Nisan ve Mayısta tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalım:))

sağol canım allah razı olsun inşallah olumlu sonuçlar alırım...ben de sizin topikinize gelmek istiyorum inşallah yarın burda hayırlı olumlu haberlerimi bağıra bağıra söylerim...
inaşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh cnm inşalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

aynen canım bencede bizim ki dertleşmek yoksa bebeğimiz için herşeye katlanıyoruz

beni de yazın.3.deneme dondurulmuşlarla...mayısda deneyeceğim.ilk iki deneme kimyasal gebelikle sonuçlandı hatta son denemem de bhcg 145 di ama sonra düştü inşallah bu sefer olacak.

beni de yazın.3.deneme dondurulmuşlarla...mayısda deneyeceğim.ilk iki deneme kimyasal gebelikle sonuçlandı hatta son denemem de bhcg 145 di ama sonra düştü inşallah bu sefer olacak.

inşş bu sefer olumlu sonuç alırsın cnm bende mayısta ilk denememi yapıcam şimdiden korkuyorum aslında.sizde sorun neydi özel değilse tabii.

canım inşallah en kısa zamanda anne olursun aramıza hoşgeldin

meleklerin var demek seninde onlar melek olup gitti ama sana kardeşlerini göndericekler

e pek bişey kalmamış ama sana zaman geçmez şimdi kimde kalıcaksın canım orda

ablam var orda hemde merkeze çok yakın yerde evde bu yönden kendimi şanslı görüyorum çünkü eşim gelemicek benimle aslında yanımda olmasını istiyorum ama işte rapor falan alabilsek anca öyle.buna da şükür allahtan kalcak yerim var.sen tecrübelisin yapmam gereken bişeyler varmı gitmeden önce tahlilleri yaptırdık eşimde bende acaba bitkisel bişeyler yiyip içsem mi diye düşünüyorum

diana e gizemli83 saolun canım .bizde sebep yok yani sebepsiz ama bebekte yok inşallah ilkinde tutar dianacım.daha uğraşmak zorunda kalmazsın.merak etme zor bi olay değil.yumurtayı geliştirici iğneler vuruluyorsun sonra yumurtaları topluyolar propofol denen anestezik madde ile entübe olmadan uyutuyolar ve 15-20 dk sürüyo.3.günde transfere gidiyosun o kadar.ama bence 5.gün iste.tabi döllenmiş çok embriyon olursa ve iyi kalite olursa mutlaka 5.gün iste.tutma şansı daha yüksek.transfer sonrası kabız olmamaya dikkat et bunun için magnesium calcinee birebir.gerisi allaha kalmış zaten. dua etmek ten başka yapacak bişi yok.hayırlısı olsun tatlım.benimde bu 3.transfer olacak.dondurulmuşlarla deneyeceğiz.bilmiyorum artık ne olacak.ben çok yoruldum.

inşş bu sefer cnm ya bende kist ameliyatı oldum ama asıl problem eşimdeymiş morfoloji yüzde 2 şansımız yüzde 60 70 dedi doktorum ben bile yoruldum derken seni inan anlıyorum hadii inşş bu sefer umutlu olmak lazım dimi amaopuyorumnanaktan

kızlarrrrrrr hamileyimmmmmmmmm......allahım inanamıyorum bugün transferin 10. günü kanda hcg 71 geldi...allahım dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah....çok mutluyum rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah....

ayy canımmm yaa inan çok mutlu oldum hadi darısı başımıza tadını çıkar cnm yaa ayyy ne güzell oleyyyhihoyyytalkisalkisalkis:teytey:

çok tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin inşaallah darısı nur arkadaşa ve bize

tebrikler arkadaşım kucağına almak da nasip olur inşallah:lepi::lepi:

çok teşekkür ederim canım arkadaşlarım rabbim hepinize de bu duyguyu yaşatacak inşallah...dualarımdasınız ben de bunları yazacağım günleri bekliyordum rabbime şükürler olsun 2 yılın sonunda nasip etti...şimdi sıra sizde siz vereceksiniz inşallah güzel haberleri....inşallah allahım herşey sağlıklı bir şekilde hayırlısıyla devam eder...

hayırlı olsun canım çok sevindim 2 yılın sonunda demişsin benimde 1,5 yıl oldu kaç deneme geçirdin.ben 1 i taze siklus olmak üzere 1 ide dondurulmuş olmak üzere 2 tane geçirdim.artık umudumun kırıldığı noktadayım.sebepsiz infertiliteyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…