Nisan ve Mayısta tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalım:))

sen kendini başkalarıyla kıyaslama tatlım senin bebeğin ayrıdır belki anneciğine sürpriz yapacak görünmek istemiyor olmazsada umudunu hiç kaybetme eninde sonunda birgün hepimiz anne olacaz zaten

kızlar çıldırmak üzereyim,bu gün tranferimin 10.günü il günü saymıyorum.öğlen ilk defe idrar testi yaptım ucuz satılanlarla 5 dak.sonra çok silik belli belirsiz bir çizgi gördüm.hatta yanılıyorum hallüsünasyon görüyorum diye eşimi çağırdım o da o belli belirsiz çizgiyi gördü.şimdi iki saat nöbetci eczane aradık.en iyi olandan aldık çizgi çıplak gözle o kadar belliki açık renkte açık pembe ben hamilemiyim..ben jel kullanıyorum acaba ondan yanlış sonuç verirmi..progesteron %8 ama akaşam kullanmadım..yardım edin kızlar..

hamilesin cnm tebrik ederim yarın kan testi yapptır pregesteron hormonu hamile olarak göstermez bende kullanıyorum

yarın sabah ilk idrarla yap benim silik çizgi 9. gün çıkmıştı değerim 57 idi o testler 50 nin üzeri gösteriyomuş öyle duymuştum

7. gün 26.70 idrarda yok
9. gün 57.5 idrarda silik
10. gün idarda silik
11.gün biraz belirgin
12. gün 130 biraz belirgin
14 gün 232 değer belirgin
19. gün 1300 tam belirgin adet tarihin 3 gün geçmiş sayılıyodu

merhaba kızlar.. ben çok kötüyüm yaa.. bugün 8.günüm.. öğleden sonra vajinal jelin kalıntıları geldi ama biraz koyu renkteydi.. çok korkuyorum.. nolur bilgisi olan varsa söylesin

merhaba kızlar.. ben çok kötüyüm yaa.. bugün 8.günüm.. öğleden sonra vajinal jelin kalıntıları geldi ama biraz koyu renkteydi.. çok korkuyorum.. nolur bilgisi olan varsa söylesin

normal cnm bende kullanıyorum ilk gördüğümde telaşlanmış başka topiktekilere sordum olabiliyormuş korkma hiç

normal cnm bende kullanıyorum ilk gördüğümde telaşlanmış başka topiktekilere sordum olabiliyormuş korkma hiç

gerçekten mi? off ya, panik haldeyim çok fena.. gülerken bile ağlıyorum iki gündür. regl olucakmışım gibi.. yarın 9.günüm test yaptırsam çıkar dimi artık..

prety teşekkür ederim canım yarını sabırsızlıkla bekliyorum

bu gece sabah olmaz sana cnm ama içini ferah tut mutlu haberi bizlerede ver olurmu bende sabırsızlıkla 30 nisanı bekliyorum bebişimin kalp atışları için ben çok erken öğrendim günler geçmek bilmiyor allah hepimizin yardımcısı olsun

gerçekten mi? off ya, panik haldeyim çok fena.. gülerken bile ağlıyorum iki gündür. regl olucakmışım gibi.. yarın 9.günüm test yaptırsam çıkar dimi artık..

çıkar cnm ben 7. gün yaptırmıştım ama insan değer az oluncada endişeleniyo aslında doktoru dinlemek en mantıklısı ben her konuda acele ettim

canım inşallah kalp atışlarını da duyarsın.. bizede müjdeli haberi verirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…