Nisan ve Mayısta tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalım:))

cnm tebrik ederim rabbim kucağına aldığın günüde göstersin sana hayırlıevlatla sevindirsin seni rabbim tamamına erdirsin...
darısı bizlerin başınaa.s.a.s.

canım sakın umudun kırılmasın benim de sebepsiz infertilite...bundan önce defalarca ovulasyon indüksiyonu yapıldı daha sonra 3 kere aşılama yapıldı hiçbirinde de olmadı...bu ilk tüp bebek denememizdi...burda benim bir hemşire arkadaşım var o da aynı durumda ve 3. denemede 4 taze embriyo transfer edildi ve oğlunu 1 ay önce doğurdu...ben her aşılama denemelerinde olacağına çok inanmamıştım ve nitekim olmadı ama tüp denemesinde çok inandım kendimi tamamen olacağına inandırdım ve hep allaha sığınıp dua ettim...rabbim inşallah sana da isteyen herkese de hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah...

cnm tebrik ederim rabbim kucağına aldığın günüde göstersin sana hayırlıevlatla sevindirsin seni rabbim tamamına erdirsin...
darısı bizlerin başınaa.s.a.s.

sağol canım allah razı olsun...inşallah rabbim size de bu sevinçleri yaşatsın ve hepimize de sağlıklı hayırlı evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin...

tebrik ederim allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh

Wıntersun yok kızlar lısteyı gÜncelleyende yok ben Çok anlamıyorum bırı el atsın topık sahıpsız kalmıŞ bakın yenı hamıŞlerımızde var

slm kızlar bende nısan ayı gibi basladım tup bebege insş oumlu sonuclaralırız
benım ılk tup bebek denemem cok bılgısızım bu konuda sızın bılgılerınızı dneyımlerınızı ögrenmek ısterım bırde bana tavsıye edecegınız bır sey var mı bıtkısel kur gıbı bır sey

kukuleta gözün aydın:) Allah daim etsin de sağlıkla kucağına al:))))) Darısı bizlerin başına:)

kukuleta belirtilerin varmıydı, olanları bizimle paylaşır mısın.. Ben de beklemedeyim, merak ediyorum:)))

Benim de 23 nisan sonuç günüm

sonuç bekleyen arkadaşlar inşallah pozitif olur sonuçlarınız sağlıklı olur bebişleriniz
tedavide olanlar hayırlı olsun kaliteli ve bol yumoşlarınız olsun inşallah sizinde sonuçlarınız pozitif olsun
bende mayısın 3. haftası başlayacağım 3. tüp bebek denemem benim inşallah benimde sonucum pozitif olurda sağlıcakla hayırlısıyla kavuşurum bebişime

kızlar inşallah siz de hayırlı olumlu onuçlar alacaksınız inşallah...ben transferden itibaren bol bol ananas kabak çekirdeği dut kurusu ve kivi yedim...bunlar tutunmaya yardımcı oluyormuş...kabız olmamak için de hergün kuru kayısı ve kuru incir yedim...ilk 3-4 gün hep yattım wc hariç kalkmamaya çalıştım...bütün hareketlerimi yavaşlattım ağır hareket ettim...doğal olmayan hiç bir besin almadım hazır gıdalar gibi...belirtilerime gelince çok fazla belirti yaşamadım...sadece göğüslerim yumurta toplamadan beri şişti zaten ve hafif acıyordu hala hafif acıyor ama adet olduğumuzda olduğu gibi çok extrem bişey değil yani...4-5. günlerde çok çok hafif kasıklarımda ağrı denmeyecek kadar hafif kasılmalar oldu 1-2 gün devam etti en fazla 1-2 dk sürdü...hatta kasık ağrılarım son günlere doğru azalarak kayboldu sanki...ha bu arada bol su içtim o yüzden sık tuvalete çıktım...inşallah sağlıkla hayırlısıyla gelişmeler güzel şekilde devam eder...şimdi dualarım sizinle rabbim hepimizin kucaklarını doldursun hayırlısıyla inşallah...

Teşekkür ederim canım yazdıkların için.. Ben de her gün ananas yiyorum, en az 4dilim, ayrıca ananas suyu da içiyorum.. Bolca ceviz, badem, fındık yiyorum... Doktorum her ihtimale karşı kabız olursam diye magnezicalcine verdi ama çok şükür olmadım, kivi yiyorum, o çok rahatlatıyor bağırsakları... Bi de sabahları aç karnına kayısı çayı içiyorum.

bugün benin kasıklarımda ağrı başladı, ama nöbet nöbet,,, bi oluyor bi geçiyor, ara ara belime de vuruyor ağrı..Ama çok şükür lekenme falan yok, inşallah da olmaz... Bi de bana 3 gün ara ile vurulmak üzere pregnyl verdi doktor.. Siz de kullandınız mı ???

yok canım ben crional vaginal jel kullanıyorum her sabah...o iğneden vermedi bana...benim de kasık ağrılarım o şekilde ara ara oluyordu ben de de lekelenme olmadı inşallah da olmaz...hayırlısıyla olumlu sonuçlar alırsın inşallah benim de değerim katlanarak artar bebeğimin kalp seslerini de duyarım ve hepimiz de sağ salim kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizi....

kukuletacım çok sevindimmmm :CüvCüv:. Allah dualarımızı kabul etti. Hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallah canımm. hihoyyyt

Ben de adetimi bekliyorum kukuleta, gelmedi ohaoldumsmile, Daha önceki ay 13 ünde gelmişti. 14. lucrini vurduk dün. Bugün 17 (5 gün gecikti) hala tık yok. Merkezi aradım pzt. hormon tahlillerimi faxlamamı istedi. Aslında biraz da korktum neden gelmemiş olabilir diye. Senin zamanında mı gelmişti adetin.

Kukuleta canım jel de kullanıyorum ben.. ooo bi sürü ilacım var benim.. ben de pıhtılaşma sorunu olduğu için dünya ilaç verdi doktorum.. şu an 8 tane ilaç alıyorum... biri göbekten yapılıyor, biri kalcadan iki iğnem var.. Bir popoya yapıştıtılan bant şeklinde ilacım var, o rahim duvarını kalınlaştırmak içinmiş. e folik alıyorum zaten... bi de başka ilaçlarım var, şimdi burada yazmayayım, kızıyolar site yöneticileri:)))

boshayallersmile
canım senin de tedavin hayırlı olsun inşallah...ben tedaviye başlamadan önceki ay 19unda adet olmuştum sonra 22sinde oldum 3 gün geçmişti lucrin gecikme yapabilir bence...inşallah doğal yoldan hamilesindir ya da...

canım allah yardımcın olsun inşallah tedavin hayırlısıyla iyi gider...allah işerini rast getirsin inşallah...sağlıcakla bebeklerini kucağına alırsın emeklerinin karşılığını alırsın inşallah tabi hepimiz de...

Dün gebelik testi aldım Maalesef tek çizgi Çok üzülmedim yumurtalama günümde merkezdeydik il dışında olduğumuz için çalışma olmadı. Benim için dua et cnm hayırlısıyla gelir inşallah. :1hug:

ecemnur rabbim sizi uğraştırmadan hayırlısıyla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah...olacağına inandır kendini ben kesin olacak herkes tüp bebekle hamile kalıyor neden ben de olmayayım dedim..ki ben 2 yıdır aşılamalar vs. çok uğraştığım halde olmuyordu...kendini psikolojik olarak olumsuza değil olumlu şeylere hazırla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…