kızlarrrrrrr hamileyimmmmmmmmm......allahım inanamıyorum bugün transferin 10. günü kanda hcg 71 geldi...allahım dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah....çok mutluyum rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah....
hayırlı olsun canım çok sevindim 2 yılın sonunda demişsin benimde 1,5 yıl oldu kaç deneme geçirdin.ben 1 i taze siklus olmak üzere 1 ide dondurulmuş olmak üzere 2 tane geçirdim.artık umudumun kırıldığı noktadayım.sebepsiz infertiliteyim...
cnm tebrik ederim rabbim kucağına aldığın günüde göstersin sana hayırlıevlatla sevindirsin seni rabbim tamamına erdirsin...
darısı bizlerin başınaa.s.a.s.
kızlarrrrrrr hamileyimmmmmmmmm......allahım inanamıyorum bugün transferin 10. Günü kanda hcg 71 geldi...allahım dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah....çok mutluyum rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah....
Teşekkür ederim canım yazdıkların için.. Ben de her gün ananas yiyorum, en az 4dilim, ayrıca ananas suyu da içiyorum.. Bolca ceviz, badem, fındık yiyorum... Doktorum her ihtimale karşı kabız olursam diye magnezicalcine verdi ama çok şükür olmadım, kivi yiyorum, o çok rahatlatıyor bağırsakları... Bi de sabahları aç karnına kayısı çayı içiyorum.
bugün benin kasıklarımda ağrı başladı, ama nöbet nöbet,,, bi oluyor bi geçiyor, ara ara belime de vuruyor ağrı..Ama çok şükür lekenme falan yok, inşallah da olmaz... Bi de bana 3 gün ara ile vurulmak üzere pregnyl verdi doktor.. Siz de kullandınız mı ???
kızlarrrrrrr hamileyimmmmmmmmm......allahım inanamıyorum bugün transferin 10. günü kanda hcg 71 geldi...allahım dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah....çok mutluyum rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah....
Ben de adetimi bekliyorum kukuleta, gelmedi ohaoldumsmile, Daha önceki ay 13 ünde gelmişti. 14. lucrini vurduk dün. Bugün 17 (5 gün gecikti) hala tık yok. Merkezi aradım pzt. hormon tahlillerimi faxlamamı istedi. Aslında biraz da korktum neden gelmemiş olabilir diye. Senin zamanında mı gelmişti adetin.
Kukuleta canım jel de kullanıyorum ben.. ooo bi sürü ilacım var benim.. ben de pıhtılaşma sorunu olduğu için dünya ilaç verdi doktorum.. şu an 8 tane ilaç alıyorum... biri göbekten yapılıyor, biri kalcadan iki iğnem var.. Bir popoya yapıştıtılan bant şeklinde ilacım var, o rahim duvarını kalınlaştırmak içinmiş. e folik alıyorum zaten... bi de başka ilaçlarım var, şimdi burada yazmayayım, kızıyolar site yöneticileri:)))
boshayallersmile
canım senin de tedavin hayırlı olsun inşallah...ben tedaviye başlamadan önceki ay 19unda adet olmuştum sonra 22sinde oldum 3 gün geçmişti lucrin gecikme yapabilir bence...inşallah doğal yoldan hamilesindir ya da...
Dün gebelik testi aldım Maalesef tek çizgiÇok üzülmedim yumurtalama günümde merkezdeydik il dışında olduğumuz için çalışma olmadı. Benim için dua et cnm hayırlısıyla gelir inşallah. :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?