- Konu Sahibi zorunlualann
Nişanliniz kardesinin yurt dışına çıkacağını bilmiyor mu? İki gün önceden yapsaydınız nişani gelirdi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gorumce nisana gelse ne fayda ya neden sorun yapacaksiniz ki?Evet arkadaşlar nişan yaparak geri döndüm , ancak her şeyi ayarladım sevgilimin ablası ile bu süreçte de hiç tanışmadık , nişanın olduğu gün ablası yurt dışına gidiyormuş. Zaten bu süreçte tanışamamıştık bende farklı ildeyim diye , nişan için kararı da bir anda aldığımız için bayram izni nedeniyle ablasının da işi önceden netleşmiş o yüzden gelemeyecekmiş , bilmiyorum ama benden haz etmediğini düşünüyorum. Ailesi ile de bi ilişkisi yok gibi , çok iyi bir konumu var maaşı çok iyi , nişana gelmemesini sorun yapmalı mıyım bilmiyorum![]()
Evet arkadaşlar nişan yaparak geri döndüm , ancak her şeyi ayarladım sevgilimin ablası ile bu süreçte de hiç tanışmadık , nişanın olduğu gün ablası yurt dışına gidiyormuş. Zaten bu süreçte tanışamamıştık bende farklı ildeyim diye , nişan için kararı da bir anda aldığımız için bayram izni nedeniyle ablasının da işi önceden netleşmiş o yüzden gelemeyecekmiş , bilmiyorum ama benden haz etmediğini düşünüyorum. Ailesi ile de bi ilişkisi yok gibi , çok iyi bir konumu var maaşı çok iyi , nişana gelmemesini sorun yapmalı mıyım bilmiyorum![]()
Takma görümceye gelinEvet arkadaşlar nişan yaparak geri döndüm , ancak her şeyi ayarladım sevgilimin ablası ile bu süreçte de hiç tanışmadık , nişanın olduğu gün ablası yurt dışına gidiyormuş. Zaten bu süreçte tanışamamıştık bende farklı ildeyim diye , nişan için kararı da bir anda aldığımız için bayram izni nedeniyle ablasının da işi önceden netleşmiş o yüzden gelemeyecekmiş , bilmiyorum ama benden haz etmediğini düşünüyorum. Ailesi ile de bi ilişkisi yok gibi , çok iyi bir konumu var maaşı çok iyi , nişana gelmemesini sorun yapmalı mıyım bilmiyorum![]()
Tüh! Ne yapacaksın şimdi? Bence nişanı iptal et görümce gelmiyor diye.Evet arkadaşlar nişan yaparak geri döndüm , ancak her şeyi ayarladım sevgilimin ablası ile bu süreçte de hiç tanışmadık , nişanın olduğu gün ablası yurt dışına gidiyormuş. Zaten bu süreçte tanışamamıştık bende farklı ildeyim diye , nişan için kararı da bir anda aldığımız için bayram izni nedeniyle ablasının da işi önceden netleşmiş o yüzden gelemeyecekmiş , bilmiyorum ama benden haz etmediğini düşünüyorum. Ailesi ile de bi ilişkisi yok gibi , çok iyi bir konumu var maaşı çok iyi , nişana gelmemesini sorun yapmalı mıyım bilmiyorum![]()
Nisanlanacagin kisi nisan gunu gelmeyecek olsa Problem olurdu elbet deEvet arkadaşlar nişan yaparak geri döndüm , ancak her şeyi ayarladım sevgilimin ablası ile bu süreçte de hiç tanışmadık , nişanın olduğu gün ablası yurt dışına gidiyormuş. Zaten bu süreçte tanışamamıştık bende farklı ildeyim diye , nişan için kararı da bir anda aldığımız için bayram izni nedeniyle ablasının da işi önceden netleşmiş o yüzden gelemeyecekmiş , bilmiyorum ama benden haz etmediğini düşünüyorum. Ailesi ile de bi ilişkisi yok gibi , çok iyi bir konumu var maaşı çok iyi , nişana gelmemesini sorun yapmalı mıyım bilmiyorum![]()
Bence önemli. Tam işe yarayacakken vınladı diyo işte.Görümcenin maaşının ve konumunun iyi olması önemli bir detaydı.Teşekkürler...