Nisan ve Mayısta tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalım:))

kızlar ben 8.günde kanda baktırdım 1,9 çıktı moralim çok bozuk bugün 10.günüm 2 gün sonra tekrarlıcam ama hiç umudum yok

kızlar ben ne yapayım şimdi çok üzgünüm bu değişmez muhtemelen bu seferde olmadı umudum başka bahara kaldı bu 2.denememde 3 de aşılamam var bi sonrakine de cesaretim yok her seferinde hayal kırıklığına uğruyorum bu kez hiç kimseye söylememiştim sadece o rahatlatıyo kimseye açıklama yapmak veya cevap vermek zorunda değilim en azından ama çok üzgünüm...:gitme:

canım tüp bebekmi aqşılamamıydı...

offf yaaa nie öle olmuşki belki geç tutunmuştur doktorunu aradın mı

merhaba.benimde mayısta ilk tüp bebeğim yapılacak.adet olmak için ilaç kullanıyorum adet olur olmaz iğnelere başlayacağız.listeye benide ekleyebilirsiniz.

hoşgeldin canım hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerini alırız ...

saol canım inşalllah.

vasfiyeee daisy nerde tedavi görüyorsun hangi hastane?

vasfiyecim ben ıspartadayım.antalyada yaptırmayı çok istedim ama iş yerimiz nedeniyle gidip gelemeyeceğimiz için ısparta sdü tıp fakültesinde yaptıracağız.

canım olmamasının sebebi neydi acaba...

Kızlar ben de adetimi bekliyorum hiç belirti yok ama beklediğimiz için geç gelebilir.Nasipse 4-5 gün sonra başlayacağız tedaviye inşallah.Rüyamda suda birçok büyük balık gördüm.Eşim yakalamaya çalışıyordu.Ben de leğen veriyorum ona.Tabirine baktım mutlu haber diyor ben de bu iş için hayra yordum.

merhaba kızlar bende bu topiğe yeni katılıyorum buay dondurulmuşla transfer olucam aranızda ınternatıonal da başlayan varmı ha birde benide listeye eklermisiniz şimdiden dualarınızı bekliyorum

inşallah öyledir canım bir işrettir rüyan inşallah hayırlı haberlerini duyarız bazen hiç belirti olmuyor pat diye hastalanıyoruz belkide öyle olur sen acele edip sıkıntı yapma kendine rahat olman lazım kafanı yorma elbet gelicek nasılsa lmaz:

slm kızlar ben geldim... 15 nisanda transferim oldu.. doktor emriyomun çok iyi durumda olduğunu söyledi. bir haftadır sadece wc için kalktım yataktan. ama artık dayanamadım yeter bu kadar yatmak. sizi de merak ettim. kasıklarımdaki ağrı dışında pek bir şikayetim yok. ağrımda dayanılamayacak kadar çok değil. bir de çok sık wc ye gidiyorum. bugün 7.günüm 3 gün sonra test yaptıracam. Allah hepimizin yüzünü güldürür inşallah..

merhaba kızlar bende bu topiğe yeni katılıyorum buay dondurulmuşla transfer olucam aranızda ınternatıonal da başlayan varmı ha birde benide listeye eklermisiniz şimdiden dualarınızı bekliyorum

hayırlısı olsun canım kaçıncı denemen ben taksim istenbul tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum banada dondurulmuşlarda 5. gün transferi yapıldı cumartesi test günüm...bu arada ne kadara yaptırıyorsun ücret?

hoşgeldin canım bende 14ünde transfer yapıldı 5. gün blastasist dönemi transferi seninde aynımı...

hoşgeldin canım bende 14ünde transfer yapıldı 5. gün blastasist dönemi transferi seninde aynımı...

canım benim 3.gün 8 hücreli transferi oldu.. pazaryesi topladılar perşembe günüde transferim oldu. ama test günlerimiz aynı.. hadi bakalım allah yardımcımız olsun..

canım olmamasının sebebi neydi acaba...

bende polikstik over var.yumurtalarım gelişmiyor.1.5 sene önce kendiliğimden hamile kaldım ama bebek gelişmediği için aldırmak zorunda kaldık.ondan sonra ymurta geliştirici ilaç kullandım 1 de aşılama oldum ama olmadı.artık tüp bebeğe geçtik.
sendeki sorun neydi?

benimde yumurtalarım gelişmiyor 2.5 sene tedavi gördüm hiç gebe kalmadım ve tüp bebeğe karar verdik bu 2. denemem inşallah pozitif sonuçlar alırız hepimiz...:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…