canım şu kürlerin yapılıp yapılmayacağını sanırım sen benim doktorun sitesinde sormuşsun doğru mu
ya bazı arkadaşlar vardı bal çörek otu falan yumurta kuvvetlendirmek için kür yapıcaklardı tam hatırlamıyorum içine ne koyduklarını bende doktor sormadan yapmayın demiştim onlarda doktora sorsak ne alaka dicekler demişler di bende benim doktoum serdar koç sitesinde soru cvp var ona sorun hemen cvp yazar dedim bugün öle biri yazmışta bende senmisin dedim ismi vasfiye galiba
ya bazı arkadaşlar vardı bal çörek otu falan yumurta kuvvetlendirmek için kür yapıcaklardı tam hatırlamıyorum içine ne koyduklarını bende doktor sormadan yapmayın demiştim onlarda doktora sorsak ne alaka dicekler demişler di bende benim doktoum serdar koç sitesinde soru cvp var ona sorun hemen cvp yazar dedim bugün öle biri yazmışta bende senmisin dedim ismi vasfiye galiba
meraba canım olmadı koca bir negatiffffffffff
slm kızlar tup bebek tedavısındeyım ve yedıgım ıgnelerden dolayı kasıklarım cok agrıyor sızde de boyle bır sey var mı boyle bır sey oldu mu
canım bol şans dr. sorsan ne diyecek agrılar için...
ya soracaktım aslında sordum ben tam sorarken o da dedı kı cok yumurta var bu sfer soru mu unutup cok yumurtaya odaklandım
cunku tam da ondan once bır kadın demıstı kı cok yumurta olması ıyı degılmıiş doktorlar cok yumurta olmasını onlemek ıstıtyorlar mıs dedı ve bende cok korktum
canım cok tesekkur edrım yardımın ve bılgılerın ıcın
ya canım dedı kı dr cıok yumurta olusmasını ıstemıyorlarmıs hatta onluyorlarmıs dedı ayyyyyyy korkudan kafayı yedım dr ıyı dedı ama bende morlaım bozulmasın dıye oyle dedı sandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?