- 23 Ağustos 2012
- 51.408
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.374
- 898
Bak nermin bi seferde hepsini yaz
Yok vazgectim once şu senin cadı kvden basla digerlerini sirala bakalim reyting alacakmisin kknin yeni fenomeni senmi olacaksin bak
1.samire
2.limoncu
3.pitipiti
4.lamiha
5.sensin bir numara olman dileğiyle sen bunlari gecersin gibime geliyo seni destekliyorum
Samireyi kimse gecemez yeni favorim hergun konu aciyo acmazsa bi eksiklik hisediyorum kk deLimoncu indirir
Benim de yakında nişanım var, hiçbir takı istemedim. Takılacak olan düğün zamanı takılsın dedim. Ben başka ilde öğretmenim yanımda taşıyamam onca şeyi, annem ben de tutmam diyor. Şimdi nişanda elalem ne der diye de düşünecek değilim. Mutlaka laf eden olacaktır, dedikodu yapan olacaktır, varsın yapsın umrumda değil.
Benim dugunumde misafir gibi geldiler ne olmus. Eksik kalinmiyor merak etmeyin, babanizin gonlunu yapin.
ahahahahhakonu sahibi kusura bakma canim, kendi sayfama yazmak istedigimi buraya yazmisim aceleden göremedim, simdi fark ettim silemiyorda. Kusuruma bakma, dalginlik iste !
Aynen al benden de o kadarBenim dugunumde misafir gibi geldiler ne olmus. Eksik kalinmiyor merak etmeyin, babanizin gonlunu yapin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?