diğer cocuklarına yapmadıklarını yapmaları dıger bayanların hosuna gıdermı sımdı sıze gaz verıyorlar ama?
dediğim gibi nisanı yaparsınız ama onlardan bır takı beklentınız olmamalı
ya da dıger kızada yapıp takacaklar koluna sonucta nısan evdede olsa altın alacak olan alırdı oburunede
sizce ailemle paylasayim mi arkadaslar
babam taki takmak istememelerini yine anlar ama nisan istememelerine kizar eminim :/
tesekkur ederim sanada yorum yapan tum arkadaslarada
cok sagolun
bu aılenınde ısıne gelmısEvet ama konu sahibinin sorunu değil ki bu.
Diğer kıza da takmalılardı tabi ki. Ona takılmaması iyi olmuş, konu sahibine mutlaka takılmalı demiyor kimse.
Ama ailenin ayıbı takmamaları diğer kıza. İşlerine de gelmiş, öyle görünüyor. Şimdi alışmışlar, aynen devam edelim diyorlar.
Diğer kızın ailesi de evde bile olsa güzel bir nişan merasimi yapsalardı, kızı kovar gibi vermeselerdi keşke.
Evet ama konu sahibinin sorunu değil ki bu.
Diğer kıza da takmalılardı tabi ki. Ona takılmaması iyi olmuş, konu sahibine mutlaka takılmalı demiyor kimse.
Ama ailenin ayıbı takmamaları diğer kıza. İşlerine de gelmiş, öyle görünüyor. Şimdi alışmışlar, aynen devam edelim diyorlar.
Diğer kızın ailesi de evde bile olsa güzel bir nişan merasimi yapsalardı, kızı kovar gibi vermeselerdi keşke.
Bence onların ayıbı sen neden kafana takıyorsun ki. Bence durumun varsa erkek saati al ve babana ver nişanlına taksın o gece. Baban iyice zirve yapsın bunlar böcek gibi kalsınlar köşede. Sizi geçtim kendi sülalesine rezil rüsva olsunlar. Sen ve baban alnınızın akıyla çıkın.
Arkadaş kız alıyorsun mis gibi bir de üç kuruşun hesabını yapıyorsun. Ne oluyor bu erkek ailelerine anlamıyorum utanmasalar dediğin gibi nişana düğüne misafir gibi gel git yapacaklar.
yani belki baban kizim evlenme olmaz bu is diyecek.
demez canim babam maddiyatla olcmez hicbirseyi sadece karsi taraftan sogur sevmez sozlumun ailesini tatsiz bir durum olur yani
Su an ailemin birseyden haberi yok sozlumude ailesinide cok seviyorlar ben sadece bunun bozulmasini istemiyorum
mecbur değiller hiçbirşey takmaya, sebebini de söyleyip açıklamasını yapmışlar neden hala diretiyorsunuz? sizin babanız nişan yapmak istiyor diye onlara neden bir yük yüklüyorsunuz ki.
mecbur değiller hiçbirşey takmaya, sebebini de söyleyip açıklamasını yapmışlar neden hala diretiyorsunuz? sizin babanız nişan yapmak istiyor diye onlara neden bir yük yüklüyorsunuz ki.
bu kadar önemlimi altın, bilezik bilmem ne
bahane bahanee guzelım cımrıler evlatlarına deger vermıyorlar...nısanlın ıyıyse onu kaybetme bellı kı sana bısey yapmayacaklar iyi düşün nişanda sesli takı töreni yaptırmayın takan takısını taksın el gibi gelip gitsinler allahın ıznıyle sen herseyını yaparsın ama dedıgım gıbı esın onemlı eger sana deger verıp senın yanında olacaksa bu iş olsun.balık baştan kokar unutmabenim ve ailemin hicbir istegi yok zaten ama bi bilezik veya dedigin gibi bi bileklik asabilirler mesela ayip olmasin diye
ama onlar 1 lira bile asmak istemiyor cunku diger ogullarina asmamislar haksizlik olurmus oyle :/
bahane bahanee guzelım cımrıler evlatlarına deger vermıyorlar...nısanlın ıyıyse onu kaybetme bellı kı sana bısey yapmayacaklar iyi düşün nişanda sesli takı töreni yaptırmayın takan takısını taksın el gibi gelip gitsinler allahın ıznıyle sen herseyını yaparsın ama dedıgım gıbı esın onemlı eger sana deger verıp senın yanında olacaksa bu iş olsun.balık baştan kokar unutma
bende karalar baglamiyorum taktiklari bir bilezikle zengin olmayacagim ama bugune kadar olan gelenek var insanlar milletimiz bilmiyormusunuz Allah askina
herkes senin benim gibi dusunse keske ama insanlar boyle yorumlamayacak iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?