Nisan ve Mayısta tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalım:))

kızlar benimde 2.denemem ve transferimin 4.günündeyim.günler geçmiyo bana.belirti arıyorum istemeden.hamişler nerelerdesiniz?belirtileriniz ne oldu sizlerin?
gizemli canım orda mısın?

hayırlısı olsun canım rabbim yüzünü güldürsün inşallah hangi merkezde olduğunu yazarsan çok sevinirim opuyorumnanaktan

canım bursa tüp bebek merkezinde yaptırıyorum osman develioğlu doktorum diğer ikisinide orda yaptırmıştım ama düşük olmuştu inşallah bu sefer sorunsuz devam eder bugun konuştum doktorumla yarın merkeze gidip bakıcam büyük ihtimalle cumartesi transfer olucak dedi iyi gidiyolar bi sorun yok dedi inşallah bundan sonrada çıkmaz sen nerde tedavi görüyorsun?...

kızlar dualarınız için hepinize teşekkür ediyorum inşallah hepimizin bebişleri tutunur annelerini bırakmazlar bütün kalbimle diliyorum bunu çok zor bi tedavi rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah..

Evet malesef kızlar bu işlerde tamamen sabır gerekli allahım herkesin gönlüne göre versin yüzünü güldürsün çok şey istemiyoruzki...

kızlar merhaba yarın 08.00 de transferim varr çok korkuyorum çok heycanlıyım lütfen dualarınızı esirgemeyin rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

kızlar merhaba yarın 08.00 de transferim varr çok korkuyorum çok heycanlıyım lütfen dualarınızı esirgemeyin rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

Cnm inşallah hayırlısıyla gerçekleşir transferin ve hamile kalırsın. Erken yat benceee. Başarılarrr opuyorumnanaktan

gizemliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bebegimin kesesini gördüm cnm çok mutluyum yaa allahım herkese nasip etsin bu duyguyu çok mükenmel bir şey yazarken bile içim içime sıgmıyor içimde minicik bir şey varr allahım çok şükür birde kalp atışını duysam işte o zaman çok rahatlıycam zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus

cnm benim bol şanslar sana inş transferin güzel gecer ve bebişine kavuşursun hayırlı olsun cnm zemuszemus

slm bende bugün kan testi yaptırdım.Maalesef sonuç negatif.

cnm yaa ne desem ki şimdi gercekten çok üzüldüm o durumu çok iyi bilirim bende yaşadım inş cnm ikinci denemende başarılı olursun bu arada kacıncı günde test yaptın sen erkense belki çıkmaya bilir

canım hayırlı olsun kokrma heycan yapma en azından bir hafta yat ben tutunması için hergün bir dilim ananas yedim badem ceviz siyah üzüm yedim test gününe kadar ama benim negatif çıktı canım hayırlı haberini bekliyoruz.:CüvCüv:

kızlar merhaba dün trasferim gerçekleşti dünden beri yatıyorum dinleniyorum 2tane trasfer ettiler daha önce 2 düşüğüm olduğu için inşallah bu defa aynı şeyleri yaşamam 27si test günüm bakalım nasıl geçicek günler

kızlar merhaba dün trasferim gerçekleşti dünden beri yatıyorum dinleniyorum 2tane trasfer ettiler daha önce 2 düşüğüm olduğu için inşallah bu defa aynı şeyleri yaşamam 27si test günüm bakalım nasıl geçicek günler

inşallah hayırlısıyla bebeişin tutunur sana canım..Allah tamamına erdirsin..benim olmadı malesef..12 mayıstı test günüm...kısmet olmadı işte..Rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün..sabırla ve umutla bekle test gününü..stres olma..herşey gönlünce olsun..dualarımız seninle:Saruboceq:

kızlar 4.kez maraton başladı bu gün 2.lucrinimi yaptım.ne hissedeceğimi bilmiyorum boşlukta gibiyim.2 düşük ve 3.denemede doktorumu değiştirdim için negatif sonuç aldım şimdi tekrar ilk doktoruma döndüm umarım bu sefer herşey yolunda gider hakkımda hayırlısı neyse o olsun :Saruboceq::Saruboceq:ve rabbim kimseyi bu yolda uğraştırmasın emeklerini boş çevirmesin:Saruboceq::Saruboceq:

kızlar 4.kez maraton başladı bu gün 2.lucrinimi yaptım.ne hissedeceğimi bilmiyorum boşlukta gibiyim.2 düşük ve 3.denemede doktorumu değiştirdim için negatif sonuç aldım şimdi tekrar ilk doktoruma döndüm umarım bu sefer herşey yolunda gider hakkımda hayırlısı neyse o olsun :Saruboceq::Saruboceq:ve rabbim kimseyi bu yolda uğraştırmasın emeklerini boş çevirmesin:Saruboceq::Saruboceq:

cnm rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah allah yardımcın olsun

Back
X