nişan yada düğün için alınan saatlerimiz

cgdm16

30.06.2012
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2010
1.973
5
66
$e7dfbRef%20No_%202987%203.webp

kızlar dun cıkıp nısan da takılıcak saatımı aldım.BAKALIM BEGENICEK MISINIZ....ben saat takmayı cok severım yanı kısacası saat hastasıyımdır bakalım sızler nasıl modeller aldınız

çok şık güle güle kullan tatlım ayrıca hayırlı olsun inşallah:nazar::nazar:
biz daha halledemedik saati düğüne var nasılsa biraz daha:1:

çok şık güle güle kullan tatlım ayrıca hayırlı olsun inşallah:nazar::nazar:
biz daha halledemedik saati düğüne var nasılsa biraz daha:1:

saol cnm valla bızımde nısana 7 ay dugunede 1 sene var ama erkek tarafı nısan ıcın alınıcakları almaya basladı bıle uyku setıydı bornozdu saattı vs ee onlar bakın alın dıolar sozlumle ıkımıze bızde alıoz sanırım ust uste bınıp yuk olmasın dıe yapıolar :)))ben cok dolastım tatlım ınsallah sen gonlune gore olanı yorulmadan bulursun

saol cnm valla bızımde nısana 7 ay dugunede 1 sene var ama erkek tarafı nısan ıcın alınıcakları almaya basladı bıle uyku setıydı bornozdu saattı vs ee onlar bakın alın dıolar sozlumle ıkımıze bızde alıoz sanırım ust uste bınıp yuk olmasın dıe yapıolar :)))ben cok dolastım tatlım ınsallah sen gonlune gore olanı yorulmadan bulursun

ayy sağol canım zaman çoooook çabuk gelip geçiyo size de öyle olur inşallah bak görürsün 5 senedir birlikteydik nişanlımla şimdi düğünümüze 68 gün kaldı sizinde çabucak geçer inşallah mutluluklarrr:nazar::nazar::nazar:

ayy sağol canım zaman çoooook çabuk gelip geçiyo size de öyle olur inşallah bak görürsün 5 senedir birlikteydik nişanlımla şimdi düğünümüze 68 gün kaldı sizinde çabucak geçer inşallah mutluluklarrr:nazar::nazar::nazar:

bızde sımdı durup gerıye bakınca sozlumle 3.5 yıl nasıl cabuk gectı böle dıyoruz:))) su bı yılda gecsede muradımıza ersek ...:1:

geçer geçer de bekleyince sancılı ve zor geçer allah sabır versin hayırlısıyla sizde kavuşursunuz inşallah:81::81::81:

güle güle kullanın kızlar benimkide buna benzer fossil marka

Eklentiler

• $saes2214.webp
    $saes2214.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 80
Back
X