Nisan ve Mayısta tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalım:))

merhaba kızlar.. ben çok kötüyüm yaa.. bugün 8.günüm.. öğleden sonra vajinal jelin kalıntıları geldi ama biraz koyu renkteydi.. çok korkuyorum.. nolur bilgisi olan varsa söylesin

canım çok normal bendede oluyo benim bu gün 11.günüm idrarda açık pembe slik çıktı.yarın kanda baktırıcam..

ya aslında o olayı bende anlamadım hala. bazılarına 5.gün transfer etmişler tam gelişmiş olarak bize niye 3. gün yaptılar ki?

canım onlar blastosist taranfer oluyomuş.benim doktorum bana çok az dozda ilaç verdi ve toplam 7 yumurtam tplandı ve bunlarn beşine micro yapıldı ve üçü döllendi transfer günü biri gelişimini durdurdu.2 tane kamıştı ve doktor 5. güne güvenemedi ya kaybedersek diye ve 8 hücreli olanı trasfer etti.eğer beşide döllenip 3.gün iyi durumda olsaydı 5.güne gidicekti ama hayırlısı böyleymiş.%40 şans verdiler.idrarda bu gün açık pambe ama baya silik gördüm allah herkesin emeğini boşa çıkarmasın...

benı de ekleyın bende 14 nısan da transferım oldu bahcelıevler medıcana suha bey dı doktorum.harika bi ekipi var cok başarılılar bende pazartesı sonuc alıcam ıns guzel haber paylasıcam hayırlısı

slm kizlar benim bugün transferimin 7. günü ve kasiklarimda belimde ayni adet sancisi varmis gibi agrilarim var benim gibi olaniniz varmi insallah allahim herkeze dileklerini kabul eder

slm kizlar benim bugün transferimin 7. günü ve kasiklarimda belimde ayni adet sancisi varmis gibi agrilarim var benim gibi olaniniz varmi insallah allahim herkeze dileklerini kabul eder

sezenim bende sana birşey sormak istiyorum cvp yazarsan memnun olurum
incir kürüne nezaman başladın canım genelde adetin 2. günü deniyor ama emin olamadım ben şuan lucrin kullanıyorum ve reglimi bekliyorum incir kürü bende yapacam nezaman başlamalıyım sen nezaman başlamıştın.

canim ben ona dikkat etmedim ne zaman yapmam gerektiyi yazmiyordu bende yumartalarimin alinmasina 21 kala baslamistim benim bu 4. denemem oldugu icin nezaman olacagininda hemen hemen tahmin etmistim yani ben adet kanamamdan 7 gün önce felan baslamistim ilk kez 16 yumurta ve bundanda 11 iyi cikmisti ama sadece 2 i gelisti ciflesme olunca insallah tutar canim seninde allah yardimcin olsun ne zaman baslayacaksin?

canım ben şuan reglimi bekliyorum doğum kontrol hapı kullanıyordum dün bitti
yakın bir tarihte adet olmam lazım bizimde serüven başlıyor anlıyacağın Allah hepimizin yardımcısı olsun bende bu akşam incir kürüne başlıyorum şifa olur inşalah.
inşallah emekler boşa gitmez.

kızlar bu gün test günüm yaptırdım veeeeeeee KOCAMAN BİF NEGATİİİİİF...

çok üzüldüm canım Allahım zamanı gelince hepimize yaşatacaktır annelik duygusunu inş. bize düşen de sabırla beklemek. Umarım bir sonraki tedavinde pozitif diye haykırırsın bizlere.. Bu kaçıncı denemendi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…