• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişana görümcem gelemeyecekmiş. ,

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet arkadaşlar nişan yaparak geri döndüm , ancak her şeyi ayarladım sevgilimin ablası ile bu süreçte de hiç tanışmadık , nişanın olduğu gün ablası yurt dışına gidiyormuş. Zaten bu süreçte tanışamamıştık bende farklı ildeyim diye , nişan için kararı da bir anda aldığımız için bayram izni nedeniyle ablasının da işi önceden netleşmiş o yüzden gelemeyecekmiş , bilmiyorum ama benden haz etmediğini düşünüyorum. Ailesi ile de bi ilişkisi yok gibi , çok iyi bir konumu var maaşı çok iyi , nişana gelmemesini sorun yapmalı mıyım bilmiyorum 🤷‍♀️
Gorumce nisana gelse ne fayda ya neden sorun yapacaksiniz ki?

Açılııın nişana gitmeyen ex bir görümce olarak yazıyorum 🤪

Abimin eski eşi isteme, nişan ve nikahı birer hafta arayla istedi. Sorun şuydu ki, anneme istemenin 3 gün öncesi haber verdi kız evi. Bu arada kızın ailesiyle aramızda 5 saatlik yol vardı.

İsteme haftası tedavim vardı çatlatma iğnesi olmuştum, bilen bilir doktor saat veriyor ve istemenin olduğu o akşamı değerlendirmemiz gerekiyordu. Ex gelin daha önce evime birçok kere gelip kalmıştı, çocuk durumunu biliyordu. Ben anneme erteleyemezler mi diye sordum, ex gelinin annesi tedaviyi ertelesinler demiş😂 tabii ki gitmedim çünkü klomeni kullanıyordum zaten.

Bir hafta sonraki nişanda da eşimin kurum sınavı vardı, onu da ertelesinler demişler dkfkfkfk ona da gitmedik.

Beni ex gelin aramaya tenezzül etmediği için nikaha da gitmedim. Sonrasında da görüşmedik, daha sonra verdiğim bir davete geldi gelin, hatta ev eşyası istedi tabii ki alırım dedim, bizde kaldı güldük eğlendik. Düğüne 20 gün kala anneme gidecektim, onlar da gelecekmiş, beni istememiş haspam annemin evine 🤓😅

Abimle tartışmışlar ve düğüne 20 gün kala ayrıldılar, herkese de görümcem yüzünden ayrıldık demiş.

Zaten anonimim, yalan söylemeye ihtiyacım yok, gerçekten ne bir cümlem oldu, ne başka bir şey, kendi çalmış oynamış, zararlı çıkan o oldu.

Takılmayın, gelemiyorsa gerçekten işi vardır, bu tarz organizasyonlara uzaktan gelecek insanlar varsa önceden belirlenmesi gerekir tarihin, he ben takılmam diyorsanız da hiç kafanızı bulandırmayın, insanlar bazen gerçekten gelecek durumda olmayabiliyorlar.

Ay gelmesin daha iyi değil mi? Evliliğin boyunca kendisiyle çok sık haşır neşir olacaksın zaten

Kız kardesimin nisaninda diger kardesim pozitif oldugu icin gelemmisti nisandan bir gün oncesi sureleri dolmustu ama gelmek istemediler ...her 2 tarafta sorun etmedi ..yurtdisina cikacaksa herseyi hazirlamistir bilet vs .

sorun cikacaksa illa ..ben gorumcenizin yerinde olsam ben sorun cikartirdim gidecegim belliyken neden o gune ayarlandi diye..

neyini sorun ediyorsunuz anlamadim, nisan kına dügün işleri neden bu kadar abartılıyo bizim ülkede anlamiyorum.
benim nisanimda ve nikahimda abim yoktu, nisanima isinden dolayi gelemedi nikahada 2 dk evet diyecegim diye o kadar yolu cekme diye ben istemedim.
onun nişanında da ben hamile olduğum icin yoktum vs.
ne var bunda gelemeyecekse gelemiyordur niye illaki öküzün altında buzağı arıyosun.
bu günler sizin için özel günler başkaları için sandıgınız kadar özel olmuyor.

Aman gelip sorun çıkaracağına gelmesin yaptığı ayıp sana değil öz kardeşine.
Kardeşimin nişanı olacak kızı seveyim sevmeyeyim banane önemli olan kardeşim. Sen üstüne alma zorunlu onun derdi kardeşi belli

Evet arkadaşlar nişan yaparak geri döndüm , ancak her şeyi ayarladım sevgilimin ablası ile bu süreçte de hiç tanışmadık , nişanın olduğu gün ablası yurt dışına gidiyormuş. Zaten bu süreçte tanışamamıştık bende farklı ildeyim diye , nişan için kararı da bir anda aldığımız için bayram izni nedeniyle ablasının da işi önceden netleşmiş o yüzden gelemeyecekmiş , bilmiyorum ama benden haz etmediğini düşünüyorum. Ailesi ile de bi ilişkisi yok gibi , çok iyi bir konumu var maaşı çok iyi , nişana gelmemesini sorun yapmalı mıyım bilmiyorum 🤷‍♀️

Zorunlu su adami sorun etmeyip gorumceyi sorun etmeli miyim diye mi soruyorsun? Takilacagin son sey gorumce olsun en azindan onun senden bir beklentisi olmayacak sanki. Bence bu iyi bir haber.

Takma görümceye gelin 😀

Tüh! Ne yapacaksın şimdi? Bence nişanı iptal et görümce gelmiyor diye.

Nisanlanacagin kisi nisan gunu gelmeyecek olsa Problem olurdu elbet de🙉🙈🙊 gorumcenin gelmemesinin herhangi bir olumsuz yanini gormedim. Dertsiz basa dert arama

Konu başlığınıza bakınca nişanı henüz yapmadınız
İçine girip okuyoruz nişan yapılmış. Ama aralarda acaba hala nişan yapılmamış mı dedirten cümleler var. Yabancı uyruklu musunuz?

Görümce hanımın gidiş tarihine göre tarih koyan niteksiz sevgilinizin sorunu ayrıca. Siz dert etmeyin

Görümcenin maaşının ve konumunun iyi olması önemli bir detaydı.Teşekkürler...

Zorunlu üye adının esrarında olabilir misin? Değiştirmen sana iyi gelecek,yaralarını saracak...

Ayol ne alaka?İsteyen gelir istemeyen gelmez.Kimseye göre yapamam nişanımı düğünümü.

Sorun yapacak sey mi kalmadi? Ben de ablam nisanlandiginda yurtdisinda tatildeydim. Ha deyince gelinmeyecek bir ulkedeydim. Nisan kararini ben oradayken almislardi. Ne ben gucendim bensiz yapiyorlar diye ne de o gucendi ben gelemiyorum diye. Hayat bunlari dert edecek kadar uzun degil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X