Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

bilmiyorum valla ne duysa denemeye başladı bebeği kaybettikten sonra gerçekten çok üzülüyorum ona onun psikolojisini anlamam mümkün değil galiba Allah hepimize yardım etsin çok zor bu işler bizde hareket sıkıntısı olduğu belki işe yarar bilmiyormki adamın bi akrabasınında sıkıntısı aynıymış şimdi iki tane çocuğu varmış en azından eşim için biraz beklicem doğal yoldan olursa inş. oda kendini kötü hissetmekten kurtulcak çünkü

5.gün transferinde genelde 10.gün tahlil yaptırtıyorlar hadi hayırlısı bakalım allah gönlüne göre versin

elvinnaz hayırlısı olsun canım inş. bebişin seninledir :) bizde fotolarına bakarız günü gelince. oynamasaydın iyiydi ama :))))))

zübeydecm sizdeki sıkıntı neydi canım. anladığım sperm yok galiba

o zaman pazartesi test yaparım madem 10 günde çıkıyo hoş pazatertesiyi bekleyen çarş bekler ama :)) valla benim düğünle çok çatıştı ama dr ve merkezdeki hemşireler yat yat demediler evet dikkat ettim ayakta kalmadım hiç bişey taşımadım uzanmadım yavaş ve sakin adımlarla iğneye gittim merdiven çıktım bu arada ben iğnemi sanah akşam değilde günde tek sefer iki toz yaptırıyorum hemşire öle yapabilrisin dedi merkezde bende çok beze morluk oluştu iğnelerden dr da sabah akşam yaptır demişti beze olmasın diye ama iki kere acı çekmektense tek sefer birde günde iki kez sağlık ocağına gitmek zor olurdu yakın değil çünkü

karatasoz elvinnaz hayırlısı olsun canım inş. bebişin seninledir :) bizde fotolarına bakarız günü gelince. oynamasaydın iyiydi ama :))))))

amin tatlım inşş emekelrimiz boşa gitmez hepimiz için

evet tatlım eşimde varikosel var ameliyat olsanda çok yükselirmi bilemeyiz dediler bizde direk tüp bebeğe yöneldik tatlım hayırlısı bakalım

en iyisini yapmışsınz bencede bi akrabamız ameliyat oldu ama işe yaramadı çünkü tüp bebekle bebekleri oldu öyle yada böyle anne baba olalımda inş. Rabbim hiçbirimizi tekrar tekrar uğraşmak zorunda bırakmasın kimsenin çabaları boşa çıkmasın.

bence kan testi yaptır p.tesi kanda 10 günden öncede çıkabilir :)

bakalım pazartesi yaptırım inş bende mereklanamaya başladım iğne konusunda yardımcı olabilcek varmı? günde tek sefer yaptıran 100 ml iki tüp yani

bakalım pazartesi yaptırım inş bende mereklanamaya başladım iğne konusunda yardımcı olabilcek varmı? günde tek sefer yaptıran 100 ml iki tüp yani

hiç bilmiyorum canım ya ben transferden sonra iğne filan olmamıştım bi fitilim vardı o kadar

canım hakkında hayılısı olsun inşallah valla canım ben 9. gun yaptım cıktı ama yınede sen bılırsın bende gunde bırkere 2 toz vuruldum ama sımdı jele gectık 5.gun embrıyosu tutuyo genelde inşallah bebişin seninledir:CüvCüv:

cokacimcoook yaa kızlar ben çok yiyorum 2 kilo almışım bile oofff yaaaaa)) hep tuzlu yiyecekler turşu ...kendimden korkuyorum;(((((

canım bende hep tuzlu yıyorum bende sımdıden 2 .3 kılo aldım taatlı hersey midemi bulandırıyor tatlıların kokusunu 3 metreden alıp mıdem bulanıo ki ben normalde tatlıyı cok severiiim:içelim:

sağolun kızlar beim yumurta toplamam aesteziyle oldu bişiy hissetmedim ama dediğim gibi sonra ağrım oldu 1 2saat yattım hastanade oturup kalkerken ağrım var yine bide küçük tuvaletimi yaparken çok ağrım oluyo.Bugün aradım hastaneyi 5 tane oldun yumurtam varmış 3 ü döllenmiş 2 si bekliyolar.Aklıma takılan bi konu var kızlar kaçıncı gün embriyosu ne zaman belli olur.Birde bölündükten sonra mı belli oluyo kaçınca kalie olduğu

canım ben hergun arayıp durumunu sormustum hergun bırsonrakı gune gıdıyoruz durum ii diyordu sana bilgi verırler canım ne kadar transfer beklerse o kadar ii benım 5.gun tarnsferım olmustu ve şimdi hamişiiim.hakkında hayırlısı insallah bebıslerın başarır ve sana tutunur canım:Saruboceq:

selam kizlar, sonuc bekleyenlere Allah sabir versin, Insallah arka arkaya mujde verirsiniz.
ben de reglemi oldum bugun bana regle birinci gun igneye baska demisti doktorum, hadi hayirlisi basliyoruz:))

ah canım geçmişler olsun benim 25 yumurtam toplandı anestezili oldu ayılırken ağlaya ağlaya uyandım çok ağrım vardı çok yumurtası olanlarda oluyormuş öle herkez gülerek bisaat te çıktı ben iki saatte ağrımı hafiflettiler zor du çok anlcan sonrası 5. gün tarnsfere kadar tuvaletim geldiği zamanlar ağrım oldu sanki içimde bi yara var gibiydi
transferimde anestezili oldu benim çok çok rahattım gülerek açtım gözlerimi...şimdi sonuç bekliyorum

ay hadi inşşş yaaaa pazatrtesi yapacam testi

işg güzel sonuç alırsın canım

canım bende hep tuzlu yıyorum bende sımdıden 2 .3 kılo aldım taatlı hersey midemi bulandırıyor tatlıların kokusunu 3 metreden alıp mıdem bulanıo ki ben normalde tatlıyı cok severiiim:içelim:

bende çok tuzlu istiyorum. pztesi turşu dedim diye herkes turşuyla geldi eve...kaydirigubbakcemile3

birde dün akşam durup dururken ağlamaya başladım 2- 3 kez. eşim noldu niye ağlıyosun diyo cvp veremiyorum bile. sinirlerim oynadı iyice demek ki!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…