inaşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh cnm inşalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhsağol canım allah razı olsun inşallah olumlu sonuçlar alırım...ben de sizin topikinize gelmek istiyorum inşallah yarın burda hayırlı olumlu haberlerimi bağıra bağıra söylerim...
ne kadar güzel senin adına çok sevindim o duyguyu allahım isteyen herkese içinde banada tattırsın ben artık çok yoruldum bu 5. bekleyişim buda olmazsa bir daha ne zaman tedavi için cesaretimi toplayıp başlarım hiç bilmiyorum sonuç pozitif olsunda o iğneye razıyım :Saruboceq:
beni de yazın.3.deneme dondurulmuşlarla...mayısda deneyeceğim.ilk iki deneme kimyasal gebelikle sonuçlandı hatta son denemem de bhcg 145 di ama sonra düştüinşallah bu sefer olacak.
zeynep cevap vermedim sandım sana 2 kez yollamışım bakmadan :))
beni de yazın.3.deneme dondurulmuşlarla...mayısda deneyeceğim.ilk iki deneme kimyasal gebelikle sonuçlandı hatta son denemem de bhcg 145 di ama sonra düştüinşallah bu sefer olacak.
gizemli83 nasılsın cnm? bebeklerin iyilerdir inşşş kendine çok dikkat et cnm opuyorumnanaktan
iyiyim canım ya nolsun kahvaltı ediyorum.....sen nasılsın son durum ne??
ben beklemedeyim cnm işte mayısın 2si gibi adet olunca ankaraya gidiem ve tedavim başlıcak bakalım.heyecanlıyım eyvahedigeldismile
e pek bişey kalmamış ama sana zaman geçmez şimdi kimde kalıcaksın canım orda
diana e gizemli83 saolun canım .bizde sebep yok yani sebepsiz ama bebekte yokinşallah ilkinde tutar dianacım.daha uğraşmak zorunda kalmazsın.merak etme zor bi olay değil.yumurtayı geliştirici iğneler vuruluyorsun sonra yumurtaları topluyolar propofol denen anestezik madde ile entübe olmadan uyutuyolar ve 15-20 dk sürüyo.3.günde transfere gidiyosun o kadar.ama bence 5.gün iste.tabi döllenmiş çok embriyon olursa ve iyi kalite olursa mutlaka 5.gün iste.tutma şansı daha yüksek.transfer sonrası kabız olmamaya dikkat et bunun için magnesium calcinee birebir.gerisi allaha kalmış zaten. dua etmek ten başka yapacak bişi yok.hayırlısı olsun tatlım.benimde bu 3.transfer olacak.dondurulmuşlarla deneyeceğiz.bilmiyorum artık ne olacak.ben çok yoruldum.
kızlarrrrrrr hamileyimmmmmmmmm......allahım inanamıyorum bugün transferin 10. günü kanda hcg 71 geldi...allahım dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah....çok mutluyum rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah....
kızlarrrrrrr hamileyimmmmmmmmm......allahım inanamıyorum bugün transferin 10. günü kanda hcg 71 geldi...allahım dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah....çok mutluyum rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah....
çok tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin inşaallah darısı nur arkadaşa ve bize
çok teşekkür ederim canım arkadaşlarım rabbim hepinize de bu duyguyu yaşatacak inşallah...dualarımdasınız ben de bunları yazacağım günleri bekliyordum rabbime şükürler olsun 2 yılın sonunda nasip etti...şimdi sıra sizde siz vereceksiniz inşallah güzel haberleri....inşallah allahım herşey sağlıklı bir şekilde hayırlısıyla devam eder...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?