canım ben 5. gün embriyosundan bahsediyorum 5 güne sağlıksızlarıbırakıyoruz demiş ya 5. gün embriyosu 70-80 hücreye bölünebilecek kalitede ve özellikte olanlar diye biliyorum ben amaaaann neyse ya öle veya böle önemli olan anne olabilmemiz 3. 5. farketmez bize yapışsında melekler dimi ama
canım ben 5. gün embriyosundan bahsediyorum 5 güne sağlıksızlarıbırakıyoruz demiş ya 5. gün embriyosu 70-80 hücreye bölünebilecek kalitede ve özellikte olanlar diye biliyorum ben amaaaann neyse ya öle veya böle önemli olan anne olabilmemiz 3. 5. farketmez bize yapışsında melekler dimi ama
ya benim neden gecikti yineee offff yaaa bu lucrin bende gecikme yaptırıyo((((
kaç gün geciktin? benimde 5- 6 gün gecikmişti diye hatırlıyorum.
ya benim neden gecikti yineee offff yaaa bu lucrin bende gecikme yaptırıyo((((
ya kizlar gercekten bekleyen arkadaslarimiza Allah sabir versin ben transferden sonra nasil beklenir hayal bile edemiyorum:)) sonu guzel olucaksa o da zevkli gerci, Allah yardimcimiz olsun.
tatlım geçen ay 2 gün geçmişti bugun olmam lazım tık yok belirti bile yok sabah sadece kasıklarım ağırdı şimdi geçti
hadi bakalım :) o bekleme günleri hepsinden zor geçer zaten hayırlısı. iki günün kalmış bişi kalmamış kanda çıkıyo genelde 10 günde.
ohoo burda 12.gunu bekleyen hic olmadi:)))))
Insallah canim mujden icindedir
kızlarrrrr ben bugün regli oldum perşembe günü merkezdeyim kısmetse
tedaviiiii başlıyor heyecan dorukta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?