Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

zübeyde gerçekten değiştiricekmisin merkezi , kesin mi 2 embryo koyacakları ya zamanı gelince bi bahane bulurlarsa ya hasta toplamak için yapıyorlarsa off bir sürü karmaşa tamaa zamanıydı bu söylentilerin

bende karar verdim kızlar ne olursa olsıun değiştirmeyeceğim ben bahçecide başladım öylede devam edeceğim karatasoz haklı yaradanım nasip ettikten sonra 1 tane ile de olur kısmetimde varsa olur ne diyim sabahtan beri sinirlerim bozuldu iyicene

canım fertijin ikilemde bi cevap vermedi ki bana adam direk koyuyoruz diyo yani

yani ben kendi mer. sorucam haziran muhabbeti doğruysa beklemicem başlıcam ama tek deselerde değiştirmem önemli olan doktorumuzla olan iletişimimiz diye düşünüyorum.

kızlar genel olarak yazıyorum çok haklısınız iki embriyo diye bildiğiniz doktordan şaşmayın bende bu yasayı duyunca çok kavga ettim çok mücadele etitim ama doktor kabul etseydi de 2 tane koyamazdı çünkü 1 tane sağlıklı yumurtam oldu e bu na ne diceksiniz belirsiz bişey yüzünden bencede merkez değiştirme canım kızlara katılıyorum

kızlar haklısınız galiba boşuna stres yapmayalım belki başka problemlerle karşılaşıp pişman olabiliriz
o yüzden aynen yola devam kararı aldım bende
kız zübeyde ayağımı sürüyorum gel hadi

sür valla nursen olayım artık bugun sinir oldum iyice yaaa

ulan ben arkadaşlarımın kafasını karışıtan o merkezlere ne diim allah onları bildiği gibi yapsın emi

kızlar durmak yok yola devam hepinizi bizim topikte görmek istiyorum

sevgili anne adayları canınızı sıkmak yok rahat oluyoruz dua ediyoruz veee bebişlerimiz göbüşümüze konuyor oldu mu fıstıklar ya ben kanserli kanserli giriştim bu işe tek embriyo ile hamile kaldım maaşallah size kızıcam şimdi korkmak yok devamlı pozitif düşünücez ve olumlu sonuç alıcaz tamam mı fıstıklar

slm cnm nasılsın

bende umudumu kesmiştim kimse benle konuşmıycak die düşünüyordum tşk ederim gizem cvp verdigin için allah razı olsun cnm çok şükür iyiyim beklemekteyim
bu gün 5. günüm çok karnım agrıyor.moralim sıfır sanki adet olcam bütün belirtiler onu gözteriyor

ilk günler ben de tuhaftım ama sonra hiç bişey kalmamıştı şimdi göğüslerim çok şiş çok yorgun hiisediyorum cumartyesi test günüm 10. günüm bugün bakalım hayırlısı

ilk günler ben de tuhaftım ama sonra hiç bişey kalmamıştı şimdi göğüslerim çok şiş çok yorgun hiisediyorum cumartyesi test günüm 10. günüm bugün bakalım hayırlısı

cnm inş sonucun pozitif cıkar inan bunu canı gönülden diyorm inş güzel haberlerini alırız

cnm inş sonucun pozitif cıkar inan bunu canı gönülden diyorm inş güzel haberlerini alırız

sağol canım inşallah yaa çok istiyorum ama pek umudum da yok aslında 2. kalite tek embriyo 3. gün transferi ve 8 hücreliydi benim bakalım hayırlısı olsun

evet rabbim can verecek olan nasip edecek olan inşallah hayırlısıyla iyi sonuçlanır canım

sağol canım inşallah yaa çok istiyorum ama pek umudum da yok aslında 2. kalite tek embriyo 3. gün transferi ve 8 hücreliydi benim bakalım hayırlısı olsun

cnm benimde aynı 9 tane yumurta topladılar 6 tanesi döllendi 3.gün transfer edildi ve artı o güne kadar döllenen embryolarımdan 5 tanesi öldü sadece bir tane kalmış benim hiç umudum yoktu d.r 8 hücreli oldugunu söyledi ve çok güzel dedi pozitif düşün bence çok güzel bir embryo dedi bilmiyorm artık rabbim büyük inş bebişlerimiz bize sım sıkı tutunurlar bende çok istiyorm 5.senem bitti inş hakkımızda hayırlısı olur ne diyim senağlama

ayşecim saçmalama canım benim sen bu forumda hiç okumadın mı adet olma belirtisiyle hamilelik belirtileri aynı diye sıkma sen canını yeğeniminde canını sıkma yoksa kaçcak bu anne beni istemiyo diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…