canim bana igne yapan hemsire ofisi evimin yani gidip gosterdim, etkili olmustur korkma dedi, igneyi yanlis yapmisim biraz ondan kizarmis kabarmis sonra gecti:)) sagol ilgine.
kızlar i akşamlar dün yumurtalarım toplandı kımetse çarşamba günüde transferim var kızlar bu transfer işlemi nasıl oluyor zormu hiçbişeyden korkmadım yransferden tırsıyorum ya...
Hayırlı olsun canım. Benimde 4 Mayıs test günüm :)
ay canim bu kadar olur simdi doktorum aradi ben esimin spermiyle ilgi not birakmistim hazir aramisken, kapatmadan yine sordum, besinci gun tranferi her turlu yapmayacak misiniz diye, ne dedi begenirsin? eger embroyolarin gidisati iyiyse iki ya da ucuncu gun ama bir sorun gorunurse besinci gun beklenebilir. en iyisi guzel gelisen embroyoyu en kisa surede annesine vermektir dedi:))
bakar misiniz kizlar tamamen ters mantik sorun varsa bekletiyor.
adam beni bir turlu ikna edemedi bense hala besinci gun diyorum:))
kafam karisiyor cunku besinci gun daha iyi diye bir firtina var turkiyedeki merkezlerde.
sizinkini de karistirmak istemem elimiz mahkum herkes doktorunu dinleyecek mecbur, yumurta bizim sperm bizim karari doktor veriyor ohhhh MAsalahhhhhhhhhkaydirigubbakcemile3
hayir canim hic kafa karistirici olur mu tum merkezlerin sitelerinde, 2;3 ve besinci gun transferi olabilir yaziyor kesinlikle merkeziyle ilgili olmadigi zaten olusan embroyolarindan da belli; zaten sadece birkac embro iyi durumduysa niye bekleyip transferi tehlikeye atsinlarki, burasi net arkadaslar embroyonuz azsa veya sayica normal olsa da kaliteleri cok iyi degilse kesinlikle 2.gun transferi oluyor.
hatta yukarda anlattim burda da ikinci gun cok tercih ediliyor.
ay canim bu kadar olur simdi doktorum aradi ben esimin spermiyle ilgi not birakmistim hazir aramisken, kapatmadan yine sordum, besinci gun tranferi her turlu yapmayacak misiniz diye, ne dedi begenirsin? eger embroyolarin gidisati iyiyse iki ya da ucuncu gun ama bir sorun gorunurse besinci gun beklenebilir. en iyisi guzel gelisen embroyoyu en kisa surede annesine vermektir dedi:))
bakar misiniz kizlar tamamen ters mantik sorun varsa bekletiyor.
adam beni bir turlu ikna edemedi bense hala besinci gun diyorum:))
kafam karisiyor cunku besinci gun daha iyi diye bir firtina var turkiyedeki merkezlerde.
sizinkini de karistirmak istemem elimiz mahkum herkes doktorunu dinleyecek mecbur, yumurta bizim sperm bizim karari doktor veriyor ohhhh MAsalahhhhhhhhhkaydirigubbakcemile3
özlemcim seni tebrik ediyorum( iğne konusunda))))))))))))ya güzelim benimde kafamı karıştırdın..benim 5.gün civcivleriiiii n olcak şimdi??????kafamçokkarıştı
kızlarrrrr ben bugün regli oldum perşembe günü merkezdeyim kısmetse
tedaviiiii başlıyor heyecan dorukta.
kızlarrrrr ben bugün regli oldum perşembe günü merkezdeyim kısmetse
tedaviiiii başlıyor heyecan dorukta.
gizemlicim evet insan baktikca karisiyor ama adamin demek istedigi su: biliyorsun en erken 8 hucreli konmasi tercih edilir ucuncu gune 8 hucreli bolunmeyen de olabilir gec dollenme tup bebekte buna deniyor. sekiz hucreliyi bulmak icin bekleniyor bu bilgi de var turk sitelerinde.
bu arada benim doktorum fransda ilk tup bebegi yapan doktor uc ve bes gun arasindaki farkla ilgili cikan yazilarin cogunda onun adi verilerek refarans veriliyor.
oo süper canım hayırlı olsun darısı bizlere
PANY CİM ÇOK SEVİNDİM ALLAH KUCAĞINA DA ALAMAYI NASİP ETSİN :):teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance:
kızlar selam hepinize :)
ben cumartesi doktordaydım ve gonalf kullanmaya başladım.artık tedaviye tam anlamıyla başladık hihoyyyt
sayfamızın maşallahı var inşallah hepimiz hamiş kalıcaz hihoyyyt
pany canım çok sevindim,tebrik ederim alkisalkisalkis
Allah tamamına erdirsin opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?