bugün yedinci günüm valla kızlar kasık batması 2 3 günden sonra bende hep var bugünde mide bulantısı vardı sanki ben ümitiyim Allahın izniyle olcak inanıyorum 5 gün sonra yapıcam tahlili erken yapıp moralimin bozulmasına fırsat vermiycem ben çok yatmadım ağır hiç biş yapmadım ama bütün günümü yatarakta geçrmedim transferim olduğu gün erkek kardeşimin kına sına gitim oturdum hatta bikere kalkıp oynadım :) ilaç ve iğnlerimi düzenli yaptım dr çok ümit veriyor benim 5. gün transeferiydi ve çok kaliteli olduğunu söledi emriyolog ve dr burçak hanım
zübeydecm sizdeki sıkıntı neydi canım. anladığım sperm yok galiba
evet tatlım eşimde varikosel var ameliyat olsanda çok yükselirmi bilemeyiz dediler bizde direk tüp bebeğe yöneldik tatlım hayırlısı bakalım
o zaman pazartesi test yaparım madem 10 günde çıkıyo hoş pazatertesiyi bekleyen çarş bekler ama :)) valla benim düğünle çok çatıştı ama dr ve merkezdeki hemşireler yat yat demediler evet dikkat ettim ayakta kalmadım hiç bişey taşımadım uzanmadım yavaş ve sakin adımlarla iğneye gittim merdiven çıktım bu arada ben iğnemi sanah akşam değilde günde tek sefer iki toz yaptırıyorum hemşire öle yapabilrisin dedi merkezde bende çok beze morluk oluştu iğnelerden dr da sabah akşam yaptır demişti beze olmasın diye ama iki kere acı çekmektense tek sefer birde günde iki kez sağlık ocağına gitmek zor olurdu yakın değil çünkü
bakalım pazartesi yaptırım inş bende mereklanamaya başladım iğne konusunda yardımcı olabilcek varmı? günde tek sefer yaptıran 100 ml iki tüp yani
o zaman pazartesi test yaparım madem 10 günde çıkıyo hoş pazatertesiyi bekleyen çarş bekler ama :)) valla benim düğünle çok çatıştı ama dr ve merkezdeki hemşireler yat yat demediler evet dikkat ettim ayakta kalmadım hiç bişey taşımadım uzanmadım yavaş ve sakin adımlarla iğneye gittim merdiven çıktım bu arada ben iğnemi sanah akşam değilde günde tek sefer iki toz yaptırıyorum hemşire öle yapabilrisin dedi merkezde bende çok beze morluk oluştu iğnelerden dr da sabah akşam yaptır demişti beze olmasın diye ama iki kere acı çekmektense tek sefer birde günde iki kez sağlık ocağına gitmek zor olurdu yakın değil çünkü
cokacimcoook yaa kızlar ben çok yiyorum 2 kilo almışım bile oofff yaaaaa)) hep tuzlu yiyecekler turşu ...kendimden korkuyorum;(((((
sağolun kızlar beim yumurta toplamam aesteziyle oldu bişiy hissetmedim ama dediğim gibi sonra ağrım oldu 1 2saat yattım hastanade oturup kalkerken ağrım var yine bide küçük tuvaletimi yaparken çok ağrım oluyo.Bugün aradım hastaneyi 5 tane oldun yumurtam varmış 3 ü döllenmiş 2 si bekliyolar.Aklıma takılan bi konu var kızlar kaçıncı gün embriyosu ne zaman belli olur.Birde bölündükten sonra mı belli oluyo kaçınca kalie olduğu
sağolun kızlar beim yumurta toplamam aesteziyle oldu bişiy hissetmedim ama dediğim gibi sonra ağrım oldu 1 2saat yattım hastanade oturup kalkerken ağrım var yine bide küçük tuvaletimi yaparken çok ağrım oluyo.Bugün aradım hastaneyi 5 tane oldun yumurtam varmış 3 ü döllenmiş 2 si bekliyolar.Aklıma takılan bi konu var kızlar kaçıncı gün embriyosu ne zaman belli olur.Birde bölündükten sonra mı belli oluyo kaçınca kalie olduğu
ay hadi inşşş yaaaa pazatrtesi yapacam testi
canım bende hep tuzlu yıyorum bende sımdıden 2 .3 kılo aldım taatlı hersey midemi bulandırıyor tatlıların kokusunu 3 metreden alıp mıdem bulanıo ki ben normalde tatlıyı cok severiiim:içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?