- 12 Nisan 2016
- 2.120
- 8.691
- 158
- 24
- Konu Sahibi zorunlualann
E zaten kadının ailesiyle de çok bir bağı yokmuş ki o yüzden çok takılma
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya iyi de görümcem benim nişanımda maddi olarak niye işe yarasın ki?Karşı tarafı bağlar o. Ki o bile saçma.Bence önemli. Tam işe yarayacakken vınladı diyo işte.
Bu anlatım bozukluğuna bir tek ben mi taktım yahu?Evet arkadaşlar nişan yaparak geri döndüm , ancak her şeyi ayarladım sevgilimin ablası ile bu süreçte de hiç tanışmadık , nişanın olduğu gün ablası yurt dışına gidiyormuş. Zaten bu süreçte tanışamamıştık bende farklı ildeyim diye , nişan için kararı da bir anda aldığımız için bayram izni nedeniyle ablasının da işi önceden netleşmiş o yüzden gelemeyecekmiş , bilmiyorum ama benden haz etmediğini düşünüyorum. Ailesi ile de bi ilişkisi yok gibi , çok iyi bir konumu var maaşı çok iyi , nişana gelmemesini sorun yapmalı mıyım bilmiyorum![]()
Beklentiye girilmiş sonuçta, o alt metni gördüm ben.Ya iyi de görümcem benim nişanımda maddi olarak niye işe yarasın ki?Karşı tarafı bağlar o. Ki o bile saçma.
Kimle nisanlanmis
Ben yetişemiyorum artık![]()
Zorunlu mutlu olsun daBeklentiye girilmiş sonuçta, o alt metni gördüm ben.
Rainyni nisanlanmadan evlensin bizim selâmetimiz için daha iyi olurNisanlaniyor musun zorunlu? Hayırlı olsun. Darısı Rainynin başına.
Kardesim sirret karisindan bosanir da evlenirse ben de gitmem. Hoslanmadigim gelin diil kardesim cunku![]()
Açılııın nişana gitmeyen ex bir görümce olarak yazıyorum
Abimin eski eşi isteme, nişan ve nikahı birer hafta arayla istedi. Sorun şuydu ki, anneme istemenin 3 gün öncesi haber verdi kız evi. Bu arada kızın ailesiyle aramızda 5 saatlik yol vardı.
İsteme haftası tedavim vardı çatlatma iğnesi olmuştum, bilen bilir doktor saat veriyor ve istemenin olduğu o akşamı değerlendirmemiz gerekiyordu. Ex gelin daha önce evime birçok kere gelip kalmıştı, çocuk durumunu biliyordu. Ben anneme erteleyemezler mi diye sordum, ex gelinin annesi tedaviyi ertelesinler demiştabii ki gitmedim çünkü klomeni kullanıyordum zaten.
Bir hafta sonraki nişanda da eşimin kurum sınavı vardı, onu da ertelesinler demişler dkfkfkfk ona da gitmedik.
Beni ex gelin aramaya tenezzül etmediği için nikaha da gitmedim. Sonrasında da görüşmedik, daha sonra verdiğim bir davete geldi gelin, hatta ev eşyası istedi tabii ki alırım dedim, bizde kaldı güldük eğlendik. Düğüne 20 gün kala anneme gidecektim, onlar da gelecekmiş, beni istememiş haspam annemin evine
Abimle tartışmışlar ve düğüne 20 gün kala ayrıldılar, herkese de görümcem yüzünden ayrıldık demiş.
Zaten anonimim, yalan söylemeye ihtiyacım yok, gerçekten ne bir cümlem oldu, ne başka bir şey, kendi çalmış oynamış, zararlı çıkan o oldu.
Takılmayın, gelemiyorsa gerçekten işi vardır, bu tarz organizasyonlara uzaktan gelecek insanlar varsa önceden belirlenmesi gerekir tarihin, he ben takılmam diyorsanız da hiç kafanızı bulandırmayın, insanlar bazen gerçekten gelecek durumda olmayabiliyorlar.
muptela oldugu icin karisinin guzel huylarini goremedik. Muptelayla evlenip kendi de muptela oldugu icin kardesimden hoslanmiyorum. niye bu ladar merak ettiniz ki?Bir tarafta, "hoşlanmadığım gelin değil kardeşim" demişsiniz. Diğer tarafta ise; kadına, şirret demişsiniz. Bu durumda: gelinden de hoşlanmıyor olabilir misiniz ?
şirret (sıfat)
kavga çıkarmaktan hoşlanan, geçimsiz, huysuz, yaygaracı, edepsiz, kavgacı (kimse).
Bence gelmemesi hoş değil sonuçta böyle şeyler bir kere oluyor böyle bir günde kardeşinin yanında olmayacakta ne zaman olacak bir zahmet işini iptal etsin