Nisan ve Mayısta tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalım:))

merhaba canım bende aynısını yaşadım ben evde test yaptım pozitif çıktı kan testi yaptırdım negatifti bende bunu anlatmaya çalışıyorum işte herkesi aldatıyor

savaştan çıkmış gibi hissediyorum kendimi, çok yorgunum bunu yeni farkediyorum pzt iş başı yapcm işime vercem artık kendimi bi süre

savaştan çıkmış gibi hissediyorum kendimi, çok yorgunum bunu yeni farkediyorum pzt iş başı yapcm işime vercem artık kendimi bi süre

canım bende senin gibi hissetmiştim kendimi işimden kalmıştım can sıkıntısından ev işi yapmıştım kendimi çok yordum ama yine kendime yaptım adetim düzensizleşti sakin yap işini kendini fazla yıpratma

inşallah tatlım ya önümüzdeki ay denersin tekrardan bu kadar uğraşında olmayacak sıkma sen canını bir gün mutlaka hepimiz anne olacağız

meraba canım olmadı koca bir negatiffffffffff

offffffff yaaaa canım benim en bile ne kadar umutlanmıştım senin için çok canım sıkıldı ama pes etmek yok sonuçta biz savaçı kadınlarız biraz kafanı topla çalışmalara devam tamam mı fıstık rabbim içine ferahlık versin diye sana dua edicem

bende isterim dua fisfisfis:kedi:

merhaba kızlar neler yapıyorsunuz bakalım?tatlıkız nasıl gidiyor tedavin cnm iğneler hala kolay dimi :) ben korkuyorum bu iğnelerden yaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…