Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

hadi bakalım :) o bekleme günleri hepsinden zor geçer zaten hayırlısı. iki günün kalmış bişi kalmamış kanda çıkıyo genelde 10 günde.

evet canim bence de bosver, anlatamiyorum sanirim ben bir de bu oyle mekanik bir konu degil, her embro istendigi gb istendigi gunde beklenen bolunmeyi gostermiyor ya da bizim aklimizin ermedigi bir suru teknik ayrinti var. ucuncu gunde besinci gunde transfer oluyor. sorun varsa ikinci gunde oluyor. bu bilgi net ve heryerde yaziyor bizim bunu bilmemiz yeterli sanirim, kafamizi karistirmanin anlami yok.

son olarak canim bunu diyen yok arkadaslarin kafasi karismasin sagliksizlari birakiyoruz demedi kimse. simdi bunu okuyanlar korkar diye belirttim:))

ya kizlar gercekten bekleyen arkadaslarimiza Allah sabir versin ben transferden sonra nasil beklenir hayal bile edemiyorum:)) sonu guzel olucaksa o da zevkli gerci, Allah yardimcimiz olsun.

ya kizlar gercekten bekleyen arkadaslarimiza Allah sabir versin ben transferden sonra nasil beklenir hayal bile edemiyorum:)) sonu guzel olucaksa o da zevkli gerci, Allah yardimcimiz olsun.

walla özlemcim hamile kalınca beklemek en kötüsü hepsini yaşayan biri olarak bi transferden sonra pozitifmi diye beklemek bide keseyi gördükten sonra kalp atışı için bekelemk işkence yine rabbime şükürler olsunda beklemek her anlamda kötü

gizemli bosuna uzuyorsun kendini hamileyken bende oyleydim kalp atisi icin cunku kimse bana demiyordu yorgunluk vs gb belirtilerin varsa hamilelik yolunda diye. ama yasayinca ogrendim oyleymis, ustunde bir tuhaflik yani normalden farkli bir halin varsa bilki yolunda, bosuna yipratma kendini.
hic belirti olmadan da hamilelik cok saglikli yasayanlar varmis ama ustune bir de belirti varsa yolundadir.
bak ben cok uykucu yorgun bir hamileydim cuma gittim bebegim saglikli bir sekilde gelisiyordu, cumartesi sabahi kalktim hafif bir agri bir de doktora dedimki yorgun bile degilim, ayni gun gittim kalbi durmustu((

tatlım geçen ay 2 gün geçmişti bugun olmam lazım tık yok belirti bile yok sabah sadece kasıklarım ağırdı şimdi geçti

gecikme olabilir canım benim sıkıntı yapma diyorumya benimde öyle olmuştu belki ilaçlardandır :) bu işin her aşaması sabır ve beklemek malesef. bolca yürüyüş yap bana faydası oluyo hareketin.

bu arada gizemlicim bunlari yazdim cunku baska formda yorgun oldugunu soyluyordun:))) tas gb hicbir farklilik olmayan hamilelerde cok tabii. ama onlar bastan oyle demek istedigim basta nasilsan oyle devam ediyor genelde ilk on hafta hatta oniki hafta sen ustundeki tuhafliga guven

kizlar keske benimde gecikse uc gun en az. cunku antibiyotik aliyorum boylelikle regle gelince antibiyotigim bitmis olur. tup bebek oncesi yapilan testte minik bir enfeksiyon cikti vaginal enfeksiyon( cok minik dedi doktor Insallah gecer, esime de bana da 15 gun verdi/ ben de soylenmistim hicbir belirtimiz yok niye test yapiyor diye,cikan sonuca bakin(

gerçekteeeen :)))) benim 10. günde idrarda çıkmıştı ertesi günde kan vermiştim orda çıkmıştı 12. günü bekleyememiştim yani.

ohoo burda 12.gunu bekleyen hic olmadi:)))))
Insallah canim mujden icindedir

yaaaa harikasınızzz kaydirigubbakcemile5 bende yaptırırım diye düşünüyodum en başından beri ama dr dün yapma dedi :) bende beklemişken sonuna kadar beklerim dedim. Ama kararım değişti yine:)) tabi adet olmazsam o güne kadar...

hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz :) kızlar ben çıkıyorum yürüyüş yapıcam öpüyorum hepinizi Allaha emanet olun. kalbinizi gönlünüzü ferah tutmaya çalışın inş. bugün olmazsa başka bir gün bize istediğimiz bebişleri vericeeeeek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…