banada banada alkisalkisalkisalkisalkisalkis
gizemli inşallah bebeklerin ikiz olur içime doğdu teşekkür ederim eşinede sanada benimde gözlerim doldu arkadaşlar hepiniz dualarımdasınız allah hayırlı sağlıklı iyi kalpli eli ayağı düzgün evlatlar versin sizlere evlatlar nasip eylesin hepinize annelik duygusunu tattırsın sizde bir gün anne olucaksınız hep pozitif düşünün kızlar allah büyüktür allahın her gücü yeter o küçücük embriyo hücresini bebek yapıyor allah ol desin hepinize allah duyuyor dualarımızı allahım meleklerle indirsin embriyolarızını rahimlerinize allah meleklerle desteklesin sizi melekler size insan suretinde görünsünler allah en yakın zamanda hamileliiği sizlere yaşatsın yüce rabbim sizleride korusun embriyolarızıda korusun yüce güçlü fedakar melekleriyle beraber
ben 3 ay oldu herhalde ankaraya yaptırdım ama olmadı artık beklemek istiyorum çok yoruldum gelecek seneye kadar durucam
ben bebeğimi kaybettim doğal yoldan geldi ama yitirdik kalp atışlarını duyamadık allah hepinizin yardımcısı olsun allah sizlerinde sesini duysun
arkadasım üzüldüm gerçekten bende mayısta ankarada tedaviye başlıcam çok korkuyorum olmazsa diye çünkü biriktiğimiz para bia anda gidicek ya olumsuz olursa bidaha ki sefere heralde yaptıramayız off yaa ne zor işler.inşşş kendiliğinden hamile kalırsın cnm belli mi olur böle mucizeler yaşayanlar var:ecrin_bebek:
hakkında hayırlısı benim tüp bebekte 2.denemem daha önceden 3 başarısız aşılamam var bi sorunda yok ama olmuyor işte inşaallah bu sefer olur gerçekten çok yorucu ve çok zor bi tedavi allah hepimizin yardımcısı olsun bugün 3. günüm bekliyorum bakalım
canım bahsettiğin kürler gerçekten işe yarıyor ama.dediğim gibi doktorunun bilgisi dahilinde kullanmalısın.bende kullanacaktım.internetten okudum,yumurtalar erken geliştiğiiçin beklenen zamandan önce çatlıyorlarmış.allah korusun düşünsene daha iğne kullanırken çatladıklarını.tedaviye başlamadan bi kaç ay önce kullanırsan sorun olmaz ama tedaviyle beraber yada hemen öncesinde başlamak tehlikeli.
canım slm mesela incir kürünün zararı olmadıgını biliyorum ben yumoşları kaliteli yapıyomuş başkada zararı yokmuş abarttılırsa kürler dedigin gibi erken çatlama vs. yaşanır bende başlayınca tedaviye kullmayı düşünüyorum incir kürünü
inşallah hayırlı bir şekilde pozitifle sonuçlanır canım
inşallah hayırlı bir şekilde pozitifle sonuçlanır canım
jasmin sen pregnly sürekli mi oluyosun anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?