zeynepala ve CD ay kizlar nicklerinizde zormus:)) cok sevindim Insallah kan testiyle kesin halaya gececegiz birkac gune sizler icin:)) Masallah.
zübeydecim olmadım ama belirtiler var galiba yarın kırmızı kartı yicem işin kötüsü kliniğe pazar günü gitmek zorunda kalıcam ve alacağım iğneler için bi eczane ayarlamıştım ama oda pazar günü kapalı olur 3.günmü kullanmak zorundayız iğneyi biliyormusun canım valla ıkına sıkına bugün olmam lazım offffeyvahedigeldismileeyvahedigeldismilesen regl oldun mu ben bekliyorum hala gecikti de gecikti :)
evet teyzesi keseyi çoktan gördük ya biz yarında allahın izniyle kalp atışını duyucaz meleğimin oda meleğimin resmi işte
kızlar ben de bu arada dün doktorumla görüştüm şimdi hastayım mayısta olacağın adetinin 2.3. günü gel dedi.aradan 1-2 aylık zaman geçmesi gerekiyormuş mayısta mı başlasam haziranda mı kararsız kaldım
ben şimdi ne yapyım yaaa kafam çok karıştı 2 merkezde 2 embrio koyuyoruz diyo kendi merkezim hayır diyo nası bişey bu anlamadım gitti
evet fıstık yarın saat 3 te randevu hastanede wireless var hemen girip yazıcam size durumu bana dua edin olur mu ben hepinize hakkınızda hayırlısı olsun diye dua ediyorumselam kizlar gizemli kaldi bir gun hadi Insallah yarin o dunyanin en guzel sesi duyacaksin:))
bende katılıyorum özleme iyice araştırmadan değiştirme olmaz sakın hacanim ya sence o merkezler kesin koyariz diyor mu ki, sanki belirsiz konusuyorlar bence bu iki merkezden birine git yuzyuze kesin konus iki konuyorsa bence merkezini degistir yani ben olsam degistirirdim cunku direk sansin iki kat ariticak. biliyorum baslamisken zor bir karar ama denemeye deger sanki.
evet fıstık yarın saat 3 te randevu hastanede wireless var hemen girip yazıcam size durumu bana dua edin olur mu ben hepinize hakkınızda hayırlısı olsun diye dua ediyorum
bende katılıyorum özleme iyice araştırmadan değiştirme olmaz sakın ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?