tatlım dondurulmuşların yok mu
saol canım iyi geldi yazdıkların ama ne bileyim bana 5. gün embriyosu transfer edildi ve benim gibilerin 6. günden daha çıkmış hep sonuçları ben dün test yaptım 8. günümdü negatif çıktı...bilmiyorumkismile
hayırlı olsun fatmma.. en iyi labaratuvarları olan bir merkez..benimde yumurta toplama ve transfer orada oldu...çok iyi bir seçim...bol şans......
bende umutta başladım canım uzun protokol 20 de lucrin e başlıyacam
belki karşılaşırız umutta birgün.
canım dondurulmuşlarım var zaten onlardan kullandık bu ay ama oda 2.000 tl çok sıkıştık benim eşim esnaf yüncü bizim işimiz kışın oluyor anca borçlarımızı öderiz şimdi kazanılanla birde geçim var...:a015:
merhaba kızlar.. ben çok kötüyüm yaa.. bugün 8.günüm.. öğleden sonra vajinal jelin kalıntıları geldi ama biraz koyu renkteydi.. çok korkuyorum.. nolur bilgisi olan varsa söylesin
normal cnm bende kullanıyorum ilk gördüğümde telaşlanmış başka topiktekilere sordum olabiliyormuş korkma hiç
prety teşekkür ederim canım yarını sabırsızlıkla bekliyorum
gerçekten mi? off ya, panik haldeyim çok fena.. gülerken bile ağlıyorum iki gündür. regl olucakmışım gibi.. yarın 9.günüm test yaptırsam çıkar dimi artık..
bu gece sabah olmaz sana cnm ama içini ferah tut mutlu haberi bizlerede ver olurmu bende sabırsızlıkla 30 nisanı bekliyorum bebişimin kalp atışları için ben çok erken öğrendim günler geçmek bilmiyor allah hepimizin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?