kızlarrr şimdi adet oldum(stresten galiba) kafam karmakarışık merkezi değiştirmekten bahsediyorsunuz napıcamı şaşırdım
kızlarrr şimdi adet oldum(stresten galiba) kafam karmakarışık merkezi değiştirmekten bahsediyorsunuz napıcamı şaşırdım
hayirli olsun ben de yarin olucagim sanirim gunumde. cunku bas bas bagiriyor alt bolge ve gogusler kaydirigubbakcemile3
canım fertijin ikilemde bi cevap vermedi ki bana adam direk koyuyoruz diyo yani
arkadaşlar öenemli olan kaç tane koydukalrından ziyade o aşamaya gelene kadar işlerini nasıl yaptıkları değilmi? yani bence merkezin kalitesi daha önemli tek olsun ama daha başarılı bir tüp bebek olsun bence.
yani ben kendi mer. sorucam haziran muhabbeti doğruysa beklemicem başlıcam ama tek deselerde değiştirmem önemli olan doktorumuzla olan iletişimimiz diye düşünüyorum.
tamam da karatsozcum istedigi kadar iyi olsunlar en iyi ebroyolar bile gelisimini tranferden sonra durdurabiliyor, cogu zaman iki olunca biri annesiyle devam ediyor. yani ben basta illa bir olsun diyordum ikiz olur da dusuk yasarim takintim vardi, frnasanin en iyi yerinden birine gidiyorum doktorum cok unlu vs vs adam illa iki embro dedi o da yasim iyi diye yoksa uc diyor.
evet fıstık yarın saat 3 te randevu hastanede wireless var hemen girip yazıcam size durumu bana dua edin olur mu ben hepinize hakkınızda hayırlısı olsun diye dua ediyorum
bende katılıyorum özleme iyice araştırmadan değiştirme olmaz sakın ha
kızlar haklısınız galiba boşuna stres yapmayalım belki başka problemlerle karşılaşıp pişman olabiliriz
o yüzden aynen yola devam kararı aldım bende
kız zübeyde ayağımı sürüyorum gel hadi
slm kızlar :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
slm cnm nasılsın
bende umudumu kesmiştim kimse benle konuşmıycak die düşünüyordum tşk ederim gizem cvp verdigin için allah razı olsun cnm çok şükür iyiyim beklemekteyim
bu gün 5. günüm çok karnım agrıyor.moralim sıfır sanki adet olcam bütün belirtiler onu gözteriyor
ilk günler ben de tuhaftım ama sonra hiç bişey kalmamıştı şimdi göğüslerim çok şiş çok yorgun hiisediyorum cumartyesi test günüm 10. günüm bugün bakalım hayırlısı
ilk günler ben de tuhaftım ama sonra hiç bişey kalmamıştı şimdi göğüslerim çok şiş çok yorgun hiisediyorum cumartyesi test günüm 10. günüm bugün bakalım hayırlısı
hadi hayırlısı canım senıde ekliyim mi listemize
cnm inş sonucun pozitif cıkar inan bunu canı gönülden diyorm inş güzel haberlerini alırız
bende karar verdim kızlar ne olursa olsıun değiştirmeyeceğim ben bahçecide başladım öylede devam edeceğim karatasoz haklı yaradanım nasip ettikten sonra 1 tane ile de olur kısmetimde varsa olur ne diyim sabahtan beri sinirlerim bozuldu iyicene
sağol canım inşallah yaa çok istiyorum ama pek umudum da yok aslında 2. kalite tek embriyo 3. gün transferi ve 8 hücreliydi benim bakalım hayırlısı olsun
bende umudumu kesmiştim kimse benle konuşmıycak die düşünüyordum tşk ederim gizem cvp verdigin için allah razı olsun cnm çok şükür iyiyim beklemekteyim
bu gün 5. günüm çok karnım agrıyor.moralim sıfır sanki adet olcam bütün belirtiler onu gözteriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?