Nisan ve Mayısta tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalım:))

panadol canım bişey sormak istiyorum sana.sende kaç tane yumurta oluşmuşdu canım.bende tedaviye başladım da bu ay yumurtlama bozukluğum var.

canım inşallah hayırlı bir tedavi olur burda hepimiz birbirimize dua ediyoruz zaten biliyosun en kısa zamanda hayırlı haberler alman dileğiyle bizi gelişmelerden haberdar et
çok saol cnm tabııkı de bende hepımız için dua edıyorum allah emeklerımızı boşa cıkartmasın tüp bebek tedaviside hiç kolay değilmiş bence dün transferim yapıldı saat 3 te sonrada eve geldim ve yatıyorum her gün iğnem var vajınal jel var ve 3 tanede hap kullanıyorum hepinize verıldı mı ilaçlar acaba ??? benım hala çok ağrım var ve aşırı gaz var normal mı cnm ya hayırlısı olsun hepimiz için alah hepimize anne olmayı nasip etsin dualarımdasınız....
slm kızlar tup bebek tedavısındeyım ve yedıgım ıgnelerden dolayı kasıklarım cok agrıyor sızde de boyle bır sey var mı boyle bır sey oldu mu
cnm dun transverım oldu ve agrım hala bıtmedı 16 yumurta toplandı fazla yumurta olunca agrıda fazla oluyor merak etme cnm aslında yumurta toplandıktan sonfra ıkı gun sonra falan gecıyor ama transferden sonra yıne oldu bende ama olmayanda olabılıyormus cn m hayırlı olsun tedavın allah yardımcın olsun cnm ....
kızlar dün yine ezan vakti sizlere dua ettim bol bol rabibim en kısa zamanda hayırlı haberleriniz vermeyi nasip etsin
amin cnm ya allah kabul etsın hepımızı dualaını....

tiramisucum senin bu isminde bi alem canım tiramisu istedi tühhh

akşam yapiim bari

evet canım hepimiz bazı ilaçlar içiyoruz ve gaz sancısı hepimizde oldu ayaklarına hep çorap giy mümkünse yatarkende çıkarma...

gaz yapan yiyecekler yeme sakın

kendine dikkat et inşallah labratuvardaki yavrularından hayırlı sonuç alırsın

nasipse smyrna art ta düşünüyorum.ama benim iğne fobim var ne yapacağım bilmiyorum.tedavi süreci hakkında bana biraz bilgi veririseniz çok sevinirim.

nasipse smyrna art ta düşünüyorum.ama benim iğne fobim var ne yapacağım bilmiyorum.tedavi süreci hakkında bana biraz bilgi veririseniz çok sevinirim.

canım kısa protokol mü uzun protokol mü yapılıcak sana bilmiyorum ama benim kısa protokoldü

gerçi iğneyi kaç gün yaptığın bile kişiden kişiye değişiyo ama özetle bnm tedvim şöle oldu

20 martta başladık 9 gün göbekten iğne yaptım kendime
sonra son 4 gün yani 25 marttan başlayarak başka bir iğne daha oldum oda gelişen yumurtalar toplama işleminden önce çatlamasın diye..yani akşam yumoş olsun diye sabahta yumoşlar çatlamasın diye günde iki iğne yaptım göbekten...daha sonra çatlatma iğnesi var yine göbekten onu oldum onu olduktan 35,5 saat sonra yani 29 martta yumurtalarım toplandı
o ara iğne falan yok ilaç var sadece 3 nisandada transferim oldu transferden bu yana yani 18 gündür kalçada progynex diye düşük önleici iğne oluyorum

30 nisanda bebeğimin kalp atışını duymaya gidicez inşallah

annelik zor cicim o yüzde iğneye alışmalısın zaten kendi yaptıkların bebek şırıngası ve incecik ama yapamazsan eşin yapar sana

sonrada hep iğne var bu tedavide tek yapabileceğin şey her iğnenin seni ona yaklaştırmak için bir adım olduğunu düşünmek başka çare yok fıstık ve inan bana acımıyo

QUOTE=gizemli83;12804928]canım kısa protokol mü uzun protokol mü yapılıcak sana bilmiyorum ama benim kısa protokoldü

gerçi iğneyi kaç gün yaptığın bile kişiden kişiye değişiyo ama özetle bnm tedvim şöle oldu

