Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

merhaba kizlar karnim catlayacak gb agriyor sanirim reglem tam gununde gelicek bugun yani:)) asil kisma baslamak heyacanlandiriyor.sizler nasilsiniz?

slm millet :))
zübeydecim şekerim regl oldunmu ?
ozlemcim naber canım :)

günaydın fıstıklar bakın mübarek cuma vakti bana dua edin bugün kontrolüm var kalp atışını duymak için gidicez.

ben size hep dua ediyorum özellikle sabah nazamına kalktığım zaman rabbim forumda ki bütün arkadaşlarımın gönlüne göre ver diyorum özellikle bildiğim devamlı konuştuğum sizden başka kızlarda varya hepinize rabbim rumuzları bunlar isimleri sana malum ben bilmiyorum bu kullarına haklarında hayırlı olacak evlatlar ver diyorum

benim adım merve isimle yapılan dua daha makbul bana dua edin olur mu

gizemlicim canim ediyoruz, simdi yine edecegim isminle, Allah gonlundekini versin, dularimiz kabul olsun Insallah. her sey cok guzel olucak Allah'in izniyle.

mervecim Allah gönlüne göre versin tatlım, duaların içinde Allah razı olsun :) hamilelerin duası makbul olur, gönlünü ferah tut canım benim Allah zaten kullarına herşeyin hayırlısını verir merak etme bazen başımıza gelen şeyler hoşumuza gitmez sonunu göremediğimiz için ama Rabbim herşeyin sonucunu bildiği için hayırlı olanı verir merak etme sen ona teslim et kendini :) benimde dualarım hepimiz için hatta daha çok sizin için ben kendi için öyle vakit ayırıp dua edebilenlerden bir değilim Allahım sana teslimim diyebiliyorum sadece :)

gizemlicim canim ediyoruz, simdi yine edecegim isminle, Allah gonlundekini versin, dularimiz kabul olsun Insallah. her sey cok guzel olucak Allah'in izniyle.

ilaçsız olurdun canım ya kaç gün geciktiki

ya söyle söylüm tatlım ben geçen ay 29 unda oldum 28 gün süyo benim sirkülasyonum ve 13.iğnemi yaptım lucrinde ama olmadım yani bu ay 25-26 sı gibi olmalıydım

hıım benimde geccikmişti ilk denemede ama doktor bekle demişti o yüzden dedim. neyse regl olunca rahatlarsın beklemeside kötü çünkü benim bugün bitti bakalım karnım resmen küçüldü.

ya niye daha önce gönderdiğim mesajlar tekrar tekrar çıkıyo orda

:)))))))))))))))))))))))))))))))))) valla banada benim kontrolümün dışında oluyo kk çok beğenmiş mesajımı tekrar tekrar yolluyo hehehehe

yok kızlar ya olmadım merkezi aradım söktürücü hap verdi bakalım
e peki o ilacı içince ne zaman olucaksın bence senin ki stresten gelmedi....

walla bende o kadar az ibadet ediyorum ki rabbimden istemey utanıyorum bazen ama bak şu an cuma vakti tam rabbim hepinize en hayırlı zamanda evlatlarınızı nasip etsin inşallah amiiinnnnnn

tatlım 6 gün içinde de olabilirim 6 gün sonrada bilmiyorum ne zaman hayırlısı ise o zaman olsun tatlım ya ne diyim kaderde beklemem var ben tez canlıyım ya bana ceza veriyo bedenim :)

amin canım benim aminnnn isteyen herkesle beraber bizede inş. biz biraz doğal denicez bakalım eşim dün bi sürü kür yaptırmış kendine kuzum adam biz bu yolla çok tatlı yedik demiş sperm sonuçların vardır elinde bir ay sonra bi daha yaptır aradaki farkı görüceksin demiş. habire aç karna tok karna sabah akşam bi ton şey yiyip içiyo çok üzülüyorum ona (

benimkide öyle tatlım ama biz bi faydasını göremedik kürlerin yükselmedi doktorun verdiği haplar biraz oldun yükseltti şimdi 10 günde bir gidip veriyo onları donduruyorlar tese olmasına gerek kalmayacak bizim

bugün yedinci günüm valla kızlar kasık batması 2 3 günden sonra bende hep var bugünde mide bulantısı vardı sanki ben ümitiyim Allahın izniyle olcak inanıyorum 5 gün sonra yapıcam tahlili erken yapıp moralimin bozulmasına fırsat vermiycem ben çok yatmadım ağır hiç biş yapmadım ama bütün günümü yatarakta geçrmedim transferim olduğu gün erkek kardeşimin kına sına gitim oturdum hatta bikere kalkıp oynadım :) ilaç ve iğnlerimi düzenli yaptım dr çok ümit veriyor benim 5. gün transeferiydi ve çok kaliteli olduğunu söledi emriyolog ve dr burçak hanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…