Nisan ve Mayısta tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalım:))

ben bu kez transferden sonra 2 gün dinlendim umarım faydası olur bugün işyerindeyim dikkat etmeye çalışıyorum

merhaba ne kadar güzel şeyler yazmışsın sen hamile misin merak ettim arkadasım bide ankaradasın galiba tedavini nerde yaptırdın?bende mayısta tedaviye başlıcam mayada

ben 3 ay oldu herhalde ankaraya yaptırdım ama olmadı artık beklemek istiyorum çok yoruldum gelecek seneye kadar durucam

arkadasım üzüldüm gerçekten bende mayısta ankarada tedaviye başlıcam çok korkuyorum olmazsa diye çünkü biriktiğimiz para bia anda gidicek ya olumsuz olursa bidaha ki sefere heralde yaptıramayız off yaa ne zor işler.inşşş kendiliğinden hamile kalırsın cnm belli mi olur böle mucizeler yaşayanlar var:ecrin_bebek:

ben bebeğimi kaybettim doğal yoldan geldi ama yitirdik kalp atışlarını duyamadık allah hepinizin yardımcısı olsun allah sizlerinde sesini duysun

çok üzüldüm hayırlısı olsun demekten başka çaremiz yok malesef.yeniden hamile kalırsın inşşşş:ecrin_bebek:allah senin ve bu yoldaki herkesin yardımcısı olsun

amin canım inşallah Allah tüm isteyenlere versin hayırlısından

inşallah hayırlı bir şekilde pozitifle sonuçlanır canım

canım slm mesela incir kürünün zararı olmadıgını biliyorum ben yumoşları kaliteli yapıyomuş başkada zararı yokmuş abarttılırsa kürler dedigin gibi erken çatlama vs. yaşanır bende başlayınca tedaviye kullmayı düşünüyorum incir kürünü

bu kullandığımız iğnelerde yumurta geliştiriyorya.kürde ilave olucanca yumurtalar coşuyo.doktorun bilgisi olursa ona göre doz verir.bak transferden sonra bile çatlatma iğnesi kullanmak zorunda kalan arkadaşlar oluyor bunlar birbiriyle bağlantılı olsa gerek.doktorunlakonuş mutlka.çok emek veriyoruz maddi manevi.

kızlar size bir akıl vericem benim tüp bebek doktorumum sitesinde doktora sorun bölümü var.

soru yazıyorsun ertesi gün hemen cevap geliyor maden kendi doktorunuz sorunca ne gerek var der der diye düşünüyosunuz yada sormaya çekiniyosunuz benim doktoruma sorsanıza hemen cevaplar

goggle dan serdar koç diye girin ilk çıkan link

ordanda doktora sorun bölümü var

arkadaşlar tedavi boyunca eşiminde yanımda olmasını istiyorum ben ankaraya başka bi şehirden gidicez bunun için rapor falan veriyorlar mı acaba bilgisi olan var mı bu konuda?

benimde bugün 4. günüm transferde düne kadar sancım falan oluyodu, özellikle dün biraz daha fazlaydı sanki,ama bugün hiçbir ağrım sızım yok, bu iyimi kötümü bilemiyorum,okuduğum kadarıyla ağrının olması daha iyiymiş gibi, ama bilemiyorum..korkuyorummmmmm

chery demek aynı gün belli olcak bugün bendede ağrı sızı yok ilk gün çok kötüydüm ayağa kalkamıyordum ağrıdan özellikle sağ tarafta gün geçtikçe ağrılar azalıyo bunu bence hiç kafana takma buarada sen jelmi kullanıyosun yoksa iğnemi

hani kimisi jel kullanıyo kimisi bunu ben geçenyılki denememde jel kullanmıştım bu kez bunu kullanıyorum ama acıdan oturamıyorum yan yatamıyorum yürürken çok zorlanıyorum bu sanırım düşük engelleyici bişi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…