ohoo burda 12.gunu bekleyen hic olmadi:)))))
Insallah canim mujden icindedir
gerçekten mi :))) dr bana sakın yapma 12.günü bekle dedi.
vaktinden önce kan testi yaptırdığınızda tedaviyi yaptırdığınız yerde mi yoksa başka bir merkezde mi yaptırıyorsunuz
canım benim 9.gün idrarda 10.gun kanda cıktı ben sabredememiştim dr da yaptır dedi valla:CüvCüv:
canım benim 9.gün idrarda 10.gun kanda cıktı ben sabredememiştim dr da yaptır dedi valla:CüvCüv:
peki tüp bebek miydi seninkide.yani ben yaptırırım pozitif çıkar :) sonra negatif olur o testi yerim valla:)))) şuanda dürtüyolar beni sağdan soldan kalk bi test al yap diye:))
hadi bismillah temmuzcım hadi hayırlısı inşallah hayırlı bir tedavi olur canım
temmuzcum hadi hayırlısı tatlım arkandan geliyorummm :) sıra bende
hadi hayirlisi, hep beraber ilerleyecegiz desene olumunekankayizsmile
eet canım tup bebek
5.transferi ama oda onemlı valla ben aynı gun 2 kere yaptım
sabah ılk uyandıgın dakı ıdrarla saglıklı cıkıor:CüvCüv:
sanirim genelde baska yerde yaptiriyor arkadaslar zaten yeri onemli degil guvendigin bir lab olsun yeter hamile kalininca tup bebek ya da dogal gebelik farketmiyor artik, heryerde yaptirabilirsin kizlar test dediginiz an icimi bir heyecan sariyor Insallah hepimiz hayirli sinuclari aliriz.hihoyyytvaktinden önce kan testi yaptırdığınızda tedaviyi yaptırdığınız yerde mi yoksa başka bir merkezde mi yaptırıyorsunuz
canım rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah sonuçta bebişine kavuşursun
sanirim genelde baska yerde yaptiriyor arkadaslar zaten yeri onemli degil guvendigin bir lab olsun yeter hamile kalininca tup bebek ya da dogal gebelik farketmiyor artik, heryerde yaptirabilirsin kizlar test dediginiz an icimi bir heyecan sariyor Insallah hepimiz hayirli sinuclari aliriz.hihoyyyt
kızlarrrrr ben bugün regli oldum perşembe günü merkezdeyim kısmetse
tedaviiiii başlıyor heyecan dorukta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?