canım benim 3.gün 8 hücreli transferi oldu.. pazaryesi topladılar perşembe günüde transferim oldu. ama test günlerimiz aynı.. hadi bakalım allah yardımcımız olsun..
Kızlar selammm, sonucumu aldım ... Pozitif:))))))))))))))))
Allah inşallah hepinize böyle sonuç versin... Ve allahım hepimizi tamamına erdirsin inşallah...
hayırlısı olsun canım içim kıpır kıpır oldu valla ne gibi belirtilerin vardı hissettin mi...
Kızlar selammm, sonucumu aldım ... Pozitif:))))))))))))))))
Allah inşallah hepinize böyle sonuç versin... Ve allahım hepimizi tamamına erdirsin inşallah...
merhaba arkadaslar nasılsınız bakalım?bende resmen gün sayıyorum tedaviye başlamak için herkesin yüzü güler inşşş
kızlar idrar testi yaptım negatif çıktı 8. günüm çıkmama ihtimali var mı acaba benim gibi olup sonra pozitif çıkan var mı ne olur cvp verin çok kafam karışık şu an keşke yapmasaydım ya..mafoldumbensenağlama
kızlar idrar testi yaptım negatif çıktı 8. günüm çıkmama ihtimali var mı acaba benim gibi olup sonra pozitif çıkan var mı ne olur cvp verin çok kafam karışık şu an keşke yapmasaydım ya..mafoldumbensenağlama
of ya neden böyle oluyor neden bizde anne olamıyoruz bu son denememdi tekrar deneyebileceğimi hiç zannetmiyorum bunun parasını harç borç ayarladık birdahakine hiç bulamayız çok üzgünüm kızlar ...senağlama:gitme:
canım bence umutsuzluğa kapılma ben seni bayadır takip ediyorum yazdıklarını okuyorum bana sen anne oldun gibi geliyo hissdiyorum bunu başından beri bende boşuna kendini üzüyosun biraz daha sabret test zamanı gelen kadar kendinide üzme bebeğinide üzme bence gerçekten çok hissediyorum olduğunumutsuzluk yok byeee.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?