Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

zeynepala ve CD ay kizlar nicklerinizde zormus:)) cok sevindim Insallah kan testiyle kesin halaya gececegiz birkac gune sizler icin:)) Masallah.

çokkk tşkler :)) kesin sonucu 1 mayısda alıcaz zeynepela ile beraber :) ozaman başı çekeriz halayda maşallaaaaaaaaaaaaaahhhh

sen regl oldun mu ben bekliyorum hala gecikti de gecikti :)
zübeydecim olmadım ama belirtiler var galiba yarın kırmızı kartı yicem işin kötüsü kliniğe pazar günü gitmek zorunda kalıcam ve alacağım iğneler için bi eczane ayarlamıştım ama oda pazar günü kapalı olur 3.günmü kullanmak zorundayız iğneyi biliyormusun canım valla ıkına sıkına bugün olmam lazım offffeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

kızlar ben de bu arada dün doktorumla görüştüm şimdi hastayım mayısta olacağın adetinin 2.3. günü gel dedi.aradan 1-2 aylık zaman geçmesi gerekiyormuş mayısta mı başlasam haziranda mı kararsız kaldım

evet teyzesi keseyi çoktan gördük ya biz yarında allahın izniyle kalp atışını duyucaz meleğimin oda meleğimin resmi işte

gizemlicim ne guzel siz bi kademe daha atladınız.darısı basımıza keseyı bızde gorsek rahatlıyacaz benım kasılmalarım arttı gerginlik şişkinlik devam ben korkuyorum annme bişi olmaz dio bılmıorum psıkolojım transfer sonrası bıle bole diildi :CüvCüv:

kendini ne zaman hazır hissedersen o zman başla canım sonuçta maddi manevi bi sürü emek var işin ucunda. bende senin gibiyim kararsızım bakalım mayıs 6 da gidicem doktora neye karar vericez hala bi fikrim yok diyorum hazır olsaydım kararımı vermiş olurdum demekki her ne kadar hazırım desemde değilim....

ben şimdi ne yapyım yaaa kafam çok karıştı 2 merkezde 2 embrio koyuyoruz diyo kendi merkezim hayır diyo nası bişey bu anlamadım gitti

zübeydecim canım kafanı karıştırma artık bi yola girdin hayırlısı olsun kısmetinde ne varsa o olsun. şimdiden sonra merkezini değiştirmende iyi olmaz bence.

ben şimdi ne yapyım yaaa kafam çok karıştı 2 merkezde 2 embrio koyuyoruz diyo kendi merkezim hayır diyo nası bişey bu anlamadım gitti

canim ya sence o merkezler kesin koyariz diyor mu ki, sanki belirsiz konusuyorlar bence bu iki merkezden birine git yuzyuze kesin konus iki konuyorsa bence merkezini degistir yani ben olsam degistirirdim cunku direk sansin iki kat ariticak. biliyorum baslamisken zor bir karar ama denemeye deger sanki.

selam kizlar gizemli kaldi bir gun hadi Insallah yarin o dunyanin en guzel sesi duyacaksin:))
evet fıstık yarın saat 3 te randevu hastanede wireless var hemen girip yazıcam size durumu bana dua edin olur mu ben hepinize hakkınızda hayırlısı olsun diye dua ediyorum
bende katılıyorum özleme iyice araştırmadan değiştirme olmaz sakın ha

canım fertijin ikilemde bi cevap vermedi ki bana adam direk koyuyoruz diyo yani

arkadaşlar öenemli olan kaç tane koydukalrından ziyade o aşamaya gelene kadar işlerini nasıl yaptıkları değilmi? yani bence merkezin kalitesi daha önemli tek olsun ama daha başarılı bir tüp bebek olsun bence.

yani ben kendi mer. sorucam haziran muhabbeti doğruysa beklemicem başlıcam ama tek deselerde değiştirmem önemli olan doktorumuzla olan iletişimimiz diye düşünüyorum.

