bu kullandığımız iğnelerde yumurta geliştiriyorya.kürde ilave olucanca yumurtalar coşuyo.doktorun bilgisi olursa ona göre doz verir.bak transferden sonra bile çatlatma iğnesi kullanmak zorunda kalan arkadaşlar oluyor bunlar birbiriyle bağlantılı olsa gerek.doktorunlakonuş mutlka.çok emek veriyoruz maddi manevi.
hani kimisi jel kullanıyo kimisi bunu ben geçenyılki denememde jel kullanmıştım bu kez bunu kullanıyorum ama acıdan oturamıyorum yan yatamıyorum yürürken çok zorlanıyorum bu sanırım düşük engelleyici bişi :)
canım benim sagolaısn çok haklısın emek veriyoruz ugraşıyoruz her anlamda zor dr. sormak gerek sevgiler
kızlar size bir akıl vericem benim tüp bebek doktorumum sitesinde doktora sorun bölümü var.
soru yazıyorsun ertesi gün hemen cevap geliyor maden kendi doktorunuz sorunca ne gerek var der der diye düşünüyosunuz yada sormaya çekiniyosunuz benim doktoruma sorsanıza hemen cevaplar
goggle dan serdar koç diye girin ilk çıkan link
ordanda doktora sorun bölümü var
hani kimisi jel kullanıyo kimisi bunu ben geçenyılki denememde jel kullanmıştım bu kez bunu kullanıyorum ama acıdan oturamıyorum yan yatamıyorum yürürken çok zorlanıyorum bu sanırım düşük engelleyici bişi :)
inşallah tüp bebek yolunda ve anne adaylığı yolunda çabalarınız boşa gitmez allah yardımcınız olsun yanınızda olsun
chery demek aynı gün belli olcak bugün bendede ağrı sızı yok ilk gün çok kötüydüm ayağa kalkamıyordum ağrıdan özellikle sağ tarafta gün geçtikçe ağrılar azalıyo bunu bence hiç kafana takma buarada sen jelmi kullanıyosun yoksa iğnemi
iyiyim dün çok duygulandım gizemli yine duygulandım inşallah hamileliğin iyi geçer allah sağlıklı huzurlu iyi bi hamilelik geçirtir sana bende rüyamda akrabalarımı görüyorum hep yine gördüm bi kuzenim var onun ablası var onuda gördüm ablasınıda gördüm hep aynı kuzenlerimi görüyorum rüyamda ikizmiymiş seninkiler bide rüyamda doktor gördüm mars adlı gezegen varya onuda gördüm gökyüzünde garip garip rüyalar görüyorum acaba ne anlama geliyorlar
gizemli slm canım nasılsın...ben heyecanla beklemedeyim bugün 9. günüm yarın kanda baktırmayı düşünüyorum...ya olmazsa diye de kaygılıyım...rabbime dua ediyorum...nolur benim için de dualarınızı esirgemeyin...bugün cuma hepimizin cuması mübarek dualrı kabul olsun inşallah..
canım bende iğne kullanıyorum.dediğin gibi ağrısı çok.vururkrn acımıyo ama sonra aboooo çok ağrıyo.yağlı bi ğne olduğu için yavaş dağılıyomuş ondan heralde ağrı yapıyo.doktorum iğne daha iyi ama acıyo diye tercih etmiyo hastalar dedi.bugün 14.yü vurduracam yarında sonuç belli olacak.inşallah pozitif olsunda ben 9ay vurdurmaya razıyım.dua et benim için.
aynı gün hayırlı haberler alırız inşallah...
benimde sağ tarafta sancı oluyodu,
ben jel kullanıyorum sabah ve akşam kullandıktan sonra biraz hareket etmem gerekiyor sadece jel çok rahat.
canım progynex dimi benimda kalçalarım çok fena aynen bende neyatıyorum ne oturuyorum bak bnm sonucum belli oldu allahıma şükürler olsun hamileyim 30 nisan kalp atımı duyulcak allahın izniyle pazarteside kese görülecek ama 30 nisana kadar kullanıcam yine hamile kalsanda durum aynı o iğneler hep olucak
walla deli gibi yemek yiyorum pek bir belirtim yok dün biraz yoruldum alışverişte bebeklerime bişey olcak diye korktum...ya sanki hamile değilim yani görmeen duymadan inanamicam herhalde canım bende durum bu
şimdi sen yarın baktırıcam dedin ya benim için bi hoş oldu aaaaaaaaaaa heycan basıyo bana biri kan testi yaptırıcam dedikçe
aynen canım ya bende de bi heyecan var sen kanını verdiğinde pozitif çıkacağını tahmin etmiş miydin...ben pozitif diyorum ama içimden bi ses yine negatif olabilir diyor...rabbim inşallah bize de hayırlı olumlu sonuçlar almayı nasip etsin...
o anki halimi nası tarif edeyim ki insan poiztif diye acayip umutlanıyo ama ya değilse diye endişe etmekten kendini alamıyosun...
ama inşallah senin ki pozitif ve en kısa zamanda bizim diğer topiğe katılıcaksın yeni listemize senide alıcaz inşallah sen ve bu topickte olan tüm kızalr anne olucak allahın izniyle
içine olumlu doğması çok güzel senin durumun için benimde içimde olumlu hisler var sen hiç idrar testi yapmışmıydın
sende sağol.ama eşine yedir içir sperm kaliteside çok önemli.ceviz.siyah üzüm,pstil.fındık,pekmez bunlar ydir eşine.inşallah gölünce olur sonuç.benim yarın test günüm dua edermisin benim için.
gizemli sen nerde yaptırdın tedavini belki yazmışındır daha önce ama üşendim şimdi bakmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?