Nisan ve Mayısta tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalım:))

çok üzüldüm arkadaşım gerçekten çok zor.okadar uğraş çabala ve sonuç olumsuz.allah yardımcın olsun.hepimiz aynı yollardan geçiyoruz ve gerçekten sancılı bi süreç.rabbim böle uygun görmüş demekki herşeyin hayırlısı.inşallah rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla bebeklerimizi verir kucağımıza.

inşallah canım..sağolasın..senin yüzün güler inşallah..emeklerinin karşılığını alırsın..:Saruboceq:

üzülme canım herzaman hayırlısını iste rabbim inşallah seninde bizlerinde birgün yüzünü güldürecek DUA ET herşey onun elinde.:teselli:

Rabbimden herzaman hayırlısını diledim...hayra yorup isyan etmiycem..sabrını da veriyor yaradanım..biliyorum ki daha kötüsünden korudu beni..hayırlısı olsun artık..herşey gönlünce olsun arkadaşım..:teselli:

arkadaşlar..ilk denemem başarısız oldu..tüp bebek merkezi eşimi aramış.doktor şöyle demiş:
eşinizin rahim duvarı inceydi,sizinde spermlerinizin şekli bozuktu..embriyo 1.kalitede olsa tutunamamıştır.fazla ara vermeyi.en geç 3 ay içinde gelin..size şu ilacı vereyim kullanmaya başlayın,eşinize de az dozda iğne ile başlarız,4 yumurta büyütürüz(ilkinde 24 tane almışlardı)riski ortadan kaldırırız!!durumunuz hiçde ümitsiz değil..
ya şaka gibi!!!!
madem bunlar biliniodu neden gerekenler yapılmadı..resmen denek oldum ya!!! ya tutarsa mantığı..
ben napayım şimdi??siz olsanız napardınız??

arkadaşlar..ilk denemem başarısız oldu..tüp bebek merkezi eşimi aramış.doktor şöyle demiş:
eşinizin rahim duvarı inceydi,sizinde spermlerinizin şekli bozuktu..embriyo 1.kalitede olsa tutunamamıştır.fazla ara vermeyi.en geç 3 ay içinde gelin..size şu ilacı vereyim kullanmaya başlayın,eşinize de az dozda iğne ile başlarız,4 yumurta büyütürüz(ilkinde 24 tane almışlardı)riski ortadan kaldırırız!!durumunuz hiçde ümitsiz değil..
ya şaka gibi!!!!
madem bunlar biliniodu neden gerekenler yapılmadı..resmen denek oldum ya!!! ya tutarsa mantığı..

canım bence daha güvenebileceğin bir merkeze git.sonuçta hem maddi hem manevi emek veriyoruz ve yıpranıyoruz.ne yazıkki bazı merkezler ben yapimde ister tutsun ister tutmasın mantığıyla yaklaşıyo olaya bizim ne çektiğimizi hangi şartlarla bu olaya girdiğimizi anlamıyolar.kesinlikle başka bi merkez araştır bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar buarada benim yumurtalarım toplandı 25 tane olgun yumurta imiş ve 20 tanesi döllenmiş.heyecanla sona doğru yaklaşıyorum artık.hayırlı ve güzel haberler almayı nasib etsin rabbim.dualarınızı eksik etmeyin.canım maşallah nazar değmesin inşallah rabbim hayırlı sonuçlar verir sevindirir.tek embrio vereceklerine görediğer yumurtalarını dondurucakmısın canım.zemuszemus

evet canım eğer şartlar uygun olursa dondurmak istiyorum allahın izniyle ama ücreti ne kadardır onu bilemiyorum zaten bi sürü masraf oluyo bu da yüksek bi ücret tutarsa nasıl olur bilemiyorum.

ya şaka gibi!!!!

canım öncelikle çok üzüldüm, kısmet böyleymiş elden birşey gelmez..
nerde yaptırdığını bilmiyorum ama bence bir daha ki denemeni orda yaptırma.. bunları size baştan söylemeleri lazımdı.. bu size yapılan büyük bir haksızlık.. hem umudunuz kırıldı hemde o kadar masraf boşa gitti.. saçmalık...

ya şaka gibi!!!!

