kızlar yapmayın böle herkes deneyimlerini yazıo duygusalsınız diye yanlış anlaşılma oluyo ortada bişey yokken böle yapmayınklava:
kızlar yapmayın böle herkes deneyimlerini yazıo duygusalsınız diye yanlış anlaşılma oluyo ortada bişey yokken böle yapmayınklava:
beni anladığın için teşekkür ederim canım aynısını bende yaşadım diye nur arkadaşta yaşayacak değil Allah hayırlısını versin hepimiz bu yola baş koyduk
evet güzelim hepimiz bu yola başkoyduk bu arada canım hangi hastanede yaptırdı.sakın sevgi deme yerimseniben
yok orda yaptırmadım ama söyleyemem tanıdık akrabağlarım var burda canım inşallah tutar ama hadi olmadıya Allah korusun ben orayı değilde acı bademi tavsiye ederim
ha bu arada test tarihini dört gözle bekliyorum canım pozitif bekliyorum ama Allahın izniyle
merak etme canım ilk senin özele msj atcam:1hug:
zeynep senin kaçıncı günün ?
merak etme canım ilk senin özele msj atcam:1hug:
canım senin için dua edicem ismin nur değilmi
ilknur canım. çok saol ben de her gün yasin okuyorum hepimize dua ediyorum
kızlar bende her gün hepinize dua ediyorum en kısa zamanda anne olursunuz diye nerde isteyen varsa rabbim kucaklarını boş bırakmasın
amin canım amin hepimiz emek harcıyoruz Allah karşımıza merhametli doktorlar çıkarsın
ben 3 ay oldu herhalde ankaraya yaptırdım ama olmadı artık beklemek istiyorum çok yoruldum gelecek seneye kadar durucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?