Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

canım benim 9.gün idrarda 10.gun kanda cıktı ben sabredememiştim dr da yaptır dedi valla:CüvCüv:

peki tüp bebek miydi seninkide.yani ben yaptırırım pozitif çıkar :) sonra negatif olur o testi yerim valla:)))) şuanda dürtüyolar beni sağdan soldan kalk bi test al yap diye:))

canım benim 9.gün idrarda 10.gun kanda cıktı ben sabredememiştim dr da yaptır dedi valla:CüvCüv:

ya padon :))) heyecanıma ver tüp bebek mi diyorum salak gibi:) yani tek bebek miydi hani ikizlerde erken çıkıyo diyolar yaa ondan :))) sordum..

peki tüp bebek miydi seninkide.yani ben yaptırırım pozitif çıkar :) sonra negatif olur o testi yerim valla:)))) şuanda dürtüyolar beni sağdan soldan kalk bi test al yap diye:))

eet canım tup bebek
5.transferi ama oda onemlı valla ben aynı gun 2 kere yaptım
sabah ılk uyandıgın dakı ıdrarla saglıklı cıkıor:CüvCüv:

hadi hayirlisi, hep beraber ilerleyecegiz desene olumunekankayizsmile

evet canım bu topiğin en güzel yanı da kişiler arasında pek aralık yok herkez birbirinin arkasından geliyo aynı anda veya yakın zamanlarda baya kişi olucaz tecrübeler yaşanmışlıklar daha iyi paylaşıldığı için bu topik çok tuttu bide zübeydenin emeği sayesinde topikler arasında en güncel liste bizim listemiz bide bu yolda yanlız olmadığımı bilmek bana güç veriyor.

vaktinden önce kan testi yaptırdığınızda tedaviyi yaptırdığınız yerde mi yoksa başka bir merkezde mi yaptırıyorsunuz
sanirim genelde baska yerde yaptiriyor arkadaslar zaten yeri onemli degil guvendigin bir lab olsun yeter hamile kalininca tup bebek ya da dogal gebelik farketmiyor artik, heryerde yaptirabilirsin kizlar test dediginiz an icimi bir heyecan sariyor Insallah hepimiz hayirli sinuclari aliriz.hihoyyyt

canım rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah sonuçta bebişine kavuşursun

canıııııııııım çok sağol dua edin :Saruboceq: bizim tedavimizde sizinkisi gibi sağlıklı hamilelikle sonuçlansın sizin karnınız daki melekler arkadaşlarını çağırsınlar

niye sordum bana 13. günü kan testi dediler bende o gün yaptırdım burada baktım herkes 2-3 gün önce yaptırmış bundan sonra aklımda olsun bakalım
son zaman da çok stres oluyo çünkü

ben tüp bebek mer. yaptırmıştım kan testimi hatta gülmüşlerdi sabredemein dimi diye :))

ben dışarda özel labaratuvarda yaptırmıştım.şansıma cihaz bozulmuştu.saatlerce beklemiştim bide.

zübeydecim yine mi gecikti kız adetin :)
sen kafaya takıyosun galiba ondan oluyo.
ben de yürüyüş yapıyom bol bol iyi geliyo stresi de atıyo valla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…