Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

ayşecim saçmalama canım benim sen bu forumda hiç okumadın mı adet olma belirtisiyle hamilelik belirtileri aynı diye sıkma sen canını yeğeniminde canını sıkma yoksa kaçcak bu anne beni istemiyo diye

inş cnm çok saol inş bebegimin agrısıdır onun agrısı olsun ben katlanırım yeter ki o gelsinzemuszemuszemuszemus

iyi geceler kızlar bugün yumurtalarım toplandı çok kasık ağrım var özellikle oturup kalkarken.Birde göğüs uçlarım aşırı derecede sızlama var acaba neden olabilir ilaçlar yapar mı sizce

iyi geceler kızlar bugün yumurtalarım toplandı çok kasık ağrım var özellikle oturup kalkarken.Birde göğüs uçlarım aşırı derecede sızlama var acaba neden olabilir ilaçlar yapar mı sizce

gecmıs olsun canım nasıl gectı zormuydu yumurta toplama ıslemı

Bugün ilk tahlilim oldu. Doktorum herşeyin yolunda olduğunu söyledi. ığnelere devam dedi. Transferimin 7. günündeyim. Artık 4 Mayısı daha bi sabırsızlıkla bekliyorum.

cokacimcoook yaa kızlar ben çok yiyorum 2 kilo almışım bile oofff yaaaaa)) hep tuzlu yiyecekler turşu ...kendimden korkuyorum;(((((

merhaba kizlar karnim catlayacak gb agriyor sanirim reglem tam gununde gelicek bugun yani:)) asil kisma baslamak heyacanlandiriyor.sizler nasilsiniz?

slm millet :))
zübeydecim şekerim regl oldunmu ?
ozlemcim naber canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…