Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlısı olsun canım rabbim yüzünü güldürsün inşallah hangi merkezde olduğunu yazarsan çok sevinirim opuyorumnanaktan
slm bende bugün kan testi yaptırdım.Maalesef sonuç negatif.
kızlar merhaba yarın 08.00 de transferim varr çok korkuyorum çok heycanlıyım lütfen dualarınızı esirgemeyin rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
kızlar merhaba yarın 08.00 de transferim varr çok korkuyorum çok heycanlıyım lütfen dualarınızı esirgemeyin rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
kızlar merhaba dün trasferim gerçekleşti dünden beri yatıyorum dinleniyorum 2tane trasfer ettiler daha önce 2 düşüğüm olduğu için inşallah bu defa aynı şeyleri yaşamam 27si test günüm bakalım nasıl geçicek günler
kızlar 4.kez maraton başladı bu gün 2.lucrinimi yaptım.ne hissedeceğimi bilmiyorum boşlukta gibiyim.2 düşük ve 3.denemede doktorumu değiştirdim için negatif sonuç aldım şimdi tekrar ilk doktoruma döndüm umarım bu sefer herşey yolunda gider hakkımda hayırlısı neyse o olsun :Saruboceq::Saruboceq:ve rabbim kimseyi bu yolda uğraştırmasın emeklerini boş çevirmesin:Saruboceq::Saruboceq: