pazara kadar içimde ümit olsun :dilcikar:

o iğnenin içinde hcg hormonunun ta kendisi var e malum test yapınca ikinci çizgi çıkıyor ben burdaki bilir kişiye sordum bana dediki yaptığın her testte ikinci çizgi git gide siliniyorsa negatif eğer koyulaşıyorsa pozitif dedi ben her gün test yaptım ve git gide silindi kandada negatif çıktı

canım sen beni tamamen yanlış anladın kırdıysam özür dilerim ama ben yaşadım diye sende aynısını yaşayacak değilsin belkide hamilesin inşallahda öyledir benim sana ne gibi bir kastım olabilirki ben sen sevinme diye beni görseydin ben burda çığlık atmıştım kızzzzzlarrrrrrrrrr hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ikinci silik çıktı demiştim ama olmadı benimki git gide silikleşti

canım benim hepimiz bu derdi çekiyoruz Allah hayırlısını versin gerçekten özür dilerim kırdıysam ben doğruyu söyledim ama kırıcı yine ben oldum:çok üzgünüm:

canım seni çok iyi anlıyorum aslında. sende beni yanlış anlama lütfen, ama insan çok hassas oluyo bu dönemde sende biliyosun neyse dua edelimde rabbim hepimize nasip etsin bu duyguyu sen kayseridemi yaptırdın tedavini

evet birini kayseride diğerini ankarada

ben senin hassas olduğunu biliyorum canım banada öyle dediler ben çok sevinmiştim bana o iğnenin etkisi deyince kafayı yiyordum inanmadım ama olacağa çare yok verecek olan Allah kusura bakma ben seni anlamaz olurmuyum bende aynı şeyleri yaşadım ve yaşıyorumda

kızlar yapmayın böle herkes deneyimlerini yazıo duygusalsınız diye yanlış anlaşılma oluyo ortada bişey yokken böle yapmayın klava:

canım seni çok iyi anlıyorum aslında. sende beni yanlış anlama lütfen, ama insan çok hassas oluyo bu dönemde sende biliyosun neyse dua edelimde rabbim hepimize nasip etsin bu duyguyu sen kayseridemi yaptırdın tedavini

evet insan gerçekten çok hassas oluyo ya neden böle hormonlardan dimi manyak oldu vücudumuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…