fıstıklar kaynatmışsınız yine yetişemiyorum walla size ne var ne yok bakalım
kızlar benide eklermisiniz nisan 14 te dondurulmuş blastasist 5.gün transferi yapıldı bu gün 5. günüm 26 test günüm taksimde istanbul tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum dr OZAN ÖZOLCAY inş hepimiz iyi haberler alırız bol bol pozitif sonuçlar çıkar allah hepimizin yardımcısı olsun kucağımızı doldursun hepinizi çoook öpüyorum... opuyorumnanaktan
Arkadaşlar yarın sabah tedaviye başlıyorum çok ama çok hecanlıyım
Arkadaşlar yarın sabah tedaviye başlıyorum çok ama çok hecanlıyım
kılar ikinizde hoşgeldiniz umarım tedavinizde hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah herşey kolay geçer ve bebeişlerinizi kucağınıza alırsınız
cnm rabbim hakkında hayırlısını versin emeklerinizi boşa çıkarmasın...
Rabbim en tez zamanda yüzünü güldürsüna.s.
Kukuleta canım jel de kullanıyorum ben.. ooo bi sürü ilacım var benim.. ben de pıhtılaşma sorunu olduğu için dünya ilaç verdi doktorum.. şu an 8 tane ilaç alıyorum... biri göbekten yapılıyor, biri kalcadan iki iğnem var.. Bir popoya yapıştıtılan bant şeklinde ilacım var, o rahim duvarını kalınlaştırmak içinmiş. e folik alıyorum zaten... bi de başka ilaçlarım var, şimdi burada yazmayayım, kızıyolar site yöneticileri:)))
günaydın hanımlar güzel bir gün ve güzel mutlu bir hafta diliyorum hepinize herşey gönlümüzce olur umarım
medicalpark göztepe doktor serdar koç canım
GİZEMLİ ben geçenyıl aytuğ kolankaya ya yaptırmıştım 2 aşılama ve bi tüp bebek sonuçlar hep negatifti bu doktor da şuan o hastanede o zaman nene hatundaydı şimdi doktorumu değiştirdim maltepe üniv.de yaptırdım umarım bu kez olur bugün 7.günüm çok sabırsızlanıyorum 5.günden beri evde test yapıyorum 2 gün silik çizgi çıktı ama bugün hiçbişi çıkmadı moralim bozuldu progynex acaba hcg içeriyormu merak ediyorum ?
canımbende aynı ilaçları kullanıyorum her gün bir göbekten kan sulandırıcı iğne birde kalçadan bebeğin tutunması için iğne 4 tane vitamin ayriyettende coraspirin kullanıyorum birde estrofem hap günde 4 tane boshayallersmile
kızlar günaydın hepinize bol hamişli haftalar diliyorum bişey soracam size yaa
ben lucrin kullanıyorum iğne kullandığım bu sürede ilişki olabilirmi yani transfere kadar
GİZEMLİ ben geçenyıl aytuğ kolankaya ya yaptırmıştım 2 aşılama ve bi tüp bebek sonuçlar hep negatifti bu doktor da şuan o hastanede o zaman nene hatundaydı şimdi doktorumu değiştirdim maltepe üniv.de yaptırdım umarım bu kez olur bugün 7.günüm çok sabırsızlanıyorum 5.günden beri evde test yapıyorum 2 gün silik çizgi çıktı ama bugün hiçbişi çıkmadı moralim bozuldu progynex acaba hcg içeriyormu merak ediyorum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?