20 martta başladık 9 gün göbekten iğne yaptım kendime
sonra son 4 gün yani 25 marttan başlayarak başka bir iğne daha oldum oda gelişen yumurtalar toplama işleminden önce çatlamasın diye..yani akşam yumoş olsun diye sabahta yumoşlar çatlamasın diye günde iki iğne yaptım göbekten...daha sonra çatlatma iğnesi var yine göbekten onu oldum onu olduktan 35,5 saat sonra yani 29 martta yumurtalarım toplandı
o ara iğne falan yok ilaç var sadece 3 nisandada transferim oldu transferden bu yana yani 18 gündür kalçada progynex diye düşük önleici iğne oluyorum

30 nisanda bebeğimin kalp atışını duymaya gidicez inşallah

annelik zor cicim o yüzde iğneye alışmalısın zaten kendi yaptıkların bebek şırıngası ve incecik ama yapamazsan eşin yapar sana

sonrada hep iğne var bu tedavide tek yapabileceğin şey her iğnenin seni ona yaklaştırmak için bir adım olduğunu düşünmek başka çare yok fıstık ve inan bana acımıyo[/QUOTE]çok teşekkür ederim içimi rahatlattın.alllah sana da sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.düşük tehlikesi olduğu için mi bu iğneleri oluyorsun normal prosedür mü böyle?[

[/QUOTE]çok teşekkür ederim içimi rahatlattın.alllah sana da sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.düşük tehlikesi olduğu için mi bu iğneleri oluyorsun normal prosedür mü böyle?[[/QUOTE]

yok canım normal prosedür bu tüp bebekte düşük riski daha fazla diye her hastaya genelde böyle bir uygulama yapılıyor...

Canım senin kaç yumurta toplanmıştı? Bir de gonal f mi kullandın yumurta geliştirici olarak

Canım senin kaç yumurta toplanmıştı? Bir de gonal f mi kullandın yumurta geliştirici olarak

canım evet gonal f kullandım ilk 5 gün 225 ml sonra 187,5 ml

benim 9 yumurtam toplandı ama elimizde bi tane kaldı dondurulmuşum bile yok benim

ama olsun o tek miniğim tuttu allaha şükür

canım evet gonal f kullandım ilk 5 gün 225 ml sonra 187,5 ml

benim 9 yumurtam toplandı ama elimizde bi tane kaldı dondurulmuşum bile yok benim

ama olsun o tek miniğim tuttu allaha şükür

Hayırlı olsun canım ben de gonal f kullanacağım daha önce 3 denemede de puregon kullanmıştım bu kez gonal f olacak. Benim de öncekinde 9 embriyo oluşmuştu ama 3 ü kaliteliydi transfer edildi dondurulamadı kalanlar.... bakalım bu kez ne olacak hayırlısı..

olumlu ol canım sakın geçmiş yüzünden negatif düşünme bak ben tek yumurtalıklıyım kanserden dolayı sol yumurtalığım alındı ama içimde yumurtalığım sağlıklı parçası kalmış yinede sol tarafımdan yumurta elde edildi hayırlısı neyse o olsun sen sakın canını sıkma olur mu

Geçmiş olsun canım ne kadar pozitifsin Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin darısı da bize olsun inş..

Geçmiş olsun canım ne kadar pozitifsin Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin darısı da bize olsun inş..

aslında o kadar karamsar bir insandım ki ben ama yaşadıklarım hayıflanmanın bi faydası olmadığını öğretti ne yapıcaz başa gelen çekiliyor biz bazıları gibi bi öpüşme bi sarılmayla bi aşkla yapamıyoruz bebeklerimizi ama olsun en azından rabbime şükürler olsun yapabilme şansımız var.

panadol canım bişey sormak istiyorum sana.sende kaç tane yumurta oluşmuşdu canım.bende tedaviye başladım da bu ay yumurtlama bozukluğum var.

canım slm ben adetimi bekliyorum başlamadım henuz tedaviye 4.5 güne kadar adet olmam lazım umarım çok yumoş olur ve kaliteli olur sen ne zaman başladın tedaviye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…