merhaba kizlar karnim catlayacak gb agriyor sanirim reglem tam gununde gelicek bugun yani:)) asil kisma baslamak heyacanlandiriyor.sizler nasilsiniz?
slm millet :))
zübeydecim şekerim regl oldunmu ?
ozlemcim naber canım :)
gizemlicim canim ediyoruz, simdi yine edecegim isminle, Allah gonlundekini versin, dularimiz kabul olsun Insallah. her sey cok guzel olucak Allah'in izniyle.
gizemlicim canim ediyoruz, simdi yine edecegim isminle, Allah gonlundekini versin, dularimiz kabul olsun Insallah. her sey cok guzel olucak Allah'in izniyle.
ilaçsız olurdun canım ya kaç gün geciktiki
ya niye daha önce gönderdiğim mesajlar tekrar tekrar çıkıyo orda
e peki o ilacı içince ne zaman olucaksın bence senin ki stresten gelmedi....yok kızlar ya olmadım merkezi aradım söktürücü hap verdi bakalım
mervecim Allah gönlüne göre versin tatlım, duaların içinde Allah razı olsun :) hamilelerin duası makbul olur, gönlünü ferah tut canım benim Allah zaten kullarına herşeyin hayırlısını verir merak etme bazen başımıza gelen şeyler hoşumuza gitmez sonunu göremediğimiz için ama Rabbim herşeyin sonucunu bildiği için hayırlı olanı verir merak etme sen ona teslim et kendini :) benimde dualarım hepimiz için hatta daha çok sizin için ben kendi için öyle vakit ayırıp dua edebilenlerden bir değilim Allahım sana teslimim diyebiliyorum sadece :)
e peki o ilacı içince ne zaman olucaksın bence senin ki stresten gelmedi....
walla bende o kadar az ibadet ediyorum ki rabbimden istemey utanıyorum bazen ama bak şu an cuma vakti tam rabbim hepinize en hayırlı zamanda evlatlarınızı nasip etsin inşallah amiiinnnnnn
amin canım benim aminnnn isteyen herkesle beraber bizede inş. biz biraz doğal denicez bakalım eşim dün bi sürü kür yaptırmış kendine kuzumadam biz bu yolla çok tatlı yedik demiş sperm sonuçların vardır elinde bir ay sonra bi daha yaptır aradaki farkı görüceksin demiş. habire aç karna tok karna sabah akşam bi ton şey yiyip içiyo çok üzülüyorum ona (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?