tüm bunlar erkek tarafının masraf yapmamak için salak salak bahaneleri işte. Allah tüm kötü kaynanaları gelinini kuma gibi gören mahlukları bildiği gibi yapsınBenim kiz isteme merasimim gerceklesti. Babamin cevresi cok genis ve bu yuzden nisani salonda yapmak istiyor benden merakli canim babam. Her detaya benden daha fazla onem veriyor, eskiden beri oglu olsun istiyormus anli sanli dugun yapicam diyormus ama kiz olunca, dugun erkek tarafin nisan kiz bizde alnimizin akiyla yapicaz diyor sagolsun emeklerini odeyemem herneyse.
Benim kaynim nisanli, elti adayinin ailesi istemiyordu karsiydi ama kaynim kaciririm diye tehdit edince mecbur kalip razi olmuslar ve cok basit bir sekilde istemeye gittikleri gun yarim saat icinde isteyip alyans takmislar, aile kovar gibi birsey istemiyor alyanslar takildi gidebilirsiniz demis, herneyse.
Simdi benim sevgili kayinvalidem ve kayinpederim sozlume : Abine nisaninda birsey takilmadi, simdi sana altin veya para takarsak haksizlik olur yapmayiverin nisan falan ne gerek var bizi masrafa sokacaksin diyorlarmis, tabi sozlum kizmis kirilmis o'da biliyor babam nekadar merakli ve nisan yapmak istiyor kizina diye ailesinide zorlayacak degil bana diyor olmassa ben alirim anne babamin yerine ben takarim bilezik sana askim diyor
iyide benim komsum arkadasim akrabalarim ne demez Allah askina
nisan olmaz desem babami uzmek istemiyorum, bu durumdan babama bahsetsem bu ne bicim aile der kizar
Simdi ben ne yapayim arkadaslar sizce? Nisandan vazgecmek istemiyorum ben elalem elini cebine sokamacak diye beni bu yasa getiren babamin hevesini kursaginda birakamam, kaynim kacak gocek nisan yapti diye bizde mi oyle yapmak zorundayiz, bir akil verin lutfen bana
tüm bunlar erkek tarafının masraf yapmamak için salak salak bahaneleri işte. Allah tüm kötü kaynanaları gelinini kuma gibi gören mahlukları bildiği gibi yapsın
canım burdaki bazı bayanlarda diyor bir gün sende yaz anlat diye. bende yazıcam birkaç gün sonra:)Nermin sen ne yaşadın valla merak ettim konun var mı, yoksa açıp özet gecsene
canım burdaki bazı bayanlarda diyor bir gün sende yaz anlat diye. bende yazıcam birkaç gün sonra:)
:)tamam canım inşallah yarın yazıyorumbekliyorum merakla :)
Valla ben yazdim nermin bi konu ac bari milletin konusunda anlata anlata bitiremedin ac bi konu anlat derdini diye konu sahibini birakip nermine yorum yapiyorumbekliyorum merakla :)
Bak nermin bi seferde hepsini yazcanım burdaki bazı bayanlarda diyor bir gün sende yaz anlat diye. bende yazıcam birkaç gün sonra:)
kendi oz evladinin nisanina gelmek ve herhangi bir bilezik takmak nezamandir yuk (durumu olmayanlara birsey demiyorum)
tamam canım vallahi aklımdan sen geçmiştin:) yarın her şeyi anlatıcam uzunda olsa kaynanayla neler yaşadığımı hepsini anlatcam:)Bak nermin bi seferde hepsini yaz
Yok vazgectim once şu senin cadı kvden basla digerlerini sirala bakalim reyting alacakmisin kknin yeni fenomeni senmi olacaksin bak
1.samire
2.limoncu
3.pitipiti
4.lamiha
5.sensin bir numara olman dileğiyle destekliyorum
ben de ne yapabileceğini söylüyorum takmayacak ve mutluluğuna bakacak. ayrıca da içten içe diretiyor durumu kabullenemiyor. nişanlısının ailesine ELALEM diyor. daha nasıl bir psikolojik baskı kurabilir kendine ve nişanlısına?konu sahibi diretmiyor ki sadece soruyor ne yapabilirim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?