Nisan ve Mayısta tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalım:))

nur naptın canım çok merak ettim seni galiba test yaptıramadın bugün pazar inşallah pozitif sonuç bekliyorum senden negatif olursada sakın üzülme olurmu güzel Allahımın bir bildiği vardır canım

kızlar benide eklermisiniz nisan 14 te dondurulmuş blastasist 5.gün transferi yapıldı bu gün 5. günüm 26 test günüm taksimde istanbul tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum dr OZAN ÖZOLCAY inş hepimiz iyi haberler alırız bol bol pozitif sonuçlar çıkar allah hepimizin yardımcısı olsun kucağımızı doldursun hepinizi çoook öpüyorum... opuyorumnanaktan

Arkadaşlar yarın sabah tedaviye başlıyorum çok ama çok hecanlıyım

kılar ikinizde hoşgeldiniz umarım tedavinizde hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah herşey kolay geçer ve bebeişlerinizi kucağınıza alırsınız

canımbende aynı ilaçları kullanıyorum her gün bir göbekten kan sulandırıcı iğne birde kalçadan bebeğin tutunması için iğne 4 tane vitamin ayriyettende coraspirin kullanıyorum birde estrofem hap günde 4 tane boshayallersmile

vasfiyee mesaj sayım 50 altında olduğu için burdan yanıtlıyorum evet uyku tutmadı yarın sabahın hecanı birde yanımda eşim olmayınca çok zor uyuyorum

günaydın hanımlar güzel bir gün ve güzel mutlu bir hafta diliyorum hepinize herşey gönlümüzce olur umarım

medicalpark göztepe doktor serdar koç canım

GİZEMLİ ben geçenyıl aytuğ kolankaya ya yaptırmıştım 2 aşılama ve bi tüp bebek sonuçlar hep negatifti bu doktor da şuan o hastanede o zaman nene hatundaydı şimdi doktorumu değiştirdim maltepe üniv.de yaptırdım umarım bu kez olur bugün 7.günüm çok sabırsızlanıyorum 5.günden beri evde test yapıyorum 2 gün silik çizgi çıktı ama bugün hiçbişi çıkmadı moralim bozuldu progynex acaba hcg içeriyormu merak ediyorum ?

hayır canım çatlama iğnesi hcg içeriyormuş yakın bi zamanda çıkmasını sebebi o olabilir çünkü 7 günde vücuttan atılıyormuş...ben garanti olsun dye 7. günde kan testi yaptım sende öle yap bence

kızlar günaydın hepinize bol hamişli haftalar diliyorum bişey soracam size yaa
ben lucrin kullanıyorum iğne kullandığım bu sürede ilişki olabilirmi yani transfere kadar

Vasfiyecim hoş geldin öncelikle:))) BENİM AZ KALDI SONUÇ GÜNÜME, ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN HEPİMİZİN...

kızlar günaydın hepinize bol hamişli haftalar diliyorum bişey soracam size yaa
ben lucrin kullanıyorum iğne kullandığım bu sürede ilişki olabilirmi yani transfere kadar

Doktorlar yasaklamıyorki hayatım... Gerçi ben Asla ellettirmedim kendmi Ama bir sakınca yok transferden sonra yasak koyuyolar:)

canım çatlatma iğnesi hcg içeriyor bende aynı sorunla karşılaştım hemde kandada pozitif çıktı herkese hamileyim dedim sonra tekrar test yaptırdım negatif dünyam başıma yıkıldı sakın aynı hatayı yapma bekle test gününü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…