Nisan ve Mayısta tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalım:))

kızlar yapmayın böle herkes deneyimlerini yazıo duygusalsınız diye yanlış anlaşılma oluyo ortada bişey yokken böle yapmayın klava:

beni anladığın için teşekkür ederim canım aynısını bende yaşadım diye nur arkadaşta yaşayacak değil Allah hayırlısını versin hepimiz bu yola baş koyduk

kızlar yapmayın böle herkes deneyimlerini yazıo duygusalsınız diye yanlış anlaşılma oluyo ortada bişey yokken böle yapmayın klava:

merak etme gizemli bi problem yok canım.hepimiz aklı başında insanlarız ama hormonlarımız işte inip çıkıyo heralde (okadar iğne yedik)olumunekankayizsmile

beni anladığın için teşekkür ederim canım aynısını bende yaşadım diye nur arkadaşta yaşayacak değil Allah hayırlısını versin hepimiz bu yola baş koyduk

evet güzelim hepimiz bu yola başkoyduk bu arada canım hangi hastanede yaptırdı.sakın sevgi deme yerimseniben

evet güzelim hepimiz bu yola başkoyduk bu arada canım hangi hastanede yaptırdı.sakın sevgi deme yerimseniben

yok orda yaptırmadım ama söyleyemem tanıdık akrabağlarım var burda canım inşallah tutar ama hadi olmadıya Allah korusun ben orayı değilde acı bademi tavsiye ederim

ha bu arada test tarihini dört gözle bekliyorum canım pozitif bekliyorum ama Allahın izniyle

kızlar bende her gün hepinize dua ediyorum en kısa zamanda anne olursunuz diye nerde isteyen varsa rabbim kucaklarını boş bırakmasın

ben 3 ay oldu herhalde ankaraya yaptırdım ama olmadı artık beklemek istiyorum çok yoruldum gelecek seneye kadar durucam

hakkında hayırlısı benim tüp bebekte 2.denemem daha önceden 3 başarısız aşılamam var bi sorunda yok ama olmuyor işte inşaallah bu sefer olur gerçekten çok yorucu ve çok zor bi tedavi allah hepimizin yardımcısı olsun bugün 3. günüm bekliyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…