1.sel76 ................................... 6.deneme..............memorial...............4 MAYIS SONUÇ
2.zübeyde24.............................1.deneme. ... ..........bahçeci.................lucrin kullanıyor
3.musetta.................................1.deneme .. ............jinepol.................. sonuç bekliyo
4.xtatlıkız..................................1.den em e.............hacettepe..............iğne kullanıyor YUMOŞ BÜYÜTÜYO
5.özlem80.................................1.dene me.. ......... amerikan.................decapeptyl kullanıyo
6.30temmuz.............................1.deneme... .. .........umut......................yumoş büyütüyo purogon kullanıyo
7.evoevo...................................2.denem e. ...........generatta.................lucrin kullanıyor
8.nurrsen..................................1.denem e. ........... bahçeci ............lucrin kullanıyor
9.benmasal...............................7.deneme. .. .........umut....................YARIN SONUÇ GÜNÜ:) HAMİŞŞ
10.nursim05................................1.denem e.. .........anatolia....................ÇARŞAMBA TRANSFER
11.umudumol35...........................3.deneme.. ..........umut........................ beklemede :)
12.olcaydal23..............................1.denem e.. ..........amerikan..................regl bekliyor
13.nedime59................................1.denem e..............brüksel....................4 MAYIS SONUÇ
14,yağmurum1.............................2.deneme. ...............yurtdışı....................regl bekliyor
15.pany86....................................3.den eme................memorial................. HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
16.kys..........................................2, deneme.................yurtdışı................... bir gün mutlaka
17.quality......................................1 deneme .................centrum.................HAMİŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞ
18.cannur82.................................2.dene me...............medical park..............regl bekliyor
19,cigdo......................................2.de neme...............memorial...................1 ay ertelendi
20.karatasoz................................2.dene me................anatolia.....................BEK LEMEDE
21.gizemli83...............................1. deneme.............medicalpark göztepe.... HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
22.panadol..................................1 deneme.................umut .................... . YUMOŞ BÜYÜTÜYO
23.elvinaz....................................1.de neme...............bahçeci...................5 MAYIS SONUÇ
24.angel180.................................2.dene me...............ege üniv....................regl bekliyor
25.mavi_mercan...........................1.deneme. ..............anadolu sağlık merkezi.................pazartesi transfer
26.aralma.....................................???? ????................???????????????????........... ......YUMOŞLAR TOPLANIYO
27.cannisan..................................2.den eme..................hakan şatıroğlu .......... .......bir gün mutlaka
28.ses82......................................2.de neme....................?????????????............. ...HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
29.ecrin38....................................1.de neme.....................bahçeci.................. ..........17 nisan lucrin
30,als17 ......................................????????.... ................?????????......................... ..bir gün mutlaka
31.cancan2..................................1.dene me....................medicalpark................. ........4 MAYIS SONUÇ
32.zeynepela................................1.dene me...................??????????................... ......30 NİSAN SONUÇ
HAMİLELER

.1- benmasal...............................HAMİŞŞŞŞŞŞ: :
2-GİZEMLİ83..............................HAMİŞŞŞŞ ŞŞ
3- qualiyt ...................................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
4-SES82....................................HAMİŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞ
5-PANY86.................................HAMİŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞ

tamam da karatsozcum istedigi kadar iyi olsunlar en iyi ebroyolar bile gelisimini tranferden sonra durdurabiliyor, cogu zaman iki olunca biri annesiyle devam ediyor. yani ben basta illa bir olsun diyordum ikiz olur da dusuk yasarim takintim vardi, frnasanin en iyi yerinden birine gidiyorum doktorum cok unlu vs vs adam illa iki embro dedi o da yasim iyi diye yoksa uc diyor.

bilmiyorum özlemcim ya arkadaş bi laf söyledi kafalar karıştı :) ama ben dedğimde sabitim ben merkezimi böyle bişey için değiştirmezdim sonuçta biri verende ikiyi verende Allah dimi :) bence kafalrınızı karıştırmayın derim doktorunuza güveniyosanız yola devam....

kızlarrr şimdi adet oldum(stresten galiba) kafam karmakarışık merkezi değiştirmekten bahsediyorsunuz napıcamı şaşırdım

sende haklisin ben de Allah vericekse biri de ikisi de gelicektir derim hep. bir de su an tedavide olan arkadaslar sizler icin kafa karistirici konular cok da iyi degil once rahat olmak galiba tedavideki basariyi etkileyen sey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…