Nisan ve Mayısta tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalım:))

Yarın kanda baktırsam nolu ki ? Benim kasıklarımda yanma olmaya başladı dünden beri birde o yanmayla beraber gaz bu ne demek peki herkeste oluyormu ?

saol canım tabiki savaşıcam pes etmek yok.cenım sende inşallah çocuğunu sağlıkla kucağına alırsın :1hug:

merhaba kızlar neler yapıyorsunuz bakalım?tatlıkız nasıl gidiyor tedavin cnm iğneler hala kolay dimi :) ben korkuyorum bu iğnelerden yaa

iyi gidiyo canım çok kolay ağrı yok acı yok bugün 7.yi vurucam çok kolay tatlım iğnelerden yana hiç korkun olmasın çok ciddiyim bak kullanmaya başlayınca bana hak vereceksin inan bana

iyi gidiyo canım çok kolay ağrı yok acı yok bugün 7.yi vurucam çok kolay tatlım iğnelerden yana hiç korkun olmasın çok ciddiyim bak kullanmaya başlayınca bana hak vereceksin inan bana

ooo 7. gün oldu bile öyle mi? kaçıncı gün yumurta toplama işlemi olucak acaba? hadii inşşşş cnm yaaa allah yüzünü güldürsün sende bize umut ol.inşşş bebeğin gelicek inanmak çok önemli:ecrin_bebek:

merhaba bende cuma günü iğnelere başladım gercekten ağrı olmuyor bu benim ilk denemem bahcecide yaptıracağım benide listeye eklermisiniz :)

evet tatlım 7 gün oldu bile bensde merak ediyorum kaçıncı gün olacağını ama doktor mayısın sonunda bitmiş olur dedi amiiinn canım benim rarbbim hepimizin yüzünü güldürsün inşşş kimsenin umutlarının bitmesine izin vermeden bebişlerini nasip etsin inşşşş
biliyorum mayıs sonunda bebişim benimle olucak anneciğine babacığına gelecek minik yavrum çok inanıyorum buna Allah herkese nasip etsin anne baba olmayı

kızlar benim birkaç damla kanamam oldu dr yerleşme kanaması olabilir dedi 6. gün yerleşme kanaması geçiren var mı

Selam kızlar beni de listeye ekleyebilir misiniz? Anatolia tb merkezi.Yarın adetimin 2. günü Uzun protokol

canım olabilir ben çok okudum senin gibi kanaması oluyordu o kişilerin sonra pozitif sonucunu aldık hayırlısı olsun

inşallah canım ya bende pozitif düşünmek istiyorum ama dr jel damarı zedelemişte olabilir dedi oda kafama takıldı inş gebelik yerleşmesidir saol eyvahedigeldismile

merhaba kızlar bende bu ay başladım 8 nisanda adetle beraber başladık cumartesi gunu yumurtalarım toplandı yarın salı guu yani transferim yapılacak dualarınızı eksık etmeyın benden de allah yardımcımız olsun hepimizin emeklerımızı boşa çıkartmasın inşallah anne olmayı hepimize nasıp etsın inşallah ....

canım inşallah hayırlı bir tedavi olur burda hepimiz birbirimize dua ediyoruz zaten biliyosun en kısa zamanda hayırlı haberler alman dileğiyle bizi gelişmelerden haberdar et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…