walla ben ne yapardım biliyomusunuz giderdim orda ortalıkta konuşmaya başlardım anlatırdım herkes duysun doktorun odasındada bağrınırdım siz nası bize bilgi vermezsiniz diye terbiyesizler ya canım yaptırdığın yeride yazda kimse gitmesin

selam arkadaşlar.iğnelerin 8.günündeyim bugün başka bi iğne daha verdiler çatlamaması içinmiş bunu kullanan var mı aranızda? endişelendim biras normal dediler ama ne biliyim yaa off

selam arkadaşlar.iğnelerin 8.günündeyim bugün başka bi iğne daha verdiler çatlamaması içinmiş bunu kullanan var mı aranızda? endişelendim biras normal dediler ama ne biliyim yaa off

canım iğnenin ismi ne ona göre cevap veriyim sana.ama bi proglem olsaydı da söylerlerdi içini ferah tut.

cnm bu çok normal

bende yumurta gelişsin diye gonal_f

gelişenler çatlamasın diye cetrotide die bi iğne gonal f le birlikte biri sabah biri akşam olmak üzere oldum

sonratoplamadan 35,5 saat önce ovitrel die bi çatlatma iğnesi olup topalamaya gittim

kızlar salı günü yumurtalarım toplandı 11tane toplandı 6sı döllnemiş 4çok iyi durumdaymış bugün belli olcak hangi gün transfer olacağı çok heycanlıyım inşallah bu son olur rabbim bu yolda olan herkezin yardımcısı olsun çok zor bi süreç hepimizin yüzü güler inşallah

kızlar salı günü yumurtalarım toplandı 11tane toplandı 6sı döllnemiş 4çok iyi durumdaymış bugün belli olcak hangi gün transfer olacağı çok heycanlıyım inşallah bu son olur rabbim bu yolda olan herkezin yardımcısı olsun çok zor bi süreç hepimizin yüzü güler inşallah

ay cnm hadi hayırlısı en kısa zamanda annelik haberin gelir inşallah

slm benimde bugün 10. günüm. Dün ve bugün bende sabahın 5 inde idrar testi yaptım. Ancak ilk yaptığımda ikisinde dehiç bir şey çıkmadı ve 1-2 saat sonra çok silik bir çizgi görünüyor. Normalde beş dakikadan sonrası geçersiz diyorlar. Ancak geçen seferde 9. gün yaptığımda aynı şekilde çıkmıştı ve ben kimyasal gebelik yaşamıştım. Sonuçta onu yaptığımda hamileydim ve değerlerim sonradan düştü. Kan testinde ise değer 27 idi. Bu seferde umutlanmak istiyorum ancak yarın kan testi yaptıracam. Sonuç bu şekilde belli olcak.Ancak sanki birden adet olacakmışım gibi geliyor. ınşallah hayırlı sonuçlarla döneriz.Herkese iyi şanslar

hayırlısı olsun canım rabbim yüzünü güldürsün inşallah hangi merkezde olduğunu yazarsan çok sevinirim opuyorumnanaktan

slm benimde bugün 10. günüm. Dün ve bugün bende sabahın 5 inde idrar testi yaptım. Ancak ilk yaptığımda ikisinde dehiç bir şey çıkmadı ve 1-2 saat sonra çok silik bir çizgi görünüyor. Normalde beş dakikadan sonrası geçersiz diyorlar. Ancak geçen seferde 9. gün yaptığımda aynı şekilde çıkmıştı ve ben kimyasal gebelik yaşamıştım. Sonuçta onu yaptığımda hamileydim ve değerlerim sonradan düştü. Kan testinde ise değer 27 idi. Bu seferde umutlanmak istiyorum ancak yarın kan testi yaptıracam. Sonuç bu şekilde belli olcak.Ancak sanki birden adet olacakmışım gibi geliyor. İnşallah hayırlı sonuçlarla döneriz.Herkese iyi şanslar

slm canım umarım pozitif olur sonucun bel agrısı vs brişeyler varmı bende beklemedeyim beklemek dahada zormuş acaba diyorum iğneleri boşamı vuruluyorum benimde 7 günüm bol şans

güzelim bol şans

slm canım umarım pozitif olur sonucun bel agrısı vs brişeyler varmı bende beklemedeyim beklemek dahada zormuş acaba diyorum iğneleri boşamı vuruluyorum benimde 7 günüm bol şans

bu sefer bacaklarım çok ağrıdı arada kramplar giriyor. Gögüslerim çok şişti zaten.Her an adet olacakmışım gibi geliyor. Şu 2 gün bir adet olmasam sanki herşey düzelecek gibi geliyor. Hep test tarihinde yada o akşam adet oldum. Bu benim 3. denemem. Benim asıl test tarihim 15 iydi ancak hafta sonuna geldiği için yarın test olacak. Birde yarın işe başlayacam.i nşallah herşeygüzel gider. turkbayragialkisalkisalkis

Back
X