Nisan ve Mayısta tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalım:))

canım benim 3.gün 8 hücreli transferi oldu.. pazaryesi topladılar perşembe günüde transferim oldu. ama test günlerimiz aynı.. hadi bakalım allah yardımcımız olsun..

canım ya bir yanlışlık olmasın benim 5.gün transferi olduğu için 10.gün çıkar dedi dr senin o gün gözükmesi pek mümkün değil ama dr daha iyi bilir tabii...

benim bu ikinci denemem olacak şuan ilaç kullanıyorum mayısın beşi gibi transferim ücreti 1800 tl peki senindemi tek embriyo oldu.

Kızlar selammm, sonucumu aldım ... Pozitif:))))))))))))))))

Allah inşallah hepinize böyle sonuç versin... Ve allahım hepimizi tamamına erdirsin inşallah...

hayırlısı olsun canım içim kıpır kıpır oldu valla ne gibi belirtilerin vardı hissettin mi...

Sağolasın canım.. darısı sizlere inşallah. Belirti karnım şişti, son iki gün akıntım arttı.. aşkada bişey olmadı.. bol bol ananas ye, ceviz ye, badem ye:))

kızlar idrar testi yaptım negatif çıktı 8. günüm çıkmama ihtimali var mı acaba benim gibi olup sonra pozitif çıkan var mı ne olur cvp verin çok kafam karışık şu an keşke yapmasaydım ya..mafoldumbensenağlama

canım yaa, sıkma kendini 8. gün çok erken.. kan önemli sakın umutsuzluğa kapılma.. bak ben 10. günde hastanedeydim, doktorum o gün kanda bile baktırmadı ki bi dünya sıkıntım oldu, röntgen çekmeleri gerekti çekemediler falan. ama doktorum izin vermedi bakılmasına.. 11. gün baktık kanda.. Sakın stres yapma... Gününü umutla bekle

canım hemen üzülmeye başlama bebişide üzersin bak
tabiki idrarda çıkmaya bilir 1 aylık hamile olup idrarda çıkmayanlar çok hep okuyoruz topiklerde hatta diyorlar çok ağladık bebişi üzdük diye sen sabret 10 gününü bekle kanda baktır idrar testinide unut yapmadın farzet bozuk farzet ümitsizliğe kapılmak yoook.

kızlar böle idrar testiyle kendiniz harap etmeyin lütfen benim değerim 136,2 yken bile ben çift çizgiyi tam görmedim madem merak ediyorsunuz neden kan testi yaptırmıyorsunuz

of ya neden böyle oluyor neden bizde anne olamıyoruz bu son denememdi tekrar deneyebileceğimi hiç zannetmiyorum bunun parasını harç borç ayarladık birdahakine hiç bulamayız çok üzgünüm kızlar ...senağlama:gitme:

canım bence umutsuzluğa kapılma ben seni bayadır takip ediyorum yazdıklarını okuyorum bana sen anne oldun gibi geliyo hissdiyorum bunu başından beri bende boşuna kendini üzüyosun biraz daha sabret test zamanı gelen kadar kendinide üzme bebeğinide üzme bence gerçekten çok hissediyorum olduğunumutsuzluk yok byeee.

saol canım iyi geldi yazdıkların ama ne bileyim bana 5. gün embriyosu transfer edildi ve benim gibilerin 6. günden daha çıkmış hep sonuçları ben dün test yaptım 8. günümdü negatif çıktı...bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…