Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

canim bana igne yapan hemsire ofisi evimin yani gidip gosterdim, etkili olmustur korkma dedi, igneyi yanlis yapmisim biraz ondan kizarmis kabarmis sonra gecti:)) sagol ilgine.

özlemcim seni tebrik ediyorum( iğne konusunda))))))))))))ya güzelim benimde kafamı karıştırdın..benim 5.gün civcivleriiiii n olcak şimdi??????kafamçokkarıştı

kızlar i akşamlar dün yumurtalarım toplandı kımetse çarşamba günüde transferim var kızlar bu transfer işlemi nasıl oluyor zormu hiçbişeyden korkmadım yransferden tırsıyorum ya...

canım hadi hayırlısı..işn en heyecanlı kısmına gelmişsin .ben seni biraz korkutayım,))benim trnsfer 5 dakika sürdü ama çok ağrı hissettim ama nedeni benim su içme işini abartmam sakın çok idrara sıkışık gitme .istersem çişin birazını yapabilirsin ama az bişi diğer kısmını tutman şartıyla dediler ama kendime güvenemedim))) :ecrin_bebek:klava:

1.sel76 ................................... 6.deneme..............memorial...............4 MAYIS SONUÇ
2.zübeyde24.............................1.deneme. ... ..........bahçeci.................lucrin kullanıyor
3.musetta.................................1.deneme .. ............jinepol.................. sonuç bekliyo
4.xtatlıkız..................................1.den em e.............hacettepe..............iğne kullanıyor YUMOŞ BÜYÜTÜYO
5.özlem80.................................1.dene me.. ......... amerikan.................decapeptyl kullanıyo
6.30temmuz.............................1.deneme... .. .........umut......................lucrin kullanıyo
7.evoevo...................................2.denem e. ...........generatta.................lucrin kullanıyor
8.nurrsen..................................1.denem e. ........... bahçeci ............lucrin kullanıyor
9.benmasal...............................7.deneme. .. .........umut....................YARIN SONUÇ GÜNÜ:) HAMıŞŞ
10.nursim05................................1.denem e.. .........anatolia....................ÇARŞAMBA TRANSFER
11.umudumol35...........................3.deneme.. ..........umut........................ beklemede :)
12.olcaydal23..............................1.denem e.. ..........amerikan..................regl bekliyor
13.nedime59................................1.denem e..............brüksel....................4 MAYIS SONUÇ
14,yağmurum1.............................2.deneme. ...............yurtdışı....................regl bekliyor
15.pany86....................................3.den eme................memorial................. HAMıŞŞŞŞŞŞŞ
16.kys..........................................2, deneme.................yurtdışı................... 28 NıSAN SONUÇ
17.quality......................................1 deneme .................centrum.................HAMıŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞ
18.cannur82.................................2.dene me...............medical park..............regl bekliyor
19,cigdo......................................2.de neme...............memorial...................1 ay ertelendi
20.karatasoz................................2.dene me................anatolia.....................BEK LEMEDE
21.gizemli83...............................1. deneme.............medicalpark göztepe.... HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ
22.panadol..................................1 deneme.................umut .................... . YUMOŞ BÜYÜTÜYO
23.elvinaz....................................1.de neme...............bahçeci...................yumoş lar yoplandı
24.angel180.................................2.dene me...............ege üniv....................regl bekliyor
25.mavi_mercan...........................1.deneme. ..............anadolu sağlık merkezi.................pazartesi transfer
26.aralma.....................................???? ????................???????????????????........... ......YUMOŞLAR TOPLANIYO
27.cannisan..................................2.den eme..................hakan şatıroğlu .......... .......bir gün mutlaka
28.ses82......................................2.de neme....................?????????????............. ...HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ
29.ecrin38....................................1.de neme.....................bahçeci.................. ..........17 nisan lucrin
30,als17 ......................................????????.... ................?????????......................... ..bir gün mutlaka
31.cancan2..................................1.dene me....................medicalpark................. ........4 MAYIS SONUÇ
32.zeynepela................................1.dene me...................??????????................... ......30 NıSAN SONUÇ
HAMıLELER

.1- benmasal...............................HAMıŞŞŞŞŞŞ: :
2-GıZEMLı83..............................HAMıŞŞŞŞ ŞŞ
3- qualiyt ...................................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
4-SES82....................................HAMıŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞ
5-PANY86.................................HAMıŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞ

Doktorlar doğrusunu biliyordur tabiiki.hayırlısıı bakalım

2. günün daha çok tercih edildiğini bilmiyordum
neyse herşeyde bir hayır vardır ama 2. gün transferi yapılan pek yok gibi
herhalde

kizlar lutfen acele cevap verin size sorum olacak. hamile olduktan sonrada crinone gel kullaniyormusunuz ben dun kan vermistim ama sonucumu hala almadim.

canım doktorun bu bilgiyi neden bu denli verdi bilmiyorum ama bunun yanlış olduğunu anlamak için doktor olmaya gerek yok
bir kere sağlıklı embriyo olmasalar 5 gün dayanamazlar peki o zaman bi soru neden benim diğer mebriyolarımda 5. güne kalamadı onlarda sağlıksızdı içlerinden bi tanesinin bölünmesi iyiydi .

blastosist embriyo yani 5 güne gelebilmiş ve en gelişmiş halli embriyo 70-80 hücreye sahip rahime tutunma şansı en fazla olan ve özellikle dış kabuğu lazer yada bi başka işlemle soyulduğu için daha inca kabuklu olduğundan da rahime rahat tutunan bir embriyodur eğer istersen bu linkide ziyaret edebilirsin
http://www.hamilemiyim.net/tup-bebek-tedavisinde-blastosist-transferi.html

benim embriyolarım hep ikinci kalite olduğu için bende bu durumu araştırmıştım bir embriyonun 5. güne gitmemesi onun kalitesiz olması anlamına gelmez sadece o bölünme hızı ve labratuvarın koşullarından dolayı anne içinde bölünmesi tercih edilir çünkü bazı embriyolar anneye yerleştirilmeyip 5. gün beklendiğinde gelişleri durduğu gözlenmektedir.benim hepsi kalitesizdi biri hariç oda 5. gün için dayandı eğer senin doktorunun deidği gibi olsaydı bi sürü 5. gn embriyom olurdu..türkiyedeki uzmanlar değil bence tüm literatürde böle

beni sakın yanlış anlama ben sana kalitesiz embriyo koydular falan demiyorum senin embriyon 2. yada 3. gün embriyosu olabilir birden bölünmüştür yerleştirmişlerdir..onu ben bilemem sadece doktorunun yaptığı yorumu çürütmek amaçlı bunu yazdım canım. çünkü ilk defa böle bişey duydum eğer onun dediği doğruysa izim ülkedeki tüm doktorlar dümenci

bence sen bi sor bakalım ben araştırdım makaleler okudum hiç öle demiyolar sizin dedikleriniz tam olarak bu mu diye

ayrıca tekrar tekrar belirtiyorum sakın beni yanlış anlama nolur bak bnm görümceminde 2-3 gün transferiydi 8 hücrei embriyoydu ve her an doğurmak üzere sen bu konuya takma bu kadar ben çok takmıştım faydasını değil zararını gördüm en önemli olan yavrunun seni sevmesi

özlemcim seni tebrik ediyorum( iğne konusunda))))))))))))ya güzelim benimde kafamı karıştırdın..benim 5.gün civcivleriiiii n olcak şimdi??????kafamçokkarıştı

canim sagol yaptim ama bacagi da dagittim:))
kafan karismasin canim, bol iyi embro varsa ozellikle tek transfer olucaksa en dayaniklisini koymak icin tutunmasi da kolay diye 5. gun yapiyorlar bu iyi bir sey yani:))
sen bakma benim doktora deli burdakiler, akilli olsa beni bulmazdi:)))
onceden de anlattim burda aslinda bana denen ucuncu ve besinci gun arasinda bir fark olmadigi. o yuzden de ucuncu gunde dondurmak daha iyi diye ucuncu gun transferi yapiyorlar. hepsi bu aslinda. hic kafan karismasin tatlim, civcivlerin en saglikli bir sekilde seninle

kızlarrrrr ben bugün regli oldum perşembe günü merkezdeyim kısmetse
tedaviiiii başlıyor heyecan dorukta.

gizemlicim evet insan baktikca karisiyor ama adamin demek istedigi su: biliyorsun en erken 8 hucreli konmasi tercih edilir ucuncu gune 8 hucreli bolunmeyen de olabilir gec dollenme tup bebekte buna deniyor. sekiz hucreliyi bulmak icin bekleniyor bu bilgi de var turk sitelerinde.
bu arada benim doktorum fransda ilk tup bebegi yapan doktor uc ve bes gun arasindaki farkla ilgili cikan yazilarin cogunda onun adi verilerek refarans veriliyor.

canım ben 5. gün embriyosundan bahsediyorum 5 güne sağlıksızlarıbırakıyoruz demiş ya 5. gün embriyosu 70-80 hücreye bölünebilecek kalitede ve özellikte olanlar diye biliyorum ben amaaaann neyse ya öle veya böle önemli olan anne olabilmemiz 3. 5. farketmez bize yapışsında melekler dimi ama

PANY CİM ÇOK SEVİNDİM ALLAH KUCAĞINA DA ALAMAYI NASİP ETSİN :):teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance:

canım beniim zübeydecim rabbim sana ve tum istiyenlere nasip etsin cok teşekkür ederim:CüvCüv:

saol canım darısı başına inşallah hamiş listemize butun topiğin bayanlarını ekliyeceğiz:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…