- 2 Haziran 2009
- 409
- 0
- 641
- Konu Sahibi vuslat_umay
-
bizde nişanda geldi benım bohcam ama dugune yapıyoruz biz bohcaları..
erkek tarafına toplam 12 tane bohca yapıyoruz..
kayınvalidemin bohcasında,erkek iç çamaşır takımı,kadın çamaşır takımı,kayınpedere gömlek,lif,patik,corap,başörtüsü,namaz takkesi var,işlenmiş havlu..
damada da ,kutu ıcınde tras takımı,pijama takımı,fanila,çamaşırlar,kemer,cüzdan,terlik,parfüm vs oluyor..bunları bu hafta eve goturucez haftaya dugunum var zaten ..
böyle canım bizde.. başka sormak istedigin varsa yardımcı olurum seve seve.
kayınvalidemin bohcasında,erkek iç çamaşır takımı,kadın çamaşır takımı,kayınpedere gömlek,lif,patik,corap,başörtüsü,namaz takkesi var,işlenmiş havlu..
damada da ,kutu ıcınde tras takımı,pijama takımı,fanila,çamaşırlar,kemer,cüzdan,terlik,parfüm vs oluyor..bunları bu hafta eve goturucez haftaya dugunum var zaten ..
çok tşk ederim canım yaa bende ne koyacağımı bilemiyordum ben kayseriliyim bizim çeyiz bohçalarımız farklı ve ağırr o yüzden sordummm .çok tşk ediyorum canım benm
arkadaşlar biz nişanda ne erkek tarafından nede bizim taraftan bohça yapılmadı şimdi düğünde yapılacak ama o bohçanın içine ne konulacak bilmiyorumm düğünde bohça hazırlayan arkadaşlar varsa fikirlerini benimle paylaşırlarmı......
canım ben sole anlatım sana ben nısanda sadece nısanlıma yaptım(askıtoma) herseyını aldık pıjamasından esofmanına kadar kaynanamla kayınpederıme de kucuk bırer bohca yaptık ama dugunde eltılerıme ve kayınvalıdemede yapcam 9 tane bohce yapcam ıclerını bıraz agır koyuyoruz bız onlar getrmedıler utansınlar dıye:)
(4 tane eltım var hepsıne dantel nevresım takımı kaynanamada dantel nevresım takımı dantel havlu seccade takımı erkeklere gomlek ıc camısırı corap takke namazlık tesbıh kadınlara oya lıf ıc camasırı cocuklara badı felan aldık baya ozendık yane)sende bole bısey yapabılırsın agır olur dıyosan nevrasım takımlarını cıkar ole gomlek seccade havlu yazmapatık felan koy:)
cnm zaten bizim buranın adetlerinde de vardır senin bu söledikelrin nişanlım giresunlu onlarda böyle birşey yok ama ben koyup koymamakta çok kararlı değildim çünkü onlar bana koymadılar bende utansınlar diye koyacam hepsini bende 12 tane bohça hazırlıyorum malesef
çok tşk ederim canım yaa bende ne koyacağımı bilemiyordum ben kayseriliyim bizim çeyiz bohçalarımız farklı ve ağırr o yüzden sordummm .çok tşk ediyorum canım benm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?