Nisan ve Mayısta tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalım:))

canım benim sagolaısn çok haklısın emek veriyoruz ugraşıyoruz her anlamda zor dr. sormak gerek sevgiler

canım bende iğne kullanıyorum.dediğin gibi ağrısı çok.vururkrn acımıyo ama sonra aboooo çok ağrıyo.yağlı bi ğne olduğu için yavaş dağılıyomuş ondan heralde ağrı yapıyo.doktorum iğne daha iyi ama acıyo diye tercih etmiyo hastalar dedi.bugün 14.yü vurduracam yarında sonuç belli olacak.inşallah pozitif olsunda ben 9ay vurdurmaya razıyım.dua et benim için.

canım benim sagolaısn çok haklısın emek veriyoruz ugraşıyoruz her anlamda zor dr. sormak gerek sevgiler

sende sağol.ama eşine yedir içir sperm kaliteside çok önemli.ceviz.siyah üzüm,pstil.fındık,pekmez bunlar ydir eşine.inşallah gölünce olur sonuç.benim yarın test günüm dua edermisin benim için.

canım benim çok sagol dediğin çok mantıklı sordum dr. bakalım ne cevap verecek yanlış birşey yapmıyalım herşey gönlünce olsun.... kendi dr. soracagım baklaım ne diyecek:))

canım progynex dimi benimda kalçalarım çok fena aynen bende neyatıyorum ne oturuyorum bak bnm sonucum belli oldu allahıma şükürler olsun hamileyim 30 nisan kalp atımı duyulcak allahın izniyle pazarteside kese görülecek ama 30 nisana kadar kullanıcam yine hamile kalsanda durum aynı o iğneler hep olucak

aynı gün hayırlı haberler alırız inşallah...
benimde sağ tarafta sancı oluyodu,
ben jel kullanıyorum sabah ve akşam kullandıktan sonra biraz hareket etmem gerekiyor sadece jel çok rahat.

rabbim seni rahatlatıcak inşallah inançlı biri gibi algıladım seni devamlı kuran oku ben kanser teşhisi konulduğunda hep öle yaptım teeccüde bile kalktım içim rahataladı öle tavsiye ederim

gizemli slm canım nasılsın...ben heyecanla beklemedeyim bugün 9. günüm yarın kanda baktırmayı düşünüyorum...ya olmazsa diye de kaygılıyım...rabbime dua ediyorum...nolur benim için de dualarınızı esirgemeyin...bugün cuma hepimizin cuması mübarek dualrı kabul olsun inşallah..

walla deli gibi yemek yiyorum pek bir belirtim yok dün biraz yoruldum alışverişte bebeklerime bişey olcak diye korktum...ya sanki hamile değilim yani görmeen duymadan inanamicam herhalde canım bende durum bu

şimdi sen yarın baktırıcam dedin ya benim için bi hoş oldu aaaaaaaaaaa heycan basıyo bana biri kan testi yaptırıcam dedikçe

dualarım seninle canım Allah gönlüne göre versin demekki bi ben değilmişim benimle ilgili mi bişi var diye endişe ettim sizlere sordum o yüzden sonucunu mutlaka yaz olurmu?

aynı gün hayırlı haberler alırız inşallah...
benimde sağ tarafta sancı oluyodu,
ben jel kullanıyorum sabah ve akşam kullandıktan sonra biraz hareket etmem gerekiyor sadece jel çok rahat.

inşaallah o gün hayırlı güzel haberler alırız birbirimizden evet canım haklısın jel daha rahat bende ilk tedavimde jel kullanmıştım ama o zaman maalesef olmamıştı benim 3 aşılamam var ayrıca umarım bu kez olur

ne kadar güzel senin adına çok sevindim o duyguyu allahım isteyen herkese içinde banada tattırsın ben artık çok yoruldum bu 5. bekleyişim buda olmazsa bir daha ne zaman tedavi için cesaretimi toplayıp başlarım hiç bilmiyorum sonuç pozitif olsunda o iğneye razıyım :Saruboceq:

aynen canım ya bende de bi heyecan var sen kanını verdiğinde pozitif çıkacağını tahmin etmiş miydin...ben pozitif diyorum ama içimden bi ses yine negatif olabilir diyor...rabbim inşallah bize de hayırlı olumlu sonuçlar almayı nasip etsin...

o anki halimi nası tarif edeyim ki insan poiztif diye acayip umutlanıyo ama ya değilse diye endişe etmekten kendini alamıyosun...

ama inşallah senin ki pozitif ve en kısa zamanda bizim diğer topiğe katılıcaksın yeni listemize senide alıcaz inşallah sen ve bu topickte olan tüm kızalr anne olucak allahın izniyle

içine olumlu doğması çok güzel senin durumun için benimde içimde olumlu hisler var sen hiç idrar testi yapmışmıydın

kızlar nasılsınız bu sabah çok kasık ağrım vardı raporumda bitti doktora gittim veeee doktorum gel bakalım dedi ultrasonda karından bakıcam merak etme dedi ve ben minik noktamı gördüm çok büyük mutluluk ya inşallah kalbi atarkende görürüm bebişimi bide kist gördü 3mmlik sol yumurtalığımda ağır kaldırmak yokk yatış dedi iğnelerede devam dedi ben bugün sadece rapor için gitmiştim noktamı gördüm çoookkkk güzelll istanbuldaki doktorumuda aradım inşallah bi pproblem olmaz bu kist burdaki doktor sorun olmaz dedi ama pazartesi yine test ve ultrasonda bakılacak

sağol canım allah razı olsun inşallah olumlu sonuçlar alırım...ben de sizin topikinize gelmek istiyorum inşallah yarın burda hayırlı olumlu haberlerimi bağıra bağıra söylerim...

sende sağol.ama eşine yedir içir sperm kaliteside çok önemli.ceviz.siyah üzüm,pstil.fındık,pekmez bunlar ydir eşine.inşallah gölünce olur sonuç.benim yarın test günüm dua edermisin benim için.

canım benim ya dualarım seninle umarım pozitif olur eşimin sperm kalitesi olması gerekenden çok çok iyi ona birşey yedirmiyorum o yüzden ben ne bulsam içiyorum anlıyacagın:))güzel haberlerini bekliyorum sevgiyle kal....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…