• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişana görümcem gelemeyecekmiş. ,

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet arkadaşlar nişan yaparak geri döndüm , ancak her şeyi ayarladım sevgilimin ablası ile bu süreçte de hiç tanışmadık , nişanın olduğu gün ablası yurt dışına gidiyormuş. Zaten bu süreçte tanışamamıştık bende farklı ildeyim diye , nişan için kararı da bir anda aldığımız için bayram izni nedeniyle ablasının da işi önceden netleşmiş o yüzden gelemeyecekmiş , bilmiyorum ama benden haz etmediğini düşünüyorum. Ailesi ile de bi ilişkisi yok gibi , çok iyi bir konumu var maaşı çok iyi , nişana gelmemesini sorun yapmalı mıyım bilmiyorum 🤷‍♀️
Şehirdisi olsa neyse ama yurtdışı.Oda isterdi kardeşinin mutlu gününde olmayı.

Evet arkadaşlar nişan yaparak geri döndüm , ancak her şeyi ayarladım sevgilimin ablası ile bu süreçte de hiç tanışmadık , nişanın olduğu gün ablası yurt dışına gidiyormuş. Zaten bu süreçte tanışamamıştık bende farklı ildeyim diye , nişan için kararı da bir anda aldığımız için bayram izni nedeniyle ablasının da işi önceden netleşmiş o yüzden gelemeyecekmiş , bilmiyorum ama benden haz etmediğini düşünüyorum. Ailesi ile de bi ilişkisi yok gibi , çok iyi bir konumu var maaşı çok iyi , nişana gelmemesini sorun yapmalı mıyım bilmiyorum 🤷‍♀️
Kadının işi varmış. Herkes gelmek zorundamı?

Nişanlı adayınız çok düşünseydi görümcenin yurt dışına gideceği baz alıp günü bir gün erkene çekmeyi teklif edebilirdi.

Görümce adayınız nişana katılamayacağı için perişan (!) olacaksa ya nişan alışverişine vs katılır ya da uçaktan önce bir katılıp havaalanına gider. Farklı illerdeyse bilemem tabii.

Ablamın bir şeysinde de kardeşim yoktu, şehir dışındaydı. Çok da umursanmadı. O derece hatırlamıyorum. Düğünde gelmeseydi ama hatırlayacaktım.

Ablasının yurtdışına gitme işi sizin nişanınızdan önce alınmış bir kararmış.Planlamasını ona göre yapmış.Belki biletini bile aldı.Siz neden onun gittiği güne nişan tarihi belirlediniz?Çok mu aceleydi?Bir de tutmuş sorun çıkarmalı mıyım diye soruyorsunuz.Çıkarın ama görümceniz söylediğiniz gibi iyi konumda,eğitimli biriyse zaten sizi sallamayacaktır.

Ay en sevdiğim görümce tipi aile ile işi olmayan uzak olan. Ne güzel kıymetini bil. Bizim burda görümceler gelinle aynı kıyafeti giymek için yarışırlar 😂

Ben gorumcenin yerinde olsam alinirdim esas, benim gittiğim tarihi özellikle mi seçtiler diye 😒 hiç bu açıdan düşündünüz mü?

Sorun yapıp ne yapacaksın daha aileye kıyısından köşesinden bile girememişken veto mu vereceksin abla ile görüşülmesine?

nişanı sen mi finanse ediyorsun zorunlu? Müstakbel eşinin işi ne? sen ve o kaç yaşlarındasınız?

Kız zorunlu surda konu aça aça sevdirdin kendini bana valla arar oldum seni...sonunda mutlu oluyorsun ne yapacaksın gorumceni falan boşver sonra tanisirsin sartmi gelip gelmemesi... mutluluklar dilerim

Sen hele bi evlen, bak nasıl kıymete biniyor kurtlu baklaları.

Ben de sorun yapsanız nasıl yapacaksınız onu merak ediyorum 😅 çok aranacaksa bu durumda hatalı olan taraf siz ve nişanlınız oluyor. Sorun çıkardınız bir şekilde nasıl olacaksa size demezler mi maden görümcenin nişana katılması bu kadar mühim niye gideceği zamana yapıyorsunuz? Kızın gidişi önceden belliymiş. Düğün de olsa iptal etmem ben.

Görümce kim? Nişanlinizin kardeşi. E o zaman nişana gelip gelmemesi sizi bağlamaz kardeşini bağlar. Sonuçta nişana sizin için değil kardeşi için gelecek. Benim görümcelerim gelemedi nişanıma. Sorun olarak görmek aklıma bile gelmedi.

Bence sorun yapacak kişi sen değilsin kardeşi.yani nişanlınız.senlik bi durum yok bence.sen keyfine bak.

İyide burada hatalı olan siz ve erkek arkadaşınız.

Kadının önceden bir planı varmış iş yada tatil için yurtdışına gitmeyi düşünmüş ve planını uygulamış ona göre vizesini ve biletini almıştır kardeşi ve siz de gideceği tarihi biliyorsunuzdur büyük ihtimalle o zaman niye gorumcenin gideceği tarihte nişan yapıyorsunuz.

Hayır birde nasıl sorun çıkaracaksınız yada tavır alacaksınız merak ettim burada asıl sorun yapması gereken görümce aslında benim gideceğimi biliyorlardı gideceğim tarihte nişan yapıyorlar demek ki benim gelmemi istemiyorlar ki böyle yapıyorlar demesi gerek şahsen ben olsam böyle düşünürüm